Konu: [15.02.2025 - Jannes_Groeneveld] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 276 defa)

#0 - 15.02.2025 22:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jannes_Groeneveld @Hasmımyaşamaz
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıt kısmına attığım fotoğrafı incelerseniz çalıntı skine yalnızca retex ve headswap atılmış, bacağındaki textureyi bile değiştirmeye üşenmişler yüklü olan çalıntı skinin texturesine erişim sağlayabilirim lâkin doğru bulmuyorum bundan ötürü yetkililerin kontrol etmesi daha doğru olur.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.02.2025 22:56
Öncelikle merhabalar skini Flammen kullanıcısına yaptırdım, sadece body'i ondan satın aldım, ic paraya da yaptırdığım için bir sorun göremiyorum.
Kendisine de sorabilirsin.

#2 - 15.02.2025 22:56
Burada pek bir bir durum göremiyorum modelini dahi çalmamışım.

#3 - 15.02.2025 23:00
Skini kime yaptırdığın beni ilgilendirmiyor maalesef eğer onaylı skinciyle çalışsaydın cacheden çekilmiş bir body satın almazdın. Bu sorumluluk tamamen oyuncuya aittir skin yükletirken kuralları okumadın mı? Kanıtlarda bariz belli body, cache mining yoluyla elde edilmiş ve daha sonrasında retexture atılıp sunucuya yüklenmiş tekrar tekrar yazmaya gerek yok.

#4 - 20.02.2025 19:41
rell body kardeş  :D

#5 - 25.02.2025 03:44
rell, üşenmeyip ismini değişseydi zaten şikayet açmazdın + olarak rell texturelerin ismini değişip kendi adını koyuncada sana ait olmuyor. ama bir yandan haklısın sonuçta senin skin dosyalarından alınmış. ( rell texture + rell body)

#6 - 26.02.2025 14:35
Aynı tarz bodylerden çokça bulunuyor, sadece bacak texture'si aynı diye (benzer dokulara sahip birçok model var) çalıntı diyemeyiz.