Konu: Tavon Blanda, Elliot Schouten - DM  (Okunma sayısı 473 defa)

#20 - 11.02.2025 02:52
@harry666 Esmeralda karakterini maskesiz bir şekilde nasıl tanıdınız, 24 saat içinde savunmanızı iletin.

Burada maskesini çıkartıyor, IC bir şekilde orada bulunan Nox birliğinin üyeleri bana bunu iletiyor. Bunun rolünü gerçekleştiriyoruz. @Razy

Bana bi ekran görüntüsü gönderebilir misin şahıs maskesini çıkarttı ismi de Esmeraldaymış diye her şey IC rolde döndüyse?

Üstünden üç dört gün geçen rolün ekran görüntüsü elimizde yok maalesef. Maskeni çıkartıp orada kendini deşifre ediyorsun zaten, bunu uzatmanın bir manası yok. Kendini haklı çıkartmak içn uğraşmana gerek yok yani.

#21 - 11.02.2025 02:56
Haklı çıkmaya çalışmak ile ne alakası var? Sana bir soru sordum, IC olarak öğrendim diyorsun kanıt soruyorum kanıtın yok.

#22 - 12.02.2025 02:04

#23 - 14.02.2025 17:12
''Üstünden üç dört gün geçen rolün ekran görüntüsü elimizde yok maalesef. Maskeni çıkartıp orada kendini deşifre ediyorsun zaten'' o zaman hepimiz kanıtsız bir şekilde meta yaparak dm atalım, süresi geçti zaten ss yok diyelim. Beni tanımana imkan yok, benim videomu bana kanıt olarak sunuyorsun. DM için bir sebep de yok. Savaş alanı diyip DM attığınızda evin orada 3 kişiydik, fakat bu esnada tek başımayım, aktif bir savaş alanı da değil orası + olarak Tavon Blanda isimli arkadaşın zaten hiçbir savunması yok. Attığım ekran görüntülerinde ise AFK iken bile gelip şahsıma hakaretler savrulmuş. Savunma bu kadarsa sonuçlanabilir.

#24 - 15.02.2025 00:53
Savunma yeterli görüldü.