Konu: [03.02.2025] @Blestfall aktif rolde bağlantı koparmak  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2025 15:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Blestfall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @parabell3

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nina Zakharovna karakteri rol içerisinde Nox Imperium birliğinin senaryo karakterinin yeğeni ile kavga ediyor ve kavga esnasında karaktere ağır hakaretler savuruyor. Onun sorununu çözmek için yanında oluyorum. Lisa Valois telefonda tek geleceğini söylüyor fakat çevrede bizi gördüğü için Nina Zakharovna yanına yaklaştığımızda /sq atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/Qjw4ArE_WPyt

Ek açıklamalar(varsa): Daha temiz bir Vice mümkün.

#1 - 03.02.2025 16:59
Chatte q attığım dışında bir kanıt göremiyorum, o saatlerde internetim koptu ve sunucudan düştüm. Başka savunma gelmeyecek, silahsız legal karaktere laf yapmayı da amma iyi biliyorsunuz.

#2 - 03.02.2025 18:26
Silahsız legal bir karaktersen illegal oluşumlara ve üyelerine karşı ona göre rollerini gerçekleştirmelisin. Legal bir karakter olman sana bir dokunulmazlık tanımıyor agresifliğine agresif karşılık veriliyor bir ihlal olduğunu düşünüyorsan şikayet oluşturabilirsin. Lisa karakteri ile buluşmak istediğin esnada bak sen şu kadere diğer birlik üyelerini görünce internetin kesiliyor. /sq atarak bilerek bağlantı kopması veriyorsun ve oyuna girmiyorsun. Oyuna girmediğini de burada onaylamışsın şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 03.02.2025 19:04
Olayın yaşandığı anda oradaydım, tam yanına geldiğimizde /sq attığına şahitlik ediyorum.

#4 - 03.02.2025 19:05
Merhaba, şikayet incelendi.

Sunduğunuz ekran görüntüsünde Nina Zakharovna'nın sadece bağlantısının koptuğu görülüyor. Herhangi bir role dahil olduğu chatloga yansımıyor.
Kanıt yetersiz olduğundan şikayet red edildi.