Ortada şahsım adına bir ihlal göremiyorum, karşındaki onaylı birlik r20si, onu da geçtim, direkt ateş etmek yerine özellikle dışarı çıkman ve gitmen yönünde uyarıda bulunuyorum fakat karakter dışarı çıkmak yerine "Taşşağım ne zaman çıkmak isterse o zaman çıkarım." gibisinden bir cümle sarfediyor. Bunun sonucunda ise karakterim bu saygısızlığı kendisine yedirmeyip ateş açıyor. Ki bu rolde bizzat yanımızda yetkili de vardı, eğer bir ihlal olsaydı ona yazdığında beni jaile atardı. Değil mi?
Easthan'a yazdım savunmasını okuyalım dedi, ne anlatıyorsun? Dışarı çıksam yine aynı olay dönecekti, ne fark ediyor? Ha içerde sıkmışsın ha dışarda, CK'yı geçtim sen niye takıldın ona bu kadar? Sonuç olarak burun lafı geçti diye mermi atmak ne kadar mantıklı? Bak kendi hoodunda ben bu lafı sana etsem yine susucam, başka biyerdeyiz. Anladın mı kardeşim? Yaptığın normal bir davranış değil. Ayrıca rolden kaçmak diyosun? Kaçmadım, ben gayet güzel rolümü yaptım, hiç bir hata yaptım mı sana karşı? Eğer yaptıysam kanıt sun. CK verip vermemem seni ilgilendirmez. Uzi'yle sıkıyosun aim tutturamıyorsun, ben yine rolün bozulmasın karizman çizilmesin diye kıpırdamıyorum tutturabil mermileri diye
Neyse, olay zaten belli arkadaş kendisini ilah falan sanıyor herhalde tövbe haşaa 
Ben seni vurmak için dışarıya çağırmıyorum, karakterinin yaptığı saygısızlıktan sonra ona bir şans daha tanıyıp başına bir şey gelmeden gitmesi için bu kelimeleri sarf ediyorum. Ancak senin karakterin bunu da değerlendirmeyip "Taşağım ne zaman isterse, o zaman çıkarım." gibisinden bir cümle söylüyor. Benim karakterim de buna karşılık yapılan saygısızlığa daha fazla dayanamayıp silahına sarılıyor. Olay bu kadar basit, olayın başından itibaren zaten, ilk laf atan da, sonrasında uyarılmasına rağmen üstüne giden de senin karakterin. Onu da geçtim, karşındaki basit bir karakter değil, Valachi onaylı bir birliğin R20'si, yeni illegal kurallarına göz atmadığını sanıyorum, eğer bakmış olsaydın neyi kastettiğimi anlardın. Sadece kendi hoodumda değil, nerede olduğu fark etmeksizin benim karakterime fear rp yapma zorunluluğuna sahipsin. Eğer sen bunu yapmayıp üstüne üstlük uyarıları da hiçe sayıp onca insanın gözü önünde saygısızlığını sürdürürsen, benim karakterim de bu saygısızlığı cezasız bırakmaz, bu kadar basit. Bunu gerçek hayatta da düşünebilirsin, sen cidden mafya olduğu belli ve güçlü bir insana herkesin içinde saygısızlık yaparsan, karşındaki herif kendi saygınlığı korumak için seni cezalandırmaktan çekinmez. Bu konuya yeterince değindiğimi varsayıyorum. Onun dışında, aim konusuna da değinmişsin, bu cidden garip. Bana karşı bir kinin veya nefretin mi var bilmiyorum fakat, eğer aim konusunda konuşacaksak, bana discorddan ulaşabilirsin, akşam DM girebiliriz.