Konu: GODMODE + Gereksiz agresif rol + GBİ + NONRP + MİX + Power gaming  (Okunma sayısı 651 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.02.2025 22:24
Ayrıca bahsettiğin şahısları tanımıyorum ilanda elegy görüp almak istemiştim uymayınca suratına kapattım adamın. Bu nedenden dolayı bu olayların olmasını yönetim mantıklı buluyor mu? Kendileri ile yüz yüze gelmedik tanışmadık daha önceden telefon harici bir rolümüz bulunmuyor.

#11 - 14.02.2025 22:30
sunucu reklamı yaaaa... :D :D onu mu ima ediyorum orada biraz düşün :D :D rinayı hera öldürdü diye buradayım ve şunu söyleyeyim orda "vip" falan allah oluyorken burası böyle değil iyiki de vice oynuyorum

#12 - 14.02.2025 22:31
Ayrıca bahsettiğin şahısları tanımıyorum ilanda elegy görüp almak istemiştim uymayınca suratına kapattım adamın. Bu nedenden dolayı bu olayların olmasını yönetim mantıklı buluyor mu? Kendileri ile yüz yüze gelmedik tanışmadık daha önceden telefon harici bir rolümüz bulunmuyor.

kanıtlarıma hiç baktın mı ayrıca ben "god" meselesini konuşmak istiyorum seninle hadi onu tartışalım

#13 - 14.02.2025 22:31
132 canı olan birinin 32 canını almışım yaaa bu adam god olmalı

#14 - 14.02.2025 22:40
Ayrıca şunu fark ettim. Oyun içi ismim Walter Copeland bro Walter Copaland değil  :D :D

#15 - 14.02.2025 23:47
Dostum canın 100 olabilir ama 32 can aldığımın kanıtı nerede canının 100 olduğunu görebiliyoruz ama öncesinde 132 olduğuna dair bir kanıt yok artık yazma lütfen kararı adminlere bırakalım

#16 - 15.02.2025 00:13
bilader ilk ss baksana çilek yiyorum canı dolduruyorum 23 adet çileğim var ve senin bana /me saldırır. emotu geçmen ile arada 34 saniye fark var yani yiyemenden saldırdım demen de saçma olacaktır salak da olmadığıma göre canımı full yapmışımdır herhalde değil mi + hasar loglarını adminler görebiliyor bence sen yazma.

Ayrıca yönetim ekibine de bir AR-GE fikri sunmak istiyorum çünkü bu gerekiyor. /hasarlar komutu sadece sistemsel yaralıya düştüğümüzde bize hasar loglarımızı gösteriyor bunun yerine sistemsel yaralıya düşmediğimiz durumda da hasar logumuzu görelim. Eğer böyle bir şey olsaydı /hasarlar (kendi id) yazıp size hasar logumu kanıt olarak sunabilirdim ve böylece bu saçmalık da hiç başlamadan bitmiş olurdu.

İş saçma sapan bir hal almaya başladı şikayet 2 sayfayı buldu lütfen şunu sonlandırın artık yoksa arkadaş daha çook ağlayacak.
« Son Düzenleme: 15.02.2025 10:37 şehmuz_kürdal »

#17 - 15.02.2025 00:39
hayır dediğinin mantıklı bir açıklaması da yok niye god kullanayım ki sana yani ne kaybım olacak silah mı kaybedicem brawl la bu baktım düştüm ooc de kinlendim diyelim atarım q beklerim jailimi :D

#18 - 16.02.2025 09:04
@USTA @MrPANDA Dash karakterini nereden tanıdığınıza dair 24 saat içerisinde kanıt iletin.

#19 - 16.02.2025 10:38
@USTA @MrPANDA Dash karakterini nereden tanıdığınıza dair 24 saat içerisinde kanıt iletin.
Böyle birşey olabilir mi o karakterde biliyor ki telefonda bana adını söyledi ardından kaza rolünde bize yardım etmişti o kadar zaman geçmiş nereden kanıt bulayım şimdi size