Konu: Çoklu kişilere zincirleme ihlaller 2.02.2025  (Okunma sayısı 202 defa)

#0 - 02.02.2025 22:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @emiro Marquez_Fernandez - @farfromfear Josue_Tejedor - (forum ismini etiketleyemedim) Bernabe_Tejedor + olarak Maskeli_23669

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pablo_Gabriel - Andre_Devils

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.02.2025 (saat farkları mevcut kanıtlarda)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching, ortak nezaket ve bazı illegal rol kuralları.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokak ortasında yürüyorum, yanıma gelip abuk subuk kelime oyunlarıyla kendilerine kavga yaratmaya çalışıyorlar. Söyledikleri her şeyi alttan alıyorum, çekip gidiyorlar. Olayın üzerinden az biraz zaman geçtikten sonra arkadaşlarımla aracın içerisinde rol yapıyoruz vesaire aynı kişiler tekrar karşımıza çıkıyor, "araçtan in" gibi ve çeşitli küfürler eşliğinde karakterimi Idlewood birlik hoodunun içerisinde vuruyorlar, ardından "bu yaka bizim, burası bizim" gibisinden kelimeler konuşuluyor halbuki hoodları las colinas bölgesinde yer alıyor... Araç dışı muhabbette "düşmanınızı araca alıyorsunuz" gibi söylemler mevcut şahısların nereden düşmanı oluyormuşum?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böylesine birlik içerisinde yüksek yetkilere sahip (r18 vesaire) karakterlerin bu tarz ihlallere girmemesi gerekirdi en azından diğer karakterlere örnek olabilme açısından. Gereğinin en yüksek şekilde cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 03.02.2025 00:01 zohin10 »

#1 - 03.02.2025 00:18
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşlar şehirde kafalarına göre DM atıyorlar.

#2 - 03.02.2025 00:41
Evet, bende şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 03.02.2025 00:47 flex34 »

#3 - 03.02.2025 18:28
Merhaba, Javier karakteri öncesinde bizim oluşumumuzda vardı ve rolle sokaktan kovduk. Sonrasında başka yerlerde ve mekanlarda bizim ismimizi kötüye kullandığını duyduktan sonra onu gidip uyardık. Uyardığımız süreçte yanında eski oluşum üyelerimiz olan Pablo ve Andre vardı, hem onları hem de Javier'i uyarmış olduk. Bu olayın oluşumdaki rütbeyle alakası yok. Gerçekleşen her şey rol içerisinde oldu ve rol içerisinde sorunu var varsa. OOC içerisine girecek bir durumu yok bu olayın. Arabadayken üzerimde pompalı vardı ve Javier isimli arkadaş biraz hiperaktif ve sıkıntılı olduğundan ona birkaç kez inmesini söyledim. İnmediğinden neler yapabileceğini kestiremediğim için onu vurdum.

#4 - 03.02.2025 19:45
@farfromfear Dediklerine katılıyorum rolde düşmanımız olan bir karakteri tehdit etmem çok normal, savunma bu kadar.

#5 - 03.02.2025 22:54
"Söz uçar yazı kalır diye bir laf vardı", Buradan Yusuf Has Hacib'e bu güzel söz için teşekkürlerimi sunuyorum, sizlerinde artık elinizde *varsa* kanıtlar ile savunma yapmanızı rica ediyorum, anlattığınız veya anlatacağınız kolpa hikayeleri dinleyecek halimiz yok. Forum açılınca oradan buradan sıyırmaya çalışmayın, kendiniz dışında başkasını kandırmıyorsunuz, inceleyecek yetkiliye sesleniyorum arkadaşların sözde savunma olarak uyarladığı metin tamamen yalandır, kanıtlayabiliyorlarsa görüntülerle kanıtlamalarını rica ediyorum, iyi geceler.

#6 - 04.02.2025 00:00
Spoiler: GösterGizle

Bizimde senin kafa açmanı oturup dinleyecek halimiz yok. Öncesinde bizim oluşumumuzda bulunduğunun ve kendi isteğinle çıktığının görüntüsü burada. Yanındaki "şahit" olarak belirttiğin arkadaşlarının da oluşumumuzda bulunduğunun kanıtı burada. Senden şiir veya anlamlı söz atmanı istemiyoruz. Düzgünce yazacaksan yaz, yoksa savunma gelmeyecek üstüne. WhatsApp durum değil burası

#7 - 04.02.2025 00:30
Sokağa ne zaman rol için gelsem ya bomboş yada herkes afk, hakkımdır birlikten çıkmam artı olarak üzerinden 2 hafta geçmiş bir olay, ki çeteye ooc katıldım ooc çıktım bunun rolü dahi yapılmadı, iki hafta sonra yolda denk gelip "sen bize geçen sövmüyor muydun?" gibi kelime oyunları yaparak agresife iterek can sıkıntınızı benim üzerimde gidermeye çalışıyorsunuz. Her şeyi geçtim, madem bunun sözde dediğinizin üzere beni sokaktan atma rolünü yapmışsınız ne diye 2 hafta durdunuz bu gün gelip böyle bi tavır sergilediniz, bunu çok merak ettim açıkcası.
Rol olmayan bir birlikte durmanın bi manası olmadığını düşünüyorum, üzerinde iki hafta geçmesine rağmen  :D

[url=https://hizliresim.com/lcrifuv]

Ayrıca böyle "ağlama" gibi laflara gerek yok anaokulunda çocuk koşturmuyoruz.

#8 - 05.02.2025 16:39
Merhaba, şikayet incelendi.

Demetrius_Saint (Marquez_Fernandez) Deathmatching kapsamında ceza alacak.
Keon_Blake (Josue_Tejedor) Retarted RP kapsamında ceza alacak.

K&A