Konu: Noob dm - Hatalı emote - Troll  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2025 02:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitry_Lagrensky @ShoutVictory  Victory Brando_Marcelino @Furkans2
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
noob dm, hatalı emote, troll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: rol esnasında para istedim, arkadaş küçümsemek için "garibana para verir" diye bir emote attı, hatalı emote. ardından birdenbire emote atmadan saldırdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): n/a

« Son Düzenleme: 08.02.2025 02:45 Shiels »

#1 - 08.02.2025 11:27
@ShoutVictory @Furkans2 24 saat içerisinde savunmalarınızı iletmelisiniz.

#2 - 08.02.2025 13:30
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Karakterin legal birlik karakterlerinin seni sevmediğini görüyor ve biliyorsun, Elena karakteri seni defalarca uyarmasına rağmen gitmiyorsun ve IC olarak herkesin ona değer verdiğini az çok tahmin edebilirsin, nede olsa hoodumuzda fazla vakit geçirmişsin. Emotesiz saldırmadan yargılanıyorum, durum için şöyle bir açıklama yapacağım, brawl başlamadan önce Alvin_Cyrus karakteri emote veriyor ve tarafımız adına emote verilmiş bizde saldırıya geçiyoruz ve tarafınıza bir hit atmışım hasarlardan gözüküyor. Spontane gelişen ve ani gelişen bir rolde siz dövüşürken emote mi hazırlayacağım? Ortada hazır bir emote atılmış ve saldırı-savunma tarafı Brawl'a başlamış, dahil olmak için emote bildirmem gerektiğini kurallarda göremiyorum, şikayet adıma sonuçlanabilir.

İyi forumlar.

#3 - 08.02.2025 15:15
Alvin karakteri brawl başladıktan sonra sizin beni düşüreceğinizi anlayınca emote atıyor kendini kurtarmak için, brawl emotesiz başladı bunu sen de biliyorsun kimseyi kandırmaya çalışmayalım. Zaten brawl’ı başlatan Alvin karakteri de değil hasarlardan gözüküyor kimin başlattığı burdan da ofsayta düşüyorsun. Sizle olan rollerimi anlatmışsınız ama şikayetin bunla alakası yok, savunma yapmak yerine uzatmayı tercih etmişsin. Kimse başkasının adına emote falan da veremez herkes kendi karakterinden sorumlu eğer sana saldırıldaydı emote vermene gerek kalmazdı ama ben kimseye saldırmadım zaten.
« Son Düzenleme: 08.02.2025 15:17 Shiels »

#4 - 08.02.2025 20:41
Öncelikle merhabalar, arkadaşımız orada rolleyen birlik üyelerine saldırdığını İC olarak belirttiler daha sonra birlik R20'si kişiye "yine mi geldin? buraya geliyorsun firmamızı lekeliyorsun." gibi bir ithamda bulundu ve daha sonrasında adamı kovmaya çalıştı. Adam gitmemeye ısrar ettiğinde ise kadına küfür etti. Daha sonrasında bizde kişiye saldırdık.

#5 - 08.02.2025 20:59
Öncelikle merhabalar, arkadaşımız orada rolleyen birlik üyelerine saldırdığını İC olarak belirttiler daha sonra birlik R20'si kişiye "yine mi geldin? buraya geliyorsun firmamızı lekeliyorsun." gibi bir ithamda bulundu ve daha sonrasında adamı kovmaya çalıştı. Adam gitmemeye ısrar ettiğinde ise kadına küfür etti. Daha sonrasında bizde kişiye saldırdık.
"garibana para verir" yazarak troll bir emote veriyorsun ve sonrasında emote vermeden bana saldırıp düşürüyorsun, bunların ihlal olduğunu bilmiyorsun sanırsam. kimseye küfretmedim etsem de bu bir şeyi değiştirmez. sunucu kurallarını baştan sona okumanı tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: 08.02.2025 21:05 Shiels »

#6 - 09.02.2025 10:30
Merhaba, şikayet incelendi.

Emetosuz saldırı için bu seferlik uyarıyorum, savunma tarafı haricindekiler emote atarak saldırmalı. @Furkans2 @ShoutVictory
Dmitry_Lagrensky karakteri Hatalı Emote Kullanımı kapsamında cezalandırılacak.
@Shiels 18 yaşlarında bir alt karakter açmışsınız, 50-60 yaşında adam skini ile rol yapıyorsunuz. Gittiğiniz her ortamı bozacak, diğer oyuncuları rahatsız edecek tutumlar sergiliyorsunuz. Sert bir şekilde(hırpalanarak, tehdit edilerek, polis zoruyla) kovulduğunuz ortamlara geri dönüp kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Karakterinize yapılandırma/NC atın veya yaşına uygun bir model seçin, bahsettiğim rollere de devam ederseniz alt karakterinizi Hatalı Alt Karakter Kullanımı kapsamında kapatacağım.

K&A