Konu: İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 162 defa)

#0 - 07.02.2025 23:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Shyvana_Ferro Elena_Petrovic @Artorias Derzhavin_Mogilevich @Shiels Akram_Rashad

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @CANGO @Relaxsal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Elimde silah bulundururken beni polise ihbar ediyor, arabamı rolsüz şekilde çalarak polise yerimi afiş ediyorlar. Üstelik afiş eden karakter de birlik R20'si. Kanıt ekte:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
,
Polise afiş ettiği kısım.

En üstteki chatte de görebileceğiniz gibi başkasını daha afiş ediyor.

-----------------------------------------------------------------------------

Araçla başka bir karakteri eziyorlar, videolu kanıt.
Ek açıklamalar(varsa): Silah iadesi talep ediyorum.

#1 - 07.02.2025 23:26
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler sırf trol yapmak için oyuna giriyor. O:-) Neyse konumuza dönelim.
Binco'da TAB tuşunda gezinirken TAB'I kapattığımda otomatik olarak silahım elime geliyor. Orda rolsel bir şekilde kimseye silahını çeker diye emote vermedim. Eski birlik R20'si gelip telefon ile 991'i arıyor orda zaten role bile dahil olmadan çıkıp gidiyorum PD yönetimine ulaşmaya çalışıyorum. Kişiler uzun süredir troll yapıyorlar milletin huzurunu kaçırıp emeklerini hiç ediyorlar bunların önüne geçilmesi gerekiyor.
R20 Olduğunun kanıtı:

VCPD'yi aradığının kanıtı:

Bahsettiğim TAB bugu:
« Son Düzenleme: 07.02.2025 23:38 Relaxsal »

#2 - 08.02.2025 00:31
bu ferrolar hala yetersiz oyuncu profilinden yasaklanmadı mı  :-\

#3 - 08.02.2025 11:00
bu ferrolar hala yetersiz oyuncu profilinden yasaklanmadı mı  :-\
sen kimsin :D

#4 - 08.02.2025 11:12
1 elinde silah bulunurken seni ihbar etmiyorum, bulmuşsun senin gibi birini millete dm atıyorsunuz. bunun üzerine polis sizi basıyor.

2 sistemsel bulunduğum birlikle hiçbir alakam, rolüm olmadı. uzun süre önce girmiştim öyle kalmış.

3 gönderdiğin araçla ezme videosunda ise arabanın önünü swat kapatıyor mecbur geriye gitmemiz gerekiyordu, bizde öyle yaptık.

@Relaxsal ın yazdıklarına yanıt olarak
Alıntı
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler sırf trol yapmak için oyuna giriyor.
::)
Alıntı
otomatik olarak silahım elime geliyor. Orda rolsel bir şekilde kimseye silahını çeker diye emote vermedim.
binco gibi kalabalık, herkesin girebildiği bir yerde millete silahınla hava atmak için çekersen olacağı buydu, bizde normal olanı yaptık. ayrıca otomatik olarak eline gelme diye bir durumda yok, yönetimi kandırmaktan ceza almasını istiyorum
Alıntı
orda zaten role bile dahil olmadan çıkıp gidiyorum
troll için oyuna giriyorlar diyip rol bilgimizi küçümseyip üstüne böyle yazman beni güldürdü, sürekli rp ihlalinden ayrı şikayet açacağım

« Son Düzenleme: 08.02.2025 11:14 Artorias »

#5 - 08.02.2025 11:46
Elena Petrovic ve Akram Rashad karakterleri "Car Ramming" kural ihlalince cezalandırılacak.

Derzhavin Mogilevich "İllegal Kural İhlali" kapsamınca cezalandırılacak, bkz;
Alıntı
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Şikayetle alakası olmayan iletiler forum kural ihlalince cezalandırılacak.