Konu: Danny Will - Gbi, Gasp ihlali, Retardet RP, Noob DM, Rki  (Okunma sayısı 67 defa)

#0 - 21.02.2025 18:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Danny_Will @UmutUCR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Isiah_Padilla @esmiyor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.25 - 17:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gbi, Gasp ihlali, Retardet RP, Noob DM, Rki

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar kişi sebepsiz bir şekilde aracımıza binerek, /gidelim!/ dedi olayın öncesinde böyle birşey yaşanacağından emin olmadığım için görüntü almadım. Fakat biz araçtan indikten sonra kişi araçtan inerek bize emoteisz bir şekilde saldırmaya başladı full olan canlarımızla karşılık dahi vermeden NOOB DM'ye maruz kaldık. Bunu GBİ bölgesinde yaptı (Vice Mall). Sonrasında sebepsiz küfürler ederek fotoğrafımızı çekerek (bütün billboardlar'a resminizi asacağım, kafanıza sıkarım diyerek tehdit etti (Retardet RP). Sonrasında kişi bir anda üstümüzü arayarak benim karakterimi GASP etme rolüne girdi Vice Mall gibi bir bölgede bunu yapma hakkı yok, artı herhangi bir oluşuma mensup değil. (Gasp Kural İhlali) Üstelik biz düştükten sonra tekrar gelip beni tekrar düşürüyor. Emote takip ederseniz, kişiyi tekrar tekmeler diyor. (RKi) kapsam içinde cezalandırılmasını istiyorum. Kişinin gerekli cezai işleme tabi tutulmasını talep ediyorum, rollerimiz böyle arkadaşlar yüzünden askıya alınıyor ve keyfimiz kaçıyor bu durumdan hiç hoşnut değiliz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezai işlemin ağır bir şekilde uygulanmasını talep ederim, ilginiz için teşekkürler.

« Son Düzenleme: 21.02.2025 18:16 umarımkiolur »

#1 - 21.02.2025 18:26
Öncelikle merhaba şahısların arabasına bindim ve gidelim dedim ardından şahıs bi anda araçtan inip motorumu çalıp pasif bir şekilde kenara attı ardından motorumu çaldığı için agresif rol sergiledim ayrı zamanda saldırırken emote attım asıl karşı tarafta ki iki oyuncu da emote atmadı ss lerin hepsi yarım log kayıtlarına girip ordan tekrar atılabilir.

#2 - 21.02.2025 19:32
Dümen yapıyorsun kardeşim, eğer özür dilersen şikayeti geri çekiyorum. Dilemezsen admin kararına bırakalım.

#3 - 21.02.2025 23:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 22.02.2025 04:43
Olay anında ilgili karakter zaten cezalandırıldı.

K&A