Lütfen SS ler üzerinden savunma yapalım, günlük minumum 25 - 30 aktif çeken bir birliğin hood bölgesine 2 kişi gelip ''ben X kişisine aşık oldum bu kadın yüzünden gerekirse savaşırım.'' denmesi.. FearRP bile yapma gereği duymadan.. Hele ki birliğiniz açılalı daha 5 gün olmuşken bu tarz rolleri tekrarlamanız ve tekrarlayacağını bildiğim için düzgün bir şekilde görüşme için çağrıldığınız yerde neden ihlaller yaptığınız ile ilgili bir savunma gönderecek misiniz?
Sizin yaptığınız gibi şöyle mi yapalım, bir birlikle savaşmak isteyelim, ooc yollardan o birliğin bir oyuncusuna ic para teklif edip kendi safımıza çekelim ve ben bu kadına aşığım vermezseniz savaş açarım mı diyelim diğer birliklere? Discord konuşma kayıtları kanıt niteliğinde olsaydı buraya gönderirdim ki zaten IFM'e bildirilmesi gerekenleri de bildirdim.
Biz sunucuya ve birlik oyuncularımıza DM'den uzak eğlenceli bir ortam sunmak istiyoruz, birlik olarak hedeflerimiz var ve onları gerçekleştirmek istiyoruz. Arada bir oyuna girip yanımıza üç beş tane DM'ci oyuncu çekip sağdaki soldaki birliklere rahatsızlık vermek veya bize rahatsızlık veren birliklere de sırf onlar istediği diye savaşmak yerine rollerimize bakıp daha eğlenceli bir ortam oluşturma gayesindeyiz.
Lütfen geçerli bir savunma yapın, sadece Metagaming ve Mix şüphesi üzerine şikayet açtım. Çok basit bir şekildetek bir SS göndererek savunma yapabilirsiniz. Teşekkür ettim, iyi forumlar.
Kendini haksız gibi çok güzel göstermişsin cevat, konuşmalarını herkes biliyor. Valachiden dg alıp bizim dgmiz var savaşa girelim keskinleri çekelim tarzı çok konuşma yapıyorsun. Biz de bu birliği DM için açmadık zaten Dm için olsa çoktan ateş bile ederdik, diğer r20nin yaptıklarını görmezden çok kez geldim, hooda gelip bakmalar araba ile ters şeritten çarpmalar. Bla bla, bu arada ak dg fiyatları ne öyle fazla fiyattan satıyonuz 
Seni tanımam, bugüne kadar da bir OOC bir platformda konuştuğumuzu da hatırlamıyorum.. Eğer bir iletişimimiz olduysa kanıt gönderebilirsin. Algı yapmaya çalışmayı bırakalım lütfen.. Bende Valachi'den kalma bir silah yok. Yetkililer kontrol sağlayabilir, ki şayet olsa bile oyun oynuyoruz bu sunucudaki profillerimizi herkes biliyor.. Bu arada keskin sunucuda banlı, oyun oynuyoruz neden hala keskin ismini söyleyip duruyorsun?
Ek olarak şikayetle alakanda yok, senin için moderasyona girmek vesaire problem olmayabilir fakat seninle alakalı olmayan bir şikayete yorum yapmak da forum kuralları ihlaline giriyor. Seninle ilgili bir şikayet açılırsa yorum yaparsın, yada savunma yaparsın.
Deagle Ak fiyatlarını fazladan söylemek felan bla bla birşeyler yazmışsın, ne söylemek istediğini anlamadım.. Deagle Ak fiyatlarını nereye kaçtan yazdığımızı nereden biliyorsun?
Discord kanalımıza felan da mı sızdın yoksa? Sana bir açıklama yapma zorunluluğumuz yok, IFM yönetimiyle konuştuk ve yanlış anlaşılma durumunu hallettik.
Velhasıl, şikayetlere yorum yapmak (Yaptırmak.) sizi haklı göstermez. Hala bir savunma gelmedi.