Konu: Lucas_Miler- Clifton Powell  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2025 00:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas_Miler @Nowax0222 Clifton_Powell @carlos77

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.02.2025 00:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ,RK,PK,Noob Dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Clifton ve Lucas karakteri saçma bir şekilde hapishanenin kabadayısı tarzı bir rol yapıyor ne kadar uygun bir rol? Saçma hiç bir alakası yokken bu iki karakter kendi kendine konuşuyordu bu koğuş bizim tarzı cümleler ve banada bizim koğuşumuz da ne yapıyorsun dediler çok güzel bir rol bende sizin koğuşunuza sokarım diye küfür ettim.
Sonra Lucas Miler "Adama yumruk patlatır." emotesi attı ve sonrasında Clifton karakteri emote atmadan ikisi birlikte bana saldırmaya başladı. Lucas karakterini bayılttım Clifton karakteri ile bir süre dövüştük ikimizde bayılmadan devam etti sonrasında Clifton durdu. Lucas Miler karakterinin bayılma süresi bitti ve ayağa kalktı bana ikisi birlikte saldırdı ve beni düşürdüler burda yaralı kuralı ihlali Clifton karakteri emote atmadan kavga ediyor saçma bir Noob dm bu olay HAPİSHANE de geçiyor hapishane güvenli bölgedir bundan daha öncede şikayet yemişler arkadaşlar sunucu kuralları açıp bir bakmalarını rica ediyorum rol sağlığı ve sunucu politikası açısından herkes için sağlıklısı olur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.02.2025 08:26
Merhabalar iyi forumlar savunmama başlıyorum.

Öncelikle benle clifton Rol yapıyorsuk / rolss / bu şahıs geldi ve rolde bize koşarken yumruk attı gitti bu hareketimi 3 bilemedin 4 defa tekrarladı kendisi noob dm attı! ses çıkarmadık rol bitene kadar rol bittiğinde yanına gittik ve ne yaptığını sorduk saçma sapan cevaplar verdi ve / Brawl başladı / ben bayıldım yaralı rolü yapacaktım ki adam birden bire Clifton ile kavganın ortasında gitti ve yemek yedi anlam veremedik pm attım uyardım yine garip garip cevaplar.

Bu olay bize açılan şikayetle aynı gün gerçekleşti saat ve tarihe bakılabilir dediğim gibi oranın GBI olduğunu bilmiyoruz IC alan olduğunu biliyoruz o yüzden AFK atmıyoruz.
O ortamın gbı olduğunu bilsek neden jailde jail yemek için uğraşalım ki akıl var.

Clifton emote atmadı demişsin kanka brawl rolünde birimiz atsa yeterli adam yazana kadar düşürürsün adamı sence mantıklımı bu söylediğin??

Akşam kanıtlarımı atacağım bilgisayarımdan kayıt aldım :))

Arkadaşada ayrı şikayet olışturacağım Rol baltalamak ve brawl rolünde yemek yemekten ve noob dm den kendisine pm attım zaten ss de var kayıt da.
« Son Düzenleme: 25.02.2025 10:29 Nowax0222 »

#2 - 25.02.2025 12:09
Clifton şuanda çalışıyor öğle saat 5 gibi gelecek arkadaşa savunma yapacak fear yapmadığını ve YKI yaptığının ss lerini atacakmış ek olarak bende akşam 8 de şikayet oluşturacağım. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 25.02.2025 12:10 Nowax0222 »

#3 - 25.02.2025 14:05
Şuanda fabrikada çalışıyorum eve gelince ssleri kanıtlı bir şekilde atacağım.

#4 - 25.02.2025 16:21
24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin. @carlos77

#5 - 25.02.2025 17:02
Aynı gün olan bi rol arasında 2 saat var yada yok  işlem gördüm hatam için özür dilerim yetkiliden insiyatif kullanmasını istiyorum kolay gelsin.
GBI alan olduğunu bilmiyordum.
« Son Düzenleme: 25.02.2025 17:24 Nowax0222 »

#6 - 25.02.2025 17:30
Öncelikle selamun aleyküm benlik bir sorun olmadığını fakat benim olayda olmam sorun.

Muzan denilen kişi rol ss yaparken iki de bir bize vuruyor durmadan.
Rolümüzü bitirdikten sonra kendisini vurmaya başladığımızda emoteli bir şekilde kaçıp canını fulluyor. Onu düşürdüğümüzde /me Saçında tutup kaldırır diye emote atıyorum"  Fakat kendisi role uymayıp yerdeyken bize karşı Fear Rp uygulamıyor ve  korkmuyor.

https://hizliresim.com/3okhuaw

https://hizliresim.com/337cu0w

https://hizliresim.com/pv6pueb

Zaten başlı başına hapishane GBI kapsamına giriyor fakat karşı taraf bunu bılmeden sürekli rol ss yaparken bize vurup gidiyor bizde rolüne uygun kendisini vurduk fakat rol içerisinde canını fulleyip bir daha saldırdı bize.

Kendisinin özür dilemesini istiyorum. Çünkü Fear rp Non rp Gbi gibi ihlaller yapmıştır log kayıtlarınada attığım sslerede bakabilirsiniz adam kendi attığı ss'te de görüldüğü gibi canını fulluyor.

#7 - 25.02.2025 17:46
Savunmam bitti benim özürümü diledim sonuçlanabilir. @Elynn

#8 - 25.02.2025 18:26
Sunulan kanıtlarda ihlal tespiti görülen Kazuki Muzan, Clifton Powell karakteri GBI kapsamında cezalandırılacak, durumları tekrarlamayın. @Nowax0222 @carlos77 @buyak