Konu: Mifiri.cs (GOD MODE)  (Okunma sayısı 243 defa)

#0 - 10.02.2025 03:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Siena_Mifiri @Linna
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda canı fullenip iniyor sözde bu bug değilmiş hileymiş yetkililer öyle diyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): YOK..

#1 - 10.02.2025 03:21
Adalet bizi buldu, Sıra Siena Mifiri'de bekliyoruz.  :D :D :D

#2 - 10.02.2025 04:20
İyi günler, iş başında Armour-HP ile ilgili buglar uzun süredir var (hasar alınca hem HP hem de Armour'un azalması veya canın beklenmedik şekilde yükselip azalması gibi). Videoda gördüğünüz şey de ara ara yaşanan bir bug.

Spoiler içinde linkini bırakacağım videoda da görüldüğü gibi 28. saniyede HP'nin 47'den 37'ye, ardından 41'den 31'e düşmesi ve tekrar 35'e çıkması, 36. saniyede ise 7'den 11'e yükselip, sonra 1'e düşmesi ve ardından 5'e çıkması gibi tutarsızlıklar yaşanıyor.

"Sözde bu bug değilmiş, hileymiş; yetkililer öyle diyor." Bahsettiğiniz yetkili arkadaşlar her kimse, doğrusu böyle. Sizler de, kendileri de bunu öğrenmiş oldu böylece. Bundan sonra bu tarz sorulara "bug değil" diyerek yanlış yönlendirme yapmazlar, en azından bu konuda.

Ek olarak, şikayetlerin geçerliliği için 1 hafta kuralı vardır, buna özen göstermeye bakın. Bug hakkında hem yetkililerin hem sizin hem de bilmeyen arkadaşların doğruyu öğrenmesi adına açıklama yaptım sadece. İyi roller.

#3 - 10.02.2025 04:21
aynı şeyden ben ve @Relaxsal banlandıysa bu adamda banlanmalı, aynı olay.

#4 - 10.02.2025 04:23
İyi günler, iş başında Armour-HP ile ilgili buglar uzun süredir var (hasar alınca hem HP hem de Armour'un azalması veya canın beklenmedik şekilde yükselip azalması gibi). Videoda gördüğünüz şey de ara ara yaşanan bir bug.

Spoiler içinde linkini bırakacağım videoda da görüldüğü gibi 28. saniyede HP'nin 47'den 37'ye, ardından 41'den 31'e düşmesi ve tekrar 35'e çıkması, 36. saniyede ise 7'den 11'e yükselip, sonra 1'e düşmesi ve ardından 5'e çıkması gibi tutarsızlıklar yaşanıyor.

"Sözde bu bug değilmiş, hileymiş; yetkililer öyle diyor." Bahsettiğiniz yetkili arkadaşlar her kimse, doğrusu böyle. Sizler de, kendileri de bunu öğrenmiş oldu böylece. Bundan sonra bu tarz sorulara "bug değil" diyerek yanlış yönlendirme yapmazlar, en azından bu konuda.

Ek olarak, şikayetlerin geçerliliği için 1 hafta kuralı vardır, buna özen göstermeye bakın. Bug hakkında hem yetkililerin hem sizin hem de bilmeyen arkadaşların doğruyu öğrenmesi adına açıklama yaptım sadece. İyi roller.
açık konuşayım senin orada can doldurma gibi bir hile kullanmadığını bizde biliyoruz, aynı sebepten bizde ban yedik ve zaten canı doldurup düşürme diye bir hile yok. fakat banlayan arkadaşlar ısrarla öyle hile var hilesiniz onada şikayet açın dedi ve bizde açtık, bukadar basit.

#5 - 10.02.2025 04:32

Bu olay yüzünden yasaklandım, zaten geçmiş şikayetlerden çektim bu videolarıda. God kullansaydım o kadar hızlı g1 g2 yapamam bu imkansız birşey yapsamda bu kadar hızlı canım gidemez. Bunu anlatmaya çalışıyordum bende. Şikayetide bu yüzden açma gereği duydum.

@Lichfield  @Linna
« Son Düzenleme: 10.02.2025 04:34 Relaxsal »

#6 - 10.02.2025 04:48
Lichfield adlı yetkili arkadaş nedense bize söz hakkı bile tanımayıp direkt banlıyor, Eğer biz Alt+tab bugu ve Can bar bugun'dan ban yediysek Sienaya'da işlem yapılması lazım. Sonuç olarak adaletmiş bu  Vice bugları yüzün'den ban yiyoruz gayet güzel
« Son Düzenleme: 10.02.2025 05:19 ttevfikwincher »

#7 - 10.02.2025 09:26
Merhabalar kolay gelsin, ilk öncelikle şikayeti gördüm yazmak istedim, normalde her şikayete yazmam. Kişiler de benim dostum diye savunmuyorum. Bu sunucuda 3 - 4 yıldır oynuyorum birçok tanıdığım kişiler hileden veya başka şeylerden ban yedi, ama onları hiç bir zaman haksız oldukları yada bariz hile oldukları kanıtlarda belli olduğu için savunmadım.

Her neyse konumuza gelelim arkadaşlar aynı anda hem wasd hemde mouse ile kontrol edip bir diğer eliyle (üçüncü eliyle) nasıl hileyi açabildiği?  :garip:

Sunucuda bariz hileler vardır hiç bir türlü bug yada bir şey olmadan veya kişinin kanıtı olmadıgı yapamadığı için banlanıyorlar. Ama arkadaşların kanıtlı savunması olduğu halde saçma bir sebep yüzünden (sunucusal sorun) banlanmaları aşırı bir garip, o zaman bu sorundan birçok kişi banlanır veya kişiye göre banlanmaz.
« Son Düzenleme: 10.02.2025 13:54 Skysurge »

#8 - 10.02.2025 21:42
Savunma yeterli görüldü.