Konu: [23.02.2025 - Jannes Groeneveld] Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 23.02.2025 15:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jannes Groeneveld @Hasmımyaşamaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te gözüken isimler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.02.2025, 14.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Quit, Toxic Davranışlar, Mixing. (Yetersiz Oyuncu Profili)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jannes karakteri, ban yiyen @Eswiper adlı toxic ve vice rpyi sadece kaos-gunrp rollerine alet eden arkadaşın birliğindeki oyuncu. NC atmadan Bloodline birliğine geçip, rolümüzün ortasında gelip; Eswiper zamanında kalma toxic davranışlarına devam etti. Arkadaşa brawl attık ve oyundan quit attı. Bu tür toxic oyuncular herkesin rol zevkini bozmakta. Lütfen gereği yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın.

#1 - 23.02.2025 15:16
Selamlar öncelikle sadece normal rol yapmak için gelmiştim, bir anda saldırmaya başladılar kendileri suçlu birşey bile yapmadığım halde yumruk salladılar bir anda.
gidecektim saldırdılar, asla toxic bir davranış yok.
« Son Düzenleme: 23.02.2025 15:25 Hasmımyaşamaz »

#2 - 23.02.2025 15:37
Rolün ortasında quit attığım doğrudur, orada kendimi korumaya calışmıştım beş dakika sonra girdim, üstelik videolu kanıtlarımı atıyorum kendileri saldırıyor, sonrasında brawl başlıyor ortada toxic bir davranış yok maalesef, kanıtlarımı iletiyorum.
https://streamable.com/6h2vzv

#3 - 23.02.2025 16:04
Karşılıklı olarak bir sürtüşme yaşanmış, sürtüşmeyi başlatan ise Ramon ve Dajonte karakterleri. Problem Jannes karakterinin kaçışı ile çözülmüş.

K&A