Konu: VCPD - Rol içerisinde bağlantı kopması / Najeem Harris @killtheops  (Okunma sayısı 203 defa)

#0 - 18.02.2025 02:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Najeem Harris @killtheops

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dante Arias @marlo , Kenny Ramsdale @NemesisVac , Leon Berger @bossynthe , Alison Lawrie @summer daze ve ek olarak birkaç VCPD üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:17.02.2025 / 23:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol içerisinde kişilerden şüphlenilmesi üzerinde GEORGE yüksek riskli çağrıları yanıtladığımız için Stop and Frisk (durdurup üzerini arayacaktık) dediğimiz yani arkadaşları araçtan indirecektik rol esnasında kişiler rollerine güzelce devam ettiler fakat bir anda kaçmaya başladılar, kişiler kaçmayı denedikleri süreçte kişiler ile karşılık atışma rolü döndü Najeem karakteri Cody Granholm karakterine karşı UZI marka silah ile saldırıda bulunmak istedi. Fakat VCPD üyeleri olarak kişi vuruldu ve rol esnasında kişi oyundan bağlantısı koptu. Beş dakika içerisinde de dönmediği için şikayet açma gereksinimde bulundum. O an içerisinde laglandı sunucu belkide o yüzden oyundan düştü eğer kişi rolü sürdürülmesi adına kendisi gelmeli. Silahı ile gelmesi gerekiyor rol içerisinde silahıda bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen böyle rollerde daha dikkatli olalım, bir-birimizin rol zevkini bozmadan devam edelim. İyi günlerim. :)

#1 - 18.02.2025 15:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.02.2025 17:17
ozur dılerım :(

#3 - 18.02.2025 18:40
Silahının silinmesini talep ediyorum, başka bir oyuncuya teslim etmediyse tabi. O:-)
« Son Düzenleme: 18.02.2025 18:50 HANZEL »

#4 - 18.02.2025 18:52
 ::) ::) ::)

#5 - 18.02.2025 19:07
Silahının silinmesini talep ediyorum, başka bir oyuncuya teslim etmediyse tabi. O:-)
ek olarak rolde bıle yoksun oglum nıye cırlıyonkıne bu kadar, sılah sılınsın basin göğe ersın  :D :D :D

#6 - 18.02.2025 19:24
ek olarak rolde bıle yoksun oglum nıye cırlıyonkıne bu kadar, sılah sılınsın basin göğe ersın  :D :D :D

Roldeydim, silahının silinmesini istiyorum.

#7 - 18.02.2025 19:29
sılah bende degıl artik :)))))))))))

#8 - 18.02.2025 19:32
@EniLuc sonuçlanabilir. Loglardan bakılıp o silahın silinmesini istiyoruz.

#9 - 18.02.2025 19:36
Yanlış görmüşsün o halde, dedektiflerin bulunduğu araçta bulunuyordu :)

Tarafımızdan ek bir ileti gelmeyecek kişinin savunması gelmeli boş boş iletiler göndermemesi gerek.