Konu: Benno Fasnacht  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2025 15:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benno Fasnacht - @umarımkiolur

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.02.2025 14:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, maskeli bir şekilde araç çaldım. Daha sonra bu şahıs ile karşılaştım, fakat maskeliydim. Daha sonra Market Caddesi üzerinde, polis çevirdi. Bu şahıs yanıma gelip," sanırım araç onun değil, zaten maskeli dolaşıyordu. Kontrol et " gibi söylemlerde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/8ghswbx.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.02.2025 16:01

Çok mu agresif davrandım hayatım? Bana saldıran, ilk olay yaratan kişi siz değil misiniz? Ne yapayım, bana saldırdığınız için özür mü dileyim? Bu arada kişi, MG yaptığını kabul etmiştir. Bunu ayrı bir şikayet olarak değil, bu şikayette sonuçlanmasını istiyorum.

#2 - 24.02.2025 16:34
Seni daha önce bizi takip etmemen için uyardık.. Sen merak etme ben ağzımdan çıkan cümleleri ayıkabiliyorum. ((Kişi bizi ısrarla takip ettirmeyi sürdürdü, sornasında ark sokağa dalarak bu sefer maske takıp takip etmeye başladı)) Sonrasında biz normal bir şekilde yolumuza devam ettik. Sonrasında ViceMall caddesinde bu arkadaşın çevirmeye takıldığını gördük ve VCPD karakterine kişinin kontrol edilmesini aracının çalıntı olabileceğini ve maskeli bir şekilde seyehat ettiğini söyledik.

Senin elinde elle tutulabilir,benim ihlalimi destekleyecek bi kanıtıın yok. Benim ağzımdan çıkan cümleler bariz, benim kelimelerimi kanıt olarak sunamazsın.

Üstelik ben kimsenin hayatı değilim. Sen askerlik arkadaşın veya bi dostunla konuşmuyorsun, kendine gel çocuk değiliz keyfimize bakıyoruz tadımızı kaçırmanın lüksü yok. Kişinin forum ihlalinden yaptırıma uygulanmasınıda talep ederim.

#3 - 24.02.2025 17:40
Fazla konuşmak yerine kanıtlarını sunabilirsin, ben sizi takip falan etmedim.

#4 - 25.02.2025 16:04
Sizi maskeli bir şekilde görmüş olabilirler, burada bir sakınca görülmedi. MG için şikayet kanıtları yetersiz, kapatıldı.