Konu: 24.02.2025 Maskeli_44120 Maskeli_52674  (Okunma sayısı 286 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.02.2025 21:01
Dostum onaylı hooda gelip bize zenci diyorsun karşı çıkacağımızı bile bile seni kovalıyoruz ardından zaman geçiyor ve motorla seni arıyoruz eğer dm meraklısı olsam seni araç sürerken tarardım  önünü kesmek için birlik mesleğinin orada gelmeni bekliyoruz ardından olanlar oluyor ilk trollü sen yapıyorsun yanımdaki arkadaş gereken savunmayı yapmış hala sorunu devam ettiriyorsun çok iyi sen onaylı hooda gel ırkçı sözler söyle sana hasar vermemek içinde güvenli bölgeye git birşey olunca da şikayet aç madem rol yapmayı seviyorsun Birdaha onaylı hooda gelip fear rpsiz hareketler etme

#11 - 24.02.2025 21:12
Onaylı hood dediğin benzinliğin karşısımı her sokakta duran sokağın sahibi oluyor. Araçımın üstüne çıkıp noob dm atıyorsun , meslek yapıcam mesleği bitirir bitirmez DM atıyorsun Güvenli bölge ihlali yapıyorsun Oyunu oynamadan önce kuralları okuyacağını bilmiyormusun , SAMP Oynuyoruz önüne gelen ben gbi olduğunu bilmiyorum . özür dileyip geçicekse bu sunucuda rol yapılmaz. Gerekli SS lerin varsa ekleyebilirsin.

#12 - 24.02.2025 21:15
Dostum orası onaylı hood haritaya iyi bak biraz tansiyonun çıkmış belli kuralları senden öğrenmek istemiyorum keşke seni birlik aracında gezerken tarasaydım da daha çok kafayı yeseydin aracının üstüne de ben çıkmadım

#13 - 24.02.2025 21:17
Daha fazla yazmayacağım. GBİ VE DM İhlali yaptığınız bariz belli özür dileyip geçilicek bir durum değil. Yetkililerin gerekeni yapacağını inanıyorum.

#14 - 25.02.2025 16:24
Meslek bölgesinde birine ateş/brawl tarzı durumlar yapamazsınız. Kerlon Blanco karakteri GBI kapsamında cezalandırılacak.