Konu: quinell thonton  (Okunma sayısı 53 defa)

#0 - 24.02.2025 19:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: quinell thornton @Hyprest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14. Agresif Rol Kuralları

Sunucudaki illegal rolün dinamiğini oluşturan agresif rollerin taraflara şans tanıması ve oyun düzenini sağlaması adına belirli kural ve düzenlemeler getirilmiştir. Agresif roller aşağıdaki kategorilerde tanımlanmıştır.

14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önce ben elegy sürerken bunu solluyorum geçip gidiyorum bir süre sonra yanıma gelip çarptın tarzında tartışıyoruz ben solladığımı söylüyorum ve biraz kovaladıktan sonra salıyor beni ben konuyu üstelemeden kapatıyorum olayı ve elegy sürmeye devam ederken bir arkadaşımı görüp idlegass'ta duruyorum ve rol yapmaya çalışırken benimle laf dalaşına devam ediyor, kişiyi takmama rağmen hala küfürler savuruyor. En sonunda nazikçe uyarıyorum ve silah çekip yine sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/2bkt435.png

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi bir olay olmadan silahına sarılıyor. Böyleleri sadece oyundan soğutuyor ve rol yapma isteği kalmıyor, bir kaç gün önce de aynı sebepten jail yemişti ona rağmen devam ediyor.

#1 - 24.02.2025 19:43
hood bölgemizde 50 kere gelip drif attın kardeşim, sonrasında gelip fear rp yapmadan yazdıklarının ssini atmışsın bir de. şu tr kafasıyla rol yapmayı bırakın, sunucunun neredeyse tek tehlikeli bölgesindesin ve konuşmalarına bak. ooc kinini bir tarafa bırak, orada sadece tekerlerine sıkıyorum.. ki sana sıksam da haklıyım. tek bir ssle ne anlatmaya çalıştığını da anlamış değilim, neyse fazla iletiye gerek yok iyi forumlar

#2 - 24.02.2025 19:50
hood bölgemizde 50 kere gelip drif attın kardeşim, sonrasında gelip fear rp yapmadan yazdıklarının ssini atmışsın bir de. şu tr kafasıyla rol yapmayı bırakın, sunucunun neredeyse tek tehlikeli bölgesindesin ve konuşmalarına bak. ooc kinini bir tarafa bırak, orada sadece tekerlerine sıkıyorum.. ki sana sıksam da haklıyım. tek bir ssle ne anlatmaya çalıştığını da anlamış değilim, neyse fazla iletiye gerek yok iyi forumlar

Öncelikle dediğim gibi Elegy ile geziyorum senlik bir durum yok ben diğer bölgelerinin hoodundan da yanlayarak geçiyorum ve kimseyle uğraşmadan araba sürüyorum sadece. Bunun senlik bir durumu yok. 50 kere de drift atmadım, sadece bir tur geçtim oradan, abartmana gerek yok. Eğer varsa seni kışkırttığım bir yer ssini atar savunmanı yaparsın ki yok öyle bir şey. Ben senle uğraşmama rağmen hala taa uzaktan gelip bana laf atıyorsun. Ben sana bölgende laf bile söylemedim gelmişsin feardan bahsediyorsun. Gerekli kanıtın varsa savunmanı yaparsın. Ooc kinle alakası yok her olayda silah çekilmez. Önüme gelen bana biat etsin laf edene silahla sıkayım öldüreyim kafasında dm sunucusu değil burası bizde rol yapıyoruz ve saygı çerçevesi içinde yapıyoruz. Eğlenmeye giriyoruz bu kadar kasmanıza gerek yok. Daha cevap yazmayacağım yetkili sonuçlayabilir şikayeti.

#3 - 25.02.2025 15:58
Onaylı hood içerisindeki sınırlarda sizi istemeyebilir/dışlayabilirler. Burada sorun görülmedi. Şikayet kapatıldı.