Konu: Kevin Guerra - Car Ram, Gişe kuralı ihlali  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.02.2025 14:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @leon5858 - Kevin Guerra

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/02/2025 - 19:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi hem aracıma çarpıyor hem de açtığım gişeden geçiyor hiç hız kesmeden.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.02.2025 14:11
Gişeyi açıp orada duruyorsun, Gişeyi açmak istediğimde "Gişe zaten açık" Uyarısını verdiği için beklemeden geçtim N tuşuna basıp durmadan geçebiliyorsun.

#2 - 22.02.2025 14:18
Gişe açık uyarısını ben orda durduğum için değil, gişe açık olduğu için alıyorsun. Ki zaten bende digi info kurulu, bana çarptığında aldığım hasarı, aldığın hasarı görebilirsin. Videonun sonunda pingini de gösteriyorum herhangi laglık bir durum da yok. Santa Maria Beach gişesinde sağa dönüp gişeye geliyoruz, yani çok uzun bir yol da değil, yol boyunca da arka arkaya geldik gişeyi açtıktan 2 saniye sonra bana çarpıyorsun. Mantıken bekleyebilirsin, 20 saniye gişe önünde durmuşum gibi lanse etmene gerek yok olayı.

#3 - 22.02.2025 14:20
Gişeyi açıp geçmen gerekirken orda kasıtlı olarak duruyorsun gişenin önünde.

#4 - 22.02.2025 14:21
Ki geçme diye duruyorum, sen hız kesmeden geliyorsun, orda basıp gitsem yine gişemden geçeceksin gişe ücreti ödemeden. Çünkü o gişe kapanmadan ''N'' tuşuna basamazsın. Amacının açtığım gişeden geçmek olduğu belli, 50 dolar için ihlal yapmaya gerek yok. Son olarak da, sürekli milletin gişesinden geçtiğin için orda durdum. Gerekli kanıtlar da istenirse atarım. Sonuçlanabilir.

#5 - 22.02.2025 20:10
Gişeyi kendin açtın o da geçti diye açtığın bu şikayet toksibiliteden başka bir şey değil. İnsanların oyun zevkinin içine etmeyin, ota b*ka şikayet açmayın. Kannımca şikayet geçersiz sayılacaktır.

#6 - 22.02.2025 20:13
Bence ceza almalısın, ben para kasarken hep beklerdim kural ihlali olmaması adına.

#7 - 22.02.2025 20:24
Gişeyi kendin açtın o da geçti diye açtığın bu şikayet toksibiliteden başka bir şey değil. İnsanların oyun zevkinin içine etmeyin, ota b*ka şikayet açmayın. Kannımca şikayet geçersiz sayılacaktır.
Üslubuna dikkat edersen güzel olur, Senin tam olarak şikayetle ne alakan var? Seni ne ilgilendiriyor benim açtığım şikayet? O zaman sunucu kurallarından o ihlal kaldırılsın, beklemeyelim geçelim direkt. Madem basit bir hata olarak görülüyor, biz neden 143 top speed giderken ihlal olmasın, hard rp çevirelim diye fren çakıp bekliyoruz o zaman?

#8 - 23.02.2025 15:25
@leon5858 Başka oyuncuların gişelerinden geçmemeye çalışalım, bu seferlik uyarıyorum.
@zakarosa @sweyn Adınızın geçmediği şikayetlere yorum yapmayın, tekrarında ceza alacaksınız.

K&A