Konu: Lucas_Miler 23.02.2025 Clifton Powell  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2025 22:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Fredo_Shawn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 23.02.2025 21.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: gbi

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ic jailce beni bayması birde arkadaşımı bayması

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/hx7ztby https://hizliresim.com/g1nlent

Ek açıklamalar(varsa): adam geliyor ic jail bana vuruyor ve beni bayıyor

#1 - 24.02.2025 01:07
Ya kanka gözünü seveyim ciddi misin?  :D

kanıtlarımı atıyorum, Emote verdik brawl rölünde arkadaşım verdiği için bende vurdum.
ayrıca GBI demişsin ama hapishanede kavga olabilir kanka neden olmasın siz agrasif yaptınız bizde yaptık chat loglara bakılabilir sizde ters çıkıştınız bize.

Emote burada mevcut. :  https://hizliresim.com/mgn4z3x

arkadaşın hatalı emote ve spam dan işlem görmesini istiyorum (do emotesi o şekilde kullanılamaz ve 7 8 defa attı uyardık durmadı chat loglara bakılsın.
Ayrıca arkadaşın bize yumruk atarken sana gelmiş senin attığın ss de mevcut buda demek oluyorki sizde vurdunuz bize ve düşünce kin yapıp şikayet açtınız.. 

https://hizliresim.com/g1nlent
« Son Düzenleme: 24.02.2025 01:10 Nowax0222 »

#2 - 24.02.2025 01:13
Öncelikle selamun aleyküm.  Rol içerisinde kendileri yeni yeni hapishaneye düşmüştüler ve burası bizden sorulur diye racon kesiyorlardı oyun içerisinde.
Buna karşılık verince rolsel olarak kendilerini bozdum ve kendilerinden ben ve Lucas'a yemekhaneden yemek getirmelerini istediğimde bana ters çıkmıştılar.
* carlos77 adamlara saldırır diye emote attığımda Lucas'ın bu emoteyi tekrarlamasına gerek yok aktif bir kavga rolünde bunu yazacak bir vakti yoktur. Sadece benim emote atmam yeterli olucaktır.

Kendilerini düşürdüğümüzde "DO" Kanalını rahatsız ederek sürekli spam halinde /do emote yokken saldırdı diye üç dört defa kanalı rahatsız etti.

Birincisi Do kanalı büyük harfla yazılır ve Do kanalı hisleri ve gördüklerini belirtir örnek.

/do Ayağında kırmızı ayakabı olduğu görülebilir.

Daha fazla savunma yapmıyacağım kendisinin Do kanalını meşgul ettiğinden dolayı işlem görmesini istiyorum. Sonuç olarak orada sadece biz yoktuk sekiz kişi vardı onlarında rolleri etkilendi. Ssleri Nowax atmıştır benim atmama gerek yok. Teşekkür ederim iyi günler.

#3 - 24.02.2025 11:03
@Nowax0222 Jail'de vurma, bayma gibi şeyler yasakdır bunu bilmiyorsan ben ne yapabilirim. Agresif rp gelirsek siz geliyorsunuz biz buranın kabadayısıyız diyip bize vuruyorsunuz ben size vurmadım vurduysam kanıtla. Fredo_Shawn vurdumu orasına karışmam.

#4 - 24.02.2025 11:53
Dostum anlamadın herhalde karşılıklı agrasif var ve senin dediğin cümle : ic jailce beni bayması birde arkadaşımı bayması

Arkadaşım yumruk attı beni ilgilendirmez diyorsun öyle bir dünya varmı kanka arkadaşın değilmi adamın yanında duruyorsun ve sende agrasif yapıyorsun.

Tam hatırlamıyorum büyük ihtimalle kayıt almıştım o kısımı akşam atacağım.

//   bu arkadaşık kesinlikle ama kesinlikle hatalı emote kullanımından işlem görmesini istiyorum. //

Ayrıca buranın kabadayısıyız falan demedik admin kandırmaya çalışma!
Jailde vurmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum ıc olarak gardiyanlar var tamam ama kavga çıkması çok normal oradaki herkes suçlu anladınmı masum adam legal adam orada olmaz  kavga çok doğal anla artık kanka <3

Jailde vurmanın yasak olup olmadığını neden bilmiyoruz “sunucuda yeniyiz ve ilk defa IC jaile girdik.”

Aklıma gelmişken madem brawl atmayacaksan neden çilek tükettin??
« Son Düzenleme: 24.02.2025 12:01 Nowax0222 »

#5 - 24.02.2025 12:21
@Nowax0222 Ss gördüğün gibi ben çilek yemedim Fredo_shawn Neden yediğini bilmiyorum. Zaten ben size vurmadım orada sabit yerimde bekledim. Sende hatırlarsın belki ben oradan gram haraket etmedim Ama. Fredo_Shawn çileği şundan yemiş olabilir bunlar bize dalacak ben hazırlık yapıyım. Gibisinden olabilir ss varsa benim çilek yediğimin. Ben dayağımı yedim sonra ayağı kalktım kalktığım zaman yedim çileği

#6 - 24.02.2025 12:59
Dostum iyi hatırlattın akşam YKİ yaptığının kanıtını atacağım ss almıştım yeni şikayet oluşturacağım birnevi sende itiraf ettin zaten.
Biz neden size saldıralım durduk yere?  Bir rol yaptık hemen foruma koşuyorsınuz kanka ıc alan çıktığın zaman yakala rol yapalım anlamdım neden hemen şikayet açıyorsunuz Adam çilek yedi senin canın full bize siz saldıracaktınız.

Kanka konu senin vurup vurmaman değil arkadaşın vurdu mu vurdu brawl attık mı attık yani senin vurup vurmaman önemli değil arkadaşın bize vurdu sonuç olarak.

Senin attığın hasarlar ss inde gözüküyor silebilirsin kanıt silmek istersen ben ss aldım  ::)

Gereği kadar savunma yaptım başka savunma yapmayacağım gerekmedikçe.
« Son Düzenleme: 24.02.2025 13:13 Nowax0222 »

#7 - 24.02.2025 19:22
                  ARŞİV

#8 - 24.02.2025 20:17
                  ARŞİV

Arşiv.
« Son Düzenleme: 25.02.2025 13:12 Nowax0222 »

#9 - 25.02.2025 16:16
İC hapiste brawl rolleri yasaklı ve güvenli bölge. Durumu tekrarlamamaya özen gösterin. Lucas Miler, Fredo Shawn karakterleri GBI ihlali üzerinden cezalandırılacak.

Carlos Gutihans karakteri hatalı emote kapsamında cezalandırılacak.