Konu: Casilda_Mendoza Billy_Garth Maximilian_Kruger Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 380 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2025 10:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Casilda_Mendoza @Relaxsal Billy_Garth @sakinmafya  Maximilian_Kruger @ttevfikwincher

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Eric_Quasar Timothy_Love Arya_Misalov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.02.2025 4:05
"

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz ateş / DM / Birlik kural ihlali / 3. parti yazılım / Metagaming / Mixing / Sürekli Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda gördüğünüz üzere çatışma bitiminde mermim bitiyor ve almaya gidiyoum, o sırada arabama isim bile gözükmeden sıkılmaya başlıyor ve isim gözükse bile maskem var tanıması mümkün değil, kişiler çatışma anında yoklar bile. Buda direkt olarak ESP gibi 3. parti yazılım kullandığını ve aynı zamanda Mixing yaptıklarının bir göstergesi. DM ekleme sebebim kişinin bu karakterini daha önce rolde vesaire görmedim. Billy_Garth Karakterinin aktif olduğunu ve çatışmada düşmemek için esc bastığını görebilirsiniz, bu arkadaş diğer yaralı kural ihlaline uymayan arkadaşları ile gelip sonrasında Hood'umuzda ateş açıyor, umarım gerekli cezayı alır. Maximilian_Kruger karakterininde Mixing'den cezalandırılmasını istiyorum. (Bu kişilerin illegal birlik kuralları kapsamında cezalandırılmasını istiyorum, aralarından Casilda karakteri birliğe yeni girmiş)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, bu tür oyuncular yüzünden Roleplay DM server'ına dönüyor. Tekrar eklemek istiyorum arkadaş önceden 3. parti yazılımlardan uzaklaştırılmış, ya esp kullanıyor yada mix dönüyor.

« Son Düzenleme: 09.02.2025 10:29 LEGANXE »

#1 - 09.02.2025 14:37
Mix falan döndüğü yok öncelikle, sen oraya girdiğinde senin olduğundan tam emin değildik zaten hep o araba ya da nrg ile dm attığın için drive by kalktım fakat maskeni görene kadar ateş etmediğim orda gözüküyor mix falan yapmıyoruz zaten. Birliktende çıkmadım size ben o gecede hotenginees olarak sıktım en başında dostum. Birşey soracağım sana. Bana mix diyorsun fakat orda Esmeralda karakterinin evini nasıl buluyorsunuz ya da evinde ki adamları nasıl görüyorsunuz. Onuda açıklar mısın?

Birliğimin R16 ve R18'imin sıktığının kanıtı:

Spoiler: GösterGizle

#2 - 09.02.2025 14:50
Arkadaşların ekibimizden bir üyenin OOC fotoğraflarını yayıp bilgilerini taşıdığını, yani kesin olarak "Panel işleriyle uğraşan" kişiler olduğunu belirtmek isterim. OOC olarak gerekli yerlere şikayet edilecekler Vice yönetiminden istediğimiz böyle insanları sunucuda bulundurmamanız çünkü bir insanın özelini yaymak ne kadar doğru?

Kanıt:

(Video Silinirse indirdik, tekrar paylaşılacak)

@Lichfield
@Justice
« Son Düzenleme: 09.02.2025 14:56 LEGANXE »

#3 - 09.02.2025 15:12
İnceleniyor.

#4 - 10.02.2025 23:25
Casilda karakteri hile kullanımı kapsamında yasaklandı.
Maske 49504 Arthur_Rehisov hakkında bir ihlal görülmedi.
Ellie_Vallejo karakteri Yetersiz Oyuncu Profili sebebiyle yasaklandı.