Konu: [02.02.2025 - Birden fazla karakter] Çoklu Kural İhlali  (Okunma sayısı 376 defa)

#0 - 02.02.2025 04:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryder_Red @nesthewest - Anthonia_Clayton @KeMxX - Nathan_Rittenhouse @Timrash - Bernaut_Latinov @Wakashi3131

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerinde gözükmekte olan tüm Crystal birliği oyuncuları.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2025 - 03.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DeathMatching, Fear RP, Sunucu Politikaları, MIXING, Rolde /b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlarda gözüken tarih ve saatlerde birlik oyuncularımızla rol yaparken birden bir araç geldi ve "kardeşimizi dövmüşsünüz" gibi saçma bir argümanla rolümüzü baltalamaya başladılar, brawla giriştikten sonra Ryder karakteri yere düşüyor ve Fear rp yi ihlal ederek küfürler ediyor, tam bu esnada rolü Anthonia karakteri /b üzerinden bölüyor, sonrasında da DM yiyoruz ve bu esnada seste oldukları bilgisi kulağımıza uçuyor, her şey mixing ile dönüyor, silahlı karakterler on levelden düşükler, silahları nasıl aldıkları araştırılırsa seviniriz. Bu arada bu sadece elimizde kanıtların olduğu kısım, yarım saat içerisinde üç kez ateş açıldı ve hoodumuzu basan karakterler sivil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu kaldırmayın, yedeğini aldım.

« Son Düzenleme: 05.02.2025 00:22 Derenge »

#1 - 02.02.2025 04:44
Mixing şikayeti olarak kanıtlar bizim kanıtımız.(hile şikayeti üzerine açıldı) Kendi kanıtları değil. Ayriyetten ss'de görülen şekilde fear rp görülmemekte. Ben sadece baygın olarak görülüyorum fakat baygınlıktan önce yazdım. Sohbeti tam saat olarak görülememekte?
Dm olarak adlandırıyorsunuz DM şikayeti yok orta her zaman ilk siz saldırıyorsunuz bizim oraya gelme amacımız konusmaktı tersleyip durdunuz sürekli sonra sopa çekip vurmaya basladınız ortada bi aktif olarak brawl ve gun rp bulunmakta çatışma alanı oldugunu dusunuyorum olayla alakanız yoksa bile o bölgede bulunuyorsunuz kaçıp gidebilirdiniz çünkü o bölge de aktif çatışma rolü dönmekte daha önceden de şahıslar sürekli durduk yere saldırıp saldırıp duruyorlar hasarlar vb ssleri bulunmakta

Burda ki sslerde de görünmek üzere bu şahıslarla birlikte arkadaşları ya da birlik üyeleri tarafından DM'e ugruyorum.

https://hizliresim.com/l6fp66h
https://hizliresim.com/djdzha1
https://hizliresim.com/84fc0z5

#2 - 02.02.2025 05:05
Kendi kanıtımız olmayışı sizin yaptığınız şeyi doğru kılmıyor.

#3 - 02.02.2025 13:14
Tamam'da kanıt bizim kanıtımız siz bizim kanıtımız üzerinden şikayet açma hakkına sahip misiniz?

#4 - 02.02.2025 14:23
Evet.

#5 - 02.02.2025 14:27
Rol baltalamaya gelmedik oradada agresif yapan biz değildik dalga geçip alaya alan sonrasındada ilk saldıran sizdiniz ardındanda sizde bize sıktınız ve aranızda bir hile olan arkadaşınızda dahil :D birliğinizde hile barındırmak ne kadar güzel dostlar

#6 - 02.02.2025 14:31
Videodada bir mix bulunmuyo seste herkes sessiz videoda ic bir şeyi ooc'ye aktaran bir ses göremiyorum düştükten sonra dm yediğinizi düşünüyorsanız
bizim hoodumuzu niye basıyorsunuz dostlar dme dmle mi karşılık veriyorsunuz böyle mi birliksiniz siz :D Şahıslar rol baltaladığımızı söylediler biz olay yerinden
uzaklaşmaya çalıştık şahıslar car jack yapıp yine indirdi rol baltalamaya çalışan birileri böyle mi yapar bende b den car jack diyip soru işareti bıraktım sonrasındada daha b açmadım birden fazla b falan böldüğüm yok. Ayrıca Fear Rp ihlali ile ilgili kanıtlar  nerede göremedim
« Son Düzenleme: 02.02.2025 14:34 KeMxX »

#7 - 02.02.2025 14:46
Biz rol baltalamaya mı gelmişiz birde bak bak bak
https://hizliresim.com/g8ozdzr
https://hizliresim.com/ebpw1on
Dövülen arkadaşıma yine mi sen hahah diye dalga geçmelerine rağmen arkadaşım beyler yanlış yapıyorsunuz bir olay var kapatmaya geldik diye düzgünce kendini ifade ediyor ama o rol baltaladılar sonra brawla giriştik diyen arkadaş gereksiz agresif rp yapıp (yanına küçük arkadaşlarını toplayıp kalabalık gazına gelen) arkadaşımız gereksiz agresifleşip bize brawl yapıyor biz haksız olduğumuz yerde bile düzgün sakin gelirken onlar yine dalınca çatışma başlıyo onlar sıkıyo biz sıkıyoruz devam ediyo benım kanıtımla bana şikayet açmayada utanmadınızmı aranızdan kimsemi alt f10 alamıyo fear rp falan yazmışsınız birde :D hadi onuda geçtim oğlum birliğinizde hile adam bize sıkıyo onun videosuyla bize şikayet açıyorsunuz olum utanmanız yokmu la uzi fightında adam silent açıyo videoda mix diye atıyo hiç mi utanmadınız la hile açmış çocuk burda atmasak mı diye bide kaydetmişler bilgisayarında videom mu var hayransın fazla
« Son Düzenleme: 02.02.2025 15:08 KeMxX »

#8 - 04.02.2025 02:27
Rol baltalamaya gelmedik oradada agresif yapan biz değildik dalga geçip alaya alan sonrasındada ilk saldıran sizdiniz ardındanda sizde bize sıktınız ve aranızda bir hile olan arkadaşınızda dahil :D birliğinizde hile barındırmak ne kadar güzel dostlar

Sıkan oyuncuyu tanımıyoruz, hile olup olmadığı konusunda çok net bir yorum yapamayacağım.

Videodada bir mix bulunmuyo seste herkes sessiz videoda ic bir şeyi ooc'ye aktaran bir ses göremiyorum

"Uziliyi, uziliyi" derken sanırım uzili olan oyuncuya ateş açılması gerektiğini söylüyorsunuz ve bu mix oluyor, başka bir anlama geliyorsa belirtebilirsiniz.

Biz rol baltalamaya mı gelmişiz birde bak bak bak
https://hizliresim.com/g8ozdzr
https://hizliresim.com/ebpw1on
Dövülen arkadaşıma yine mi sen hahah diye dalga geçmelerine rağmen arkadaşım beyler yanlış yapıyorsunuz bir olay var kapatmaya geldik diye düzgünce kendini ifade ediyor ama o rol baltaladılar sonra brawla giriştik diyen arkadaş gereksiz agresif rp yapıp (yanına küçük arkadaşlarını toplayıp kalabalık gazına gelen) arkadaşımız gereksiz agresifleşip bize brawl yapıyor biz haksız olduğumuz yerde bile düzgün sakin gelirken onlar yine dalınca çatışma başlıyo onlar sıkıyo biz sıkıyoruz devam ediyo benım kanıtımla bana şikayet açmayada utanmadınızmı aranızdan kimsemi alt f10 alamıyo fear rp falan yazmışsınız birde :D hadi onuda geçtim oğlum birliğinizde hile adam bize sıkıyo onun videosuyla bize şikayet açıyorsunuz olum utanmanız yokmu la uzi fightında adam silent açıyo videoda mix diye atıyo hiç mi utanmadınız la hile açmış çocuk burda atmasak mı diye bide kaydetmişler bilgisayarında videom mu var hayransın fazla

Üç-dört kişisiniz ve hepiniz sivilsiniz, on level altısınız ve büyük ihtimalle etik olmayan bir yolla silah elde etmişsiniz, rolün öncesi olduğundan haberim yoktu çünkü oyuna yeni girmiştim, birliğin iki yöneticisinden biriyim ve karakterim R19, birliğimiz o esnada +10 aktif oyuncuyla hood bölgemizde rol yaparken birden gelip "biz olay kapatmaya geldik" kafasıyla role girişiyorsunuz, onaylı bir birlik olsak sizin bu yaptığınız rol direkt sizin CK hakkınızı bize geçirir, böyle bir role girişmeniz sonucu brawl çıkması çok normal.

Alıntı
bide kaydetmişler bilgisayarında videom mu var hayransın fazla

Hangi platformdan geldiğiniz hakkında bir fikrim yok fakat Vice Roleplay hiç bir zaman yöneticisine bu üslupla konuşulmasına izin veren bir platform olmadı, bu üslubunuz için ayrı bir raporlama yapacağım.
Attığınız iletiler toxic ve kışkırtmaya yönelik olduğu için şikayetin altında bundan başka herhangi bir ileti göndermeyeceğim, herkese iyi roller ve forumlar dilerim.

#9 - 04.02.2025 20:15
Kanıt uçmuş anlamadığım bir şekilde bulabilirsem yenileyeceğim.