Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arnav Khan
@Shyvana_Ferro | Akram Rashad
@ShielsOlaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da görülebilmektedir.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Akram Rashad karakterini IC olarak CK edeceğim sırada Retarted Rp yapıyor ve büyük ihtimalle arkadaşlarınıda mix ile çağırıyor, silah emotesi attığım sırada bir anda araca doğru koşuyor ve kaçmaya başlıyorlar. Video devamında arkadaşları sahil tamircide yakalıyoruz, tp attıklarını düşünüyoruz fakat onunla ilgili herhangi bir kanıtım yok. Ama spor salonunun orada sıkarken araçları bozulduğunda Arnav_Khan karakterinin bariz bir şekilde bizim aracımızın altına girmesi ile beraber hemen yan tarafına tp attığını görüyoruz ayriyetten god kullanımında da bulunuyor. Ve bu kişinin alt karakteri, üst karakterinin de hile sebebi ile banlanmasını talep ediyoruz. Video devamında Bhima_Gazdar ile girdiğim brawl esnasında onunda god kullandığını görüyoruz, yolladığım ss'de ise hemen ardından
@Manifesto tarafından banlanıyor. SS'de karaladığım kısımlar yetkili chat yazışmaları olduğu için sildim, ilgilenelecek yetkiliye özelden yollayabilirim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Polis tarafından el konulan Uzi marka silahımın iadesini talep ediyorum, arkadaşlar da yasaklanırsa seviniriz.