Konu: Arnav_Khan Yasaklı roller.  (Okunma sayısı 305 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2025 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arnav_Khan @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wilmar_Javier

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş beni telefondan aradı, bir geçmişimizin olduğunu söyleyip saçma sapan şeyler uydurdu, yanına gittiğimde daha önce hiç rolümüz olmamış olmasına rağmen, rolümüz varmış gibi davrandı. Sert çıkınca santaj yapmaya çalıştı, saçma sapan şeyler yazarak rol zevkimi bozdu, tüm konuşmaları atıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/puuh3i1   https://hizliresim.com/nu85deh   https://hizliresim.com/2x5frw6  https://hizliresim.com/dpgjzo1  https://hizliresim.com/q5w4e54  https://hizliresim.com/2knzci3   
Ek açıklamalar(varsa): Daha önceki sicillerine bakacak olursak hep Trolling, hile veya yetersiz oyuncu profili. Sadece sunucunun rol zevkini kaçırmak için var bu arkadaş, kalıcı yasaklanmalı.

« Son Düzenleme: 21.02.2025 23:36 LaLa »

#1 - 22.02.2025 00:45
Şahidim

#2 - 22.02.2025 04:48
@Shyvana_Ferro gün içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 22.02.2025 07:51
Rolüm vardı numarası da kayıtlıydı aradım bu kadar savunma gerekmediğinden yapmadım. Her şeyi geçtim yasaklı roller kapsamında bir durum yok zaten role döktün yeterince karaktere sıkmak için kırk takla attın güzel rol pasladık. @Lichfield
« Son Düzenleme: 22.02.2025 12:22 Shyvana_Ferro »

#4 - 22.02.2025 08:17
Ekstra söyleyebileceğim, kişi durmadan arayıp olayın üstüne defalarca arayıp yerimi soruyor karaktere sıkmak için, sms atıyor hepsinin kaydı duruyor telefonda, sonrasında peşliyor beni aracıyla, shotgunla sıkıyor cr atıp aracımı patlatıyor gibi gibi davranışlarda bulunuyor yaralıya düşürüncede işte men ediliceksin şehirden, gideceksin Tanrını sikeceğim gibi küfürler OOC yönelik konuşmalar, oysa ki karşımda olsan beş te birini bile diyemiceksin muhtemelen, gerek yok böyle tavır yapmana, bu konu üstüne kanıtım olmayabilir ama işsiz değilim burda hikaye uyduracak değilim sen de doğrularsın zaten diye düşünüyorum, emotesiz sıkmalar falan gerek yok bunlara yani madem yasaklı bir rol yapmışım karakterimi tanımıyorsun ki öyle bisey yok aç şikayetinni gerisine karışma yaralıya düşürüp ooc kinini dökme çok umursamıyorum en basit nedeniyle madem rol yapıyosun emoteni at bari tüm yaptıklarinı hile acmanı vs. geçtim.

Şahit olarak @Alyoner  aracıma cr lerinii gereksiz takiplemelerini ve karakterime sıktığını gördü. Ve @Shiels  o da sürekli aradığını bana sms attığını biliyor.

Ve  dediğim gibi kişide araç için speed hilesi aimbot sekmeme ve wallhack mevcuttur zaten gereksiz bir olay trollük bir durum olsa kimse bu kadar hile açmaz kişi izlemede kalınırsa elbet patlak verir. Diyebileceklerim bu kadar.

İhlalim yok aksine senin var ve hilelerin var, şikayet açtığında da 5 yıllık forumumdaki sicile bakıp yasaklancağıma falan karar veremezsin öyle bir şey olsaydı zaten olurdu, adminler yasaklardı çoktan, hep hile ve yetersiz oyuncu profilinden de jaillenmiyorum dostum, özellikle yetersiz oyuncu profilinden hiç jail yemedim. İnanır mısın bilmiyorum senden de iyi rol bilgim var çok iplemesem de bu durumu hayatta daha önemli şeyler olduğundan. Benim açımdan tüm olayı netleştirmişimdir üstüne bir savunma yapmam karşı tarafın diyeceği şeyler varsa diyebilir sahitler onayladıktan sonra şikayetin sonuçlanmasını karşı taraf bekleyebilir adminde incelediğinde ortada bir ihlal görülmediğini anlar diye düşünnüyorum dediklerime kulak asarsa özellikle hile konusunda sevinirim herkese bol şans.
« Son Düzenleme: 22.02.2025 12:24 Shyvana_Ferro »

#5 - 22.02.2025 17:07
Kanka ne anlatıyorsun ya sen, hep hileden yasaklanmışsın, siciline bakınca bile kahkaha atıyorum, bana yaptığın roller taciz rolüne giriyor, santaj rolleri yasak. Santaj yapıyorsun benden daha iyi rol bilgin olduğunu konuşturmuşsun kanki, hiç rol yapmamış olmamıza rağmen çok güzel rol pasladın, santaj ve taciz ederek tebrik ederim. Şahsıma sallamışsında sallamışsın, kanıtın varsa şikayet aç, sonuna kadar savunma yaparım. Seni kovalarken esc  basmaların, gamespeed açmalarını konuşmuyorum bile. Arkadaşımızın savunması bu kadarsa sonuçlanabilir, apaçık taciz ve santaj yaptığı ortada zaten, iyi forumlar.

#6 - 22.02.2025 17:13
Arkadaş rolümünüz olduğunu idda ediyor, bunu kanıtlasın.

#7 - 22.02.2025 20:35
Ekstra söyleyebileceğim, kişi durmadan arayıp olayın üstüne defalarca arayıp yerimi soruyor karaktere sıkmak için, sms atıyor hepsinin kaydı duruyor telefonda, sonrasında peşliyor beni aracıyla, shotgunla sıkıyor cr atıp aracımı patlatıyor gibi gibi davranışlarda bulunuyor yaralıya düşürüncede işte men ediliceksin şehirden, gideceksin Tanrını sikeceğim gibi küfürler OOC yönelik konuşmalar, oysa ki karşımda olsan beş te birini bile diyemiceksin muhtemelen, gerek yok böyle tavır yapmana, bu konu üstüne kanıtım olmayabilir ama işsiz değilim burda hikaye uyduracak değilim sen de doğrularsın zaten diye düşünüyorum, emotesiz sıkmalar falan gerek yok bunlara yani madem yasaklı bir rol yapmışım karakterimi tanımıyorsun ki öyle bisey yok aç şikayetinni gerisine karışma yaralıya düşürüp ooc kinini dökme çok umursamıyorum en basit nedeniyle madem rol yapıyosun emoteni at bari tüm yaptıklarinı hile acmanı vs. geçtim.

Şahit olarak @Alyoner  aracıma cr lerinii gereksiz takiplemelerini ve karakterime sıktığını gördü. Ve @Shiels  o da sürekli aradığını bana sms attığını biliyor.

Ve  dediğim gibi kişide araç için speed hilesi aimbot sekmeme ve wallhack mevcuttur zaten gereksiz bir olay trollük bir durum olsa kimse bu kadar hile açmaz kişi izlemede kalınırsa elbet patlak verir. Diyebileceklerim bu kadar.

İhlalim yok aksine senin var ve hilelerin var, şikayet açtığında da 5 yıllık forumumdaki sicile bakıp yasaklancağıma falan karar veremezsin öyle bir şey olsaydı zaten olurdu, adminler yasaklardı çoktan, hep hile ve yetersiz oyuncu profilinden de jaillenmiyorum dostum, özellikle yetersiz oyuncu profilinden hiç jail yemedim. İnanır mısın bilmiyorum senden de iyi rol bilgim var çok iplemesem de bu durumu hayatta daha önemli şeyler olduğundan. Benim açımdan tüm olayı netleştirmişimdir üstüne bir savunma yapmam karşı tarafın diyeceği şeyler varsa diyebilir sahitler onayladıktan sonra şikayetin sonuçlanmasını karşı taraf bekleyebilir adminde incelediğinde ortada bir ihlal görülmediğini anlar diye düşünnüyorum dediklerime kulak asarsa özellikle hile konusunda sevinirim herkese bol şans.

#8 - 22.02.2025 22:35
Arkadaşın bana yaptığı rol 21:09, benim yazdığım bu olaylardan sonra. Tabiki bana santaj yapıp, IC fahişeymişim gibi davranmam bu yollara sebep alacaktı, sıkmak için sebebim var.

#9 - 23.02.2025 15:29
Arnav_Khan karakteri Retarted RP kapsamında ceza alacak.

K&A