Rol baltalamaya gelmedik oradada agresif yapan biz değildik dalga geçip alaya alan sonrasındada ilk saldıran sizdiniz ardındanda sizde bize sıktınız ve aranızda bir hile olan arkadaşınızda dahil
birliğinizde hile barındırmak ne kadar güzel dostlar
Sıkan oyuncuyu tanımıyoruz, hile olup olmadığı konusunda çok net bir yorum yapamayacağım.
Videodada bir mix bulunmuyo seste herkes sessiz videoda ic bir şeyi ooc'ye aktaran bir ses göremiyorum
"Uziliyi, uziliyi" derken sanırım uzili olan oyuncuya ateş açılması gerektiğini söylüyorsunuz ve bu mix oluyor, başka bir anlama geliyorsa belirtebilirsiniz.
Biz rol baltalamaya mı gelmişiz birde bak bak bak
https://hizliresim.com/g8ozdzr
https://hizliresim.com/ebpw1on
Dövülen arkadaşıma yine mi sen hahah diye dalga geçmelerine rağmen arkadaşım beyler yanlış yapıyorsunuz bir olay var kapatmaya geldik diye düzgünce kendini ifade ediyor ama o rol baltaladılar sonra brawla giriştik diyen arkadaş gereksiz agresif rp yapıp (yanına küçük arkadaşlarını toplayıp kalabalık gazına gelen) arkadaşımız gereksiz agresifleşip bize brawl yapıyor biz haksız olduğumuz yerde bile düzgün sakin gelirken onlar yine dalınca çatışma başlıyo onlar sıkıyo biz sıkıyoruz devam ediyo benım kanıtımla bana şikayet açmayada utanmadınızmı aranızdan kimsemi alt f10 alamıyo fear rp falan yazmışsınız birde
hadi onuda geçtim oğlum birliğinizde hile adam bize sıkıyo onun videosuyla bize şikayet açıyorsunuz olum utanmanız yokmu la uzi fightında adam silent açıyo videoda mix diye atıyo hiç mi utanmadınız la hile açmış çocuk burda atmasak mı diye bide kaydetmişler bilgisayarında videom mu var hayransın fazla
Üç-dört kişisiniz ve hepiniz sivilsiniz, on level altısınız ve büyük ihtimalle etik olmayan bir yolla silah elde etmişsiniz, rolün öncesi olduğundan haberim yoktu çünkü oyuna yeni girmiştim, birliğin iki yöneticisinden biriyim ve karakterim R19, birliğimiz o esnada +10 aktif oyuncuyla hood bölgemizde rol yaparken birden gelip "biz olay kapatmaya geldik" kafasıyla role girişiyorsunuz, onaylı bir birlik olsak sizin bu yaptığınız rol direkt sizin CK hakkınızı bize geçirir, böyle bir role girişmeniz sonucu brawl çıkması çok normal.
bide kaydetmişler bilgisayarında videom mu var hayransın fazla
Hangi platformdan geldiğiniz hakkında bir fikrim yok fakat Vice Roleplay hiç bir zaman yöneticisine bu üslupla konuşulmasına izin veren bir platform olmadı, bu üslubunuz için ayrı bir raporlama yapacağım.
Attığınız iletiler toxic ve kışkırtmaya yönelik olduğu için şikayetin altında bundan başka herhangi bir ileti göndermeyeceğim, herkese iyi roller ve forumlar dilerim.