Konu: Dm Agresif rol  (Okunma sayısı 154 defa)

#0 - 19.02.2025 20:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: dontrall moses @mare  quinell thornton @Hyprest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14. Agresif Rol Kuralları

Sunucudaki illegal rolün dinamiğini oluşturan agresif rollerin taraflara şans tanıması ve oyun düzenini sağlaması adına belirli kural ve düzenlemeler getirilmiştir. Agresif roller aşağıdaki kategorilerde tanımlanmıştır.

14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önce mix yapıp daha oyuna girmeden arkadaşına haber veriyor sonradan sebepsiz yere kışkırttılar daha sonrasında agresif rol ile karşılık verdiler. Ben herhangi bir saldırıda bulunmama rağmen silah çektiler :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/dmavjsd.png
https://i.hizliresim.com/5ijwdrl.png

Ek açıklamalar(varsa):  :garip: :garip:

#1 - 19.02.2025 20:32
"daha gözlerin açılmadan" falan rolü yapıyon kanka rolden soğuttun. neyse, özürlü tarzında konuştuğun için yumruklayarak bayılttım, gayet basit bir muhabbet. sürekli irite edici konuştuğun için. videon varsa atsana, kaçtıktan sonra interior bugı yaptığını. komik olma bu kadar, kasma yani. ayrıca sana mermi de gelmedi, hasarlarında sadece benim yumruklar çıkıyor. biraz detaylı kanıt atsaydın bari. ileti gelmez başka kolay gelsin.

#2 - 19.02.2025 20:34
"daha gözlerin açılmadan" falan rolü yapıyon kanka rolden soğuttun. neyse, özürlü tarzında konuştuğun için yumruklayarak bayılttım, gayet basit bir muhabbet. sürekli irite edici konuştuğun için. videon varsa atsana, kaçtıktan sonra interior bugı yaptığını. komik olma bu kadar, kasma yani. ayrıca sana mermi de gelmedi, hasarlarında sadece benim yumruklar çıkıyor. biraz detaylı kanıt atsaydın bari. ileti gelmez başka kolay gelsin.

Arkadaşın vuramadıysa benim yapabileceğim bir şey yok :D Sste herşey gözüküyor senin kanıtın varsa atabilirsin.

#3 - 19.02.2025 21:37

Gerekli olan her şey bu açıklamada yazılmış durumda, mermi hiç bir şekilde zaten denk gelmemiş. Bu rolün sonunda vcpd tarafından içeriye alınıyorum zaten, rol IC olarak devamlılığını sürdürdü. Boş yere IC de özürlü yazdıktan sonra OOC şekilde şikayet açma dostum.

#4 - 19.02.2025 21:43

Gerekli olan her şey bu açıklamada yazılmış durumda, mermi hiç bir şekilde zaten denk gelmemiş. Bu rolün sonunda vcpd tarafından içeriye alınıyorum zaten, rol IC olarak devamlılığını sürdürdü. Boş yere IC de özürlü yazdıktan sonra OOC şekilde şikayet açma dostum.

Merminin gelip gelmemesi önemli değil, şunu aklınızdan çıkartın.  :garip: Kuralda kullanmak yasaktır diyor ve siz kullanıyorsunuz olay bu kadar basit. Bizim yaşadığımız rol bu kadardı gerisi beni ilgilendirmez. Şikayet sonuçlanabilir daha fazla ileti atmayacağım  :) :D

#5 - 20.02.2025 10:36
oocde bile irite edici konuşmaya devam ediyorsun, ne diyeyim, yazık. attığın emojilere bak. şikayete "silah çektiler" yazmış bir de. yumrukla bayılttım kardeş, icde çete yöneten birine liseli esprisi yapıp dayak yemeden kurtulacağını sandın ve yanıldın, olay bu kadar. sonuçlansın.

#6 - 22.02.2025 04:33
Merhaba, şikayet incelendi.

Mix için yetersiz kanıt.
Quinell_Thornton karakteri Deathmatching kapsamında ceza alacak, sözlü tartışmalar için birine silah çekip vuramazsınız.

K&A