Konu: [10.02.2025 - Maskeli_59125, Valeriya Petrovica] Retarted RP  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 11.02.2025 00:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_59125 & Valeriya Petrovica @sweyn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alison Lawrie @summer daze

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.02.2025 22.18 ve 22.35 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10 Şubat 2025, 22:15 sularında Alison Lawrie ile polis dedektiflerine ait Sultan ile Temple Burger Shot'da rol yapıyorduk. Şikayet edilen karakterler önce yüzlerine maske takıp ortada hiçbir bir sebep yokken yanımızda durdular ve agresif sürüş gösterdiler. 22:31 dolaylarında ise Market Caddesine arabamızla iniş yaparken bu defa aynı karakterler kasıtlı olarak polis aracımıza çarptılar ve yine mantıklı bir rol sergilemediler. Bu olayın üstünden bir dakika bile geçmemişken bu defa Market Caddesinden Pershing Square sokağına geçerken karakterler tekrar aracımıza çarptı ve gerçek dışı bir araç sürüşü sergiledi. Üstümüzde sırf mavi nametag olduğu için arkadaşların kendilerini polise kovalatma hırsı ile bu gerçek dışı rolleri sergilediklerini düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyun içinde sıkıldıklarını düşünüyorlarsa mümkünse bir Cops and Robbers sunucusunda stres atsınlar ve bizi rahatsız etmesinler.

« Son Düzenleme: 11.02.2025 00:13 mike »

#1 - 11.02.2025 00:37
Araç sürücüsü ben değilim, videoda yolcu olduğum görülebilir araç sürücüsü Maskeli Sandra Petrovica. İlk çarpışta hatalı olabilir ancak ikinci çarpışmayı izlediğimizde tamamen ping ile alakalı olduğunu görebiliyoruz. Kendi adıma bir ihlalim olmasa da bir hatam varsa özür dilerim, halbuki yapmaması için defalarca uyardım.
« Son Düzenleme: 11.02.2025 00:41 sweyn »

#2 - 11.02.2025 01:00
Araç sürücüsü ben değilim, videoda yolcu olduğum görülebilir araç sürücüsü Maskeli Sandra Petrovica. İlk çarpışta hatalı olabilir ancak ikinci çarpışmayı izlediğimizde tamamen ping ile alakalı olduğunu görebiliyoruz. Kendi adıma bir ihlalim olmasa da bir hatam varsa özür dilerim, halbuki yapmaması için defalarca uyardım.

Ping ile ilgisi olmadığını ikimiz de iyi biliyoruz. Videodaki olayın üstünden 5 dakika geçmeden bu defa da başka bir polisten kaçmışsınız. Açıkça copbait peşinde olduğunuz ortada. Hatalıyız diyebilmek o kadar zor değil.

#3 - 11.02.2025 02:34
Estağfurullah hocam ben zaten ilk hata olabilir diyorum ikincisinde sana çarpmadan çarpmış ping sebebiyle ben ondan bahsediyorum.

#4 - 11.02.2025 03:08
@mustoagam 24 saat içinde savunmanızı yapmalısınız.

#5 - 11.02.2025 03:13
Konuyu Ping ve şanssızlık ile örtbas etmeyi bırakıp yaptıkları ihlali ve bize verdikleri rahatsızlığı kabul ettikleri için şikayeti geri çekiyorum.
« Son Düzenleme: 11.02.2025 03:18 mike »

#6 - 11.02.2025 03:36
K&A