Konu: [09.02.2025 - Birden fazla karakter] Çoklu Kural İhlali  (Okunma sayısı 480 defa)

#30 - 09.02.2025 17:26
Kendi ağzınla DM attığını söylüyorsun zaten,

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yaptığınız şeyi kendi ağzınızla söylüyorsunuz, dediğim gibi bu şikayeti zaten bunun için açtım. Orası savaş alanı değil, orayı savaş alanına çeviren sizlersiniz. Ben zaten evimin önünde bekliyordum uzun süredir. Sizin sıkacağınız kurşunlar sadece düşmanlarınıza olmalı oradaki herhangi bir sivile sıkma hakkınız yok.

Bu arada Leganxe, sen o emote'u ben farkında olayım diye veriyorsun. İstersen kendi hood'unun orada ver. Videoda emote verdiğin yerde sadece sağ tarafta en köşede kafam gözüküyor ve o benim chatlog'uma düşmüyor. Bu aynı şey gibi, tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok.

#31 - 09.02.2025 17:28
Ve sen o emote'u düşmanlarını bilgilendirmek için veriyorsun ama düşmanlarının loguna düşmeyecek uzaklıkta verdiğin emote'un hiçbir anlamı yok. O zaman biz de arabaya binelim, evimin önünden emote'umu vereyim, Nox'u basmaya gelelim. Mantıklı olur mu sence?

#32 - 09.02.2025 17:32
Daha fazla ileti gelmeyecek tarafımdan, gereken açıklamayı yaptım. Sayfa kasmaya gerek yok, sonuçlanabilir.  :sampanya:

#33 - 09.02.2025 17:35
Kendi suçunu itiraf ederek savunma yaptım diyenini ilk defa görüyorum. 6 tane kural ihlali mevcut toplamda, zaten her şey kanıtlı bir şekilde var, olayı saptırmaya gerek yok.

#34 - 09.02.2025 17:46
Daha fazla ileti atmana gerek yok, gereken yetkili kararını verir. Kışkırtmaya çabalama insanları.

#35 - 09.02.2025 18:06
Daha fazla ileti atmana gerek yok, gereken yetkili kararını verir. Kışkırtmaya çabalama insanları.
Kışkırtıyoruz ooooo dimi ya, Akşam ekibinzdeki hilenin videosunu buraya atıcağım, Leganxe beni banlayın dedi öyle bir kanıt varsa, onun'da SS'ini aldım haberiniz olsun.

#36 - 09.02.2025 18:21
Kışkırtıyoruz ooooo dimi ya, Akşam ekibinzdeki hilenin videosunu buraya atıcağım, Leganxe beni banlayın dedi öyle bir kanıt varsa, onun'da SS'ini aldım haberiniz olsun.

Böyle bir durum ve  kanıtın varsa atabilirsin, gereken yetkili gereken kararı verir.

#37 - 09.02.2025 19:29
Şikayete neden eklendiğim hakkında bir fikrim yok, benim adıma bir açıklama yapılmamış. Bu yüzden savunma yapmayacağım.

#38 - 09.02.2025 19:31
Şikayete neden eklendiğim hakkında bir fikrim yok, benim adıma bir açıklama yapılmamış. Bu yüzden savunma yapmayacağım.
Aynı şekilde.

#39 - 09.02.2025 19:44
Birlik arkadaşın şunu al araca Timothy diye bahsediyor ya hani, o ''şunu'' diye bahsettiği kişi, sivil birisine kaçırma rolü yaptığınız Esmeralda oluyor, ondan dolayı ekledim ve artı olarak Eric isimli karakter senin şoförlüğünü yaptığın Mavi Sultan'dan drive-by'a kalkıyor. Ondan dolayı.