Konu: Car Ramming  (Okunma sayısı 48 defa)

#0 - 07.02.2025 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Galletta @smhdmrz4017 Ethan Cerbone @Mistrall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek | Gereksiz agresif rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Koşarak şehire gidiyordum, aniden emotesiz araçla çarpıp agresif rol yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/zv1ewx

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.02.2025 01:20
    Öncelikle merhaba. CarRamming'ten ikimize de şikayet açmışsın fakat aracı kullanan karakteri yöneten kişi ben değilim. Sadece araçta bulunuyorum, CarRamming'in benimle alakasını anlamış değilim. Çarpma konusunda da @smhdmrz4017 kendi savunmasını yapacaktır, benim onun adına savunma yapmam doğru olmaz.

Şikayet başlığında agresif rol yok fakat ihlal açıklaması kısmına yazdığın için savunmamı ekleyeceğim. Karakterim sadece ensenden sertçe tutuyor herhangi bir saldırma rolü yok, farklı bir şey yok. O rolden birkaç dakika önce karakterimin aracı çalındığı için Michael karakterini arayarak gelmesini istiyor ve çalıntı araçların satıldığı yere doğru gitmeye başlıyoruz. Gişeler kapalı olduğu için orada bekliyoruz ve o taraftan sen koşarak geliyorsun. Hem modelinin uygunluğu hem de araçsız bir şekilde oradan koşarak kaçıyor gibi gözüktüğün için karakterim de doğal olarak aracını senin çaldığını düşünüp senden şüpheleniyor ve ona göre hareket ediyor. Karakterim sadece ensenden tuttuğu için gereksiz agresif rol olarak algılaman biraz abes kaçmış. Burada herhangi bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

#2 - 07.02.2025 17:53
Michael_Galletta karakteri Car Ramming ihlalinden cezalandırılacak.