Konu: Samuel_Aslanadze @LegitimuZ - Eli_Zumadze @maestro00 Metagaming, Mix şüphesi  (Okunma sayısı 439 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.02.2025 23:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Aslanadze @LegitimuZ , Eli_Zumadze @maestro00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nina_Petrov @Sportts, Luka_Beridze @YMZ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Metagaming, Mix

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Merhaba ASLANADZE Birliği R20'si ve bir oyuncusu son birkaç gündür daha birlikleri yeni açılmış olmasına rağmen birliğimizin R20'si başta olmak üzere birlik oyuncularımızı sürekli olarak toxiclemeye çalışıp rollerimize engel olmaya çalışıyorlar. Olaya el atıp IC olarak garaja çağırıp konuşup konuyu çözmek istediğimde ise gelip agrasyon seviyesi yüksek roller yaşandı ve kendi hood bölgemizde. Bize saldırıda bulunuldu ve saniyeler içerisinde helikopterde silahlı bekleyen Eli_Zumadze karakteri garajın içine giriş yapıyor ve DM'si ni atmaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Burada garaj içerisinde Sameul_Aslanadze'nin tek başına olduğunu görebilirsiniz.

Burada Eli_Zumadze isimli oyuncunun hiçbir şekilde haberi olmadan garaj içerisine Shot Gun marka silahla girip ateş açtığının görüntüsü.

Burada Eli_Zumadze karakterinin yazısı da chate düşmüş zaten.

Ek açıklamalar(varsa): Birlikleri açılalı bugün beşinci gün olmuş fakat, en üç defa BloodLine Garage'ye gelip rahatsızlık verdiler. ''Daisy'i istiyorum, gerekirse savaşırım.'' Daha açılalı beş gün olmuş bir birlik ve bunun yanında bu rolü yapan ASLANADZE birliği R20'si. Arkadaşlar, anlıyorum illegal rol yapmak istiyorsunuz belki fakat, bu şekilde bir rol illegal rol olmuyor. ''Her birlik lideri kendi birliğinin adminidir.'' Sizlerin, birlik oyuncularınıza örnek olup ona göre roller sergilemeniz gerekiyor. Daha birliğinizin 10 günlük illegal yasağı bile bitmeden bu şekilde yaklaşımlarda bulunursanız, (ViceRP' illegal kurallara uymadan, ihlaller yapamazsınız.) Belki siz zevk alacaksınız fakat sunucuda rol yapan diğer oluşumlar bundan zevk almayacak. Yapılan rolde belki çok zevk aldınız fakat, biz gerçekten hiç zevk alamadık. Caydırıcı bir ceza verilmesini talep ediyorum. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 22.02.2025 23:21 Red Army Prime »

#1 - 23.02.2025 01:35
Öncelikle kimseyi toxiclemek gibi bir plan yoktu Daisy karakteri ile rolleyerek ilerlemeyi planlıyordum kendileri rollenerek ekstradan gelerek üzerime yürüyüp beni darladılar. Meta Mixing şüphesine gelecek olursak sizi düşürdüğümüz sırada zaten ben kendisine helikopterden inmeden önce on dakika içerisinde gelmezsem içeriye gir herkesi vur diyerek komut vermiştim. Kendisi verdiğim süre dolunca içeriye girdi ki o rolde agresif yapmayacaktım desertim olmasına rağmen sıkmak yerine sen ıc olarak sevdiğim karaktere ''siktir git bu garajdan'' diye bir ihtamda bulunduğun için bende karşılık olarak brawl rolüne girdim. Karakterin garajda birkaç gündür mülteci, göçmen gibi ithamlarla hakarete ugraması karakterin sinirlenmesine sebebiyet verebilir. Savunmam bu kadar.

#2 - 23.02.2025 03:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#3 - 23.02.2025 20:43
Şahitliğimi onaylıyorum, olaylar zaten kanıtlarıyla ortada.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 23.02.2025 20:51
Öncelikle kimseyi toxiclemek gibi bir plan yoktu Daisy karakteri ile rolleyerek ilerlemeyi planlıyordum kendileri rollenerek ekstradan gelerek üzerime yürüyüp beni darladılar. Meta Mixing şüphesine gelecek olursak sizi düşürdüğümüz sırada zaten ben kendisine helikopterden inmeden önce on dakika içerisinde gelmezsem içeriye gir herkesi vur diyerek komut vermiştim. Kendisi verdiğim süre dolunca içeriye girdi ki o rolde agresif yapmayacaktım desertim olmasına rağmen sıkmak yerine sen ıc olarak sevdiğim karaktere ''siktir git bu garajdan'' diye bir ihtamda bulunduğun için bende karşılık olarak brawl rolüne girdim. Karakterin garajda birkaç gündür mülteci, göçmen gibi ithamlarla hakarete ugraması karakterin sinirlenmesine sebebiyet verebilir. Savunmam bu kadar.

Kanka yanlış anlamada silahlanıp geliyorsunuz, birliğinizin illegal yasağı var. Getirdiğin herife söylediklerinle zaten dm ortamı oluşturmak istediğini kendi ağzınla belirtmişken hala siz üstüme geldiniz diye olay patladı diyorsun. Arkadaşını sıkması yönünde komut vermen yanımıza gelmeden önce böyle bir illegal rol sergileyeceğini önceden planladığının bir kanıtıdır, kimse konuşarak çözmeye gittiği masaya silahlanarak gitmez, hadi deagleleri anlarımda adamı pompalı ile araçta bekletip tam senin brawl attığın esnada dalması ayrı bi komik. Ss lerde ortada 10 dk dolmadan girmiş arkadaşın :D.

#5 - 24.02.2025 01:13
silahlanıp gelirim çünkü silahlanıp gelindi daha önce.

#6 - 24.02.2025 05:59
Lütfen SS ler üzerinden savunma yapalım, günlük minumum 25 - 30 aktif çeken bir birliğin hood bölgesine 2 kişi gelip ''ben X kişisine aşık oldum bu kadın yüzünden gerekirse savaşırım.'' denmesi.. FearRP bile yapma gereği duymadan.. Hele ki birliğiniz açılalı daha 5 gün olmuşken bu tarz rolleri tekrarlamanız ve tekrarlayacağını bildiğim için düzgün bir şekilde görüşme için çağrıldığınız yerde neden ihlaller yaptığınız ile ilgili bir savunma gönderecek misiniz?
Sizin yaptığınız gibi şöyle mi yapalım, bir birlikle savaşmak isteyelim, ooc yollardan o birliğin bir oyuncusuna ic para teklif edip kendi safımıza çekelim ve ben bu kadına aşığım vermezseniz savaş açarım mı diyelim diğer birliklere? Discord konuşma kayıtları kanıt niteliğinde olsaydı buraya gönderirdim ki zaten IFM'e bildirilmesi gerekenleri de bildirdim.
Biz sunucuya ve birlik oyuncularımıza DM'den uzak eğlenceli bir ortam sunmak istiyoruz, birlik olarak hedeflerimiz var ve onları gerçekleştirmek istiyoruz. Arada bir oyuna girip yanımıza üç beş tane DM'ci oyuncu çekip sağdaki soldaki birliklere rahatsızlık vermek veya bize rahatsızlık veren birliklere de sırf onlar istediği diye savaşmak yerine rollerimize bakıp daha eğlenceli bir ortam oluşturma gayesindeyiz.
Lütfen geçerli bir savunma yapın, sadece Metagaming ve Mix şüphesi üzerine şikayet açtım. Çok basit bir şekildetek bir SS göndererek savunma yapabilirsiniz. Teşekkür ettim, iyi forumlar.

#7 - 24.02.2025 19:50
Lütfen SS ler üzerinden savunma yapalım, günlük minumum 25 - 30 aktif çeken bir birliğin hood bölgesine 2 kişi gelip ''ben X kişisine aşık oldum bu kadın yüzünden gerekirse savaşırım.'' denmesi.. FearRP bile yapma gereği duymadan.. Hele ki birliğiniz açılalı daha 5 gün olmuşken bu tarz rolleri tekrarlamanız ve tekrarlayacağını bildiğim için düzgün bir şekilde görüşme için çağrıldığınız yerde neden ihlaller yaptığınız ile ilgili bir savunma gönderecek misiniz?
Sizin yaptığınız gibi şöyle mi yapalım, bir birlikle savaşmak isteyelim, ooc yollardan o birliğin bir oyuncusuna ic para teklif edip kendi safımıza çekelim ve ben bu kadına aşığım vermezseniz savaş açarım mı diyelim diğer birliklere? Discord konuşma kayıtları kanıt niteliğinde olsaydı buraya gönderirdim ki zaten IFM'e bildirilmesi gerekenleri de bildirdim.
Biz sunucuya ve birlik oyuncularımıza DM'den uzak eğlenceli bir ortam sunmak istiyoruz, birlik olarak hedeflerimiz var ve onları gerçekleştirmek istiyoruz. Arada bir oyuna girip yanımıza üç beş tane DM'ci oyuncu çekip sağdaki soldaki birliklere rahatsızlık vermek veya bize rahatsızlık veren birliklere de sırf onlar istediği diye savaşmak yerine rollerimize bakıp daha eğlenceli bir ortam oluşturma gayesindeyiz.
Lütfen geçerli bir savunma yapın, sadece Metagaming ve Mix şüphesi üzerine şikayet açtım. Çok basit bir şekildetek bir SS göndererek savunma yapabilirsiniz. Teşekkür ettim, iyi forumlar.
Kendini haksız gibi çok güzel göstermişsin cevat, konuşmalarını herkes biliyor. Valachiden dg alıp bizim dgmiz var savaşa girelim keskinleri çekelim tarzı çok konuşma yapıyorsun. Biz de bu birliği DM için açmadık zaten Dm için olsa çoktan ateş bile ederdik, diğer r20nin yaptıklarını görmezden çok kez geldim, hooda gelip bakmalar araba ile ters şeritten çarpmalar. Bla bla, bu arada ak dg fiyatları ne öyle fazla fiyattan satıyonuz O:-)
« Son Düzenleme: 24.02.2025 19:55 Azad el pasha »

#8 - 24.02.2025 19:54
god arkadaşlarınız ne zaman geliyo gencler
« Son Düzenleme: 24.02.2025 20:01 LaLa »

#9 - 25.02.2025 04:03
Kendini haksız gibi çok güzel göstermişsin cevat, konuşmalarını herkes biliyor. Valachiden dg alıp bizim dgmiz var savaşa girelim keskinleri çekelim tarzı çok konuşma yapıyorsun. Biz de bu birliği DM için açmadık zaten Dm için olsa çoktan ateş bile ederdik, diğer r20nin yaptıklarını görmezden çok kez geldim, hooda gelip bakmalar araba ile ters şeritten çarpmalar. Bla bla, bu arada ak dg fiyatları ne öyle fazla fiyattan satıyonuz O:-)
Seni tanımam, bugüne kadar da bir OOC bir platformda konuştuğumuzu da hatırlamıyorum.. Eğer bir iletişimimiz olduysa kanıt gönderebilirsin. Algı yapmaya çalışmayı bırakalım lütfen.. Bende Valachi'den kalma bir silah yok. Yetkililer kontrol sağlayabilir, ki şayet olsa bile oyun oynuyoruz bu sunucudaki profillerimizi herkes biliyor.. Bu arada keskin sunucuda banlı, oyun oynuyoruz neden hala keskin ismini söyleyip duruyorsun?
Ek olarak şikayetle alakanda yok, senin için moderasyona girmek vesaire problem olmayabilir fakat seninle alakalı olmayan bir şikayete yorum yapmak da forum kuralları ihlaline giriyor. Seninle ilgili bir şikayet açılırsa yorum yaparsın, yada savunma yaparsın.
Deagle Ak fiyatlarını fazladan söylemek felan bla bla birşeyler yazmışsın, ne söylemek istediğini anlamadım.. Deagle Ak fiyatlarını nereye kaçtan yazdığımızı nereden biliyorsun? Discord kanalımıza felan da mı sızdın yoksa? Sana bir açıklama yapma zorunluluğumuz yok, IFM yönetimiyle konuştuk ve yanlış anlaşılma durumunu hallettik.
Velhasıl, şikayetlere yorum yapmak (Yaptırmak.) sizi haklı göstermez. Hala bir savunma gelmedi.