Konu: [01.02.2025] pinkmozi creditcard RK - İllegal Kural İhlali - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2025 20:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pinkmozi @creditcard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Sepultura34 @emirhanvettel @Trouth

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bruno Berger karakteri sivil olmasına rağmen silahla illegal rol yaparak illegal kural ihlali gerçekleştiriyor. Joshua Wicz yaklaşık bir saat önce düşmesine rağmen silahlı rollere devam ederek Revenge Killing ihlali gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Joshua ve Bruno karakterlerinin sıktığı an: https://streamable.com/w0gtch
Joshua karakterinin yaralandığı an: https://streamable.com/5fhfeb
Ek açıklamalar(varsa): İki hesapta zaten birlik yöneticilerinin 10 level Multiaccount'ları kontrol sağlanabilir iyi forumlar dilerim.

« Son Düzenleme: 01.02.2025 20:55 kyegun »

#1 - 01.02.2025 20:29
Sivil değilim, varsa kanıtın iletebilirsin. Onu geçtim, Joshua'nın seni düşürdüğüne dair bir hasarların varsa onu da ilet buraya. RK'dan, öyle de şikayet açabilirsin. @creditcard 24 saat içerisinde, savunmasını iletir. istenen M/A kontrolleri sağlanabilir, iyi forumlar.  :D

#2 - 01.02.2025 20:40
Sivil değilim, varsa kanıtın iletebilirsin. Onu geçtim, Joshua'nın seni düşürdüğüne dair bir hasarların varsa onu da ilet buraya. RK'dan, öyle de şikayet açabilirsin. @creditcard 24 saat içerisinde, savunmasını iletir. istenen M/A kontrolleri sağlanabilir, iyi forumlar.  :D
Bruno Berger karakterinin rol esnasında sivil olduğunun kanıtı: https://prnt.sc/IJqh31rsR-6a
Hasar logları(Joshua Wicz tarafından düşürüldüğümün kanıtı): https://prnt.sc/rAEFTXaCUdFL

INFCW Discord'undan aldığım SS'lerde arkadaşlar RK yapmaya devam ediyorlar ve hood onaylı birliğin hoodunda birlik üyelerini düşürmeye devam ediyorlar. Sunucuda herkese DM atıyorlar.
https://prnt.sc/0Nj20fhT5gj_
https://prnt.sc/W-e5S27vGiZF
« Son Düzenleme: 01.02.2025 20:47 kyegun »

#3 - 01.02.2025 20:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 01.02.2025 21:17
Morris Mark ile, pmden konuştuğumun kanıtı var istenirse atınılabilir. Pedrotti oluşumu ila, Nox oluşumu ile savaştayız. Bundan önce sana sıkmadan önce birliğe girmiştim forumsal geç olarak düşebiliyor. Loglara bakınılabilir. Başka bir şikayetin varsa, dile getirebilirsin arkadaşım. :D

#5 - 01.02.2025 21:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pinkmozi @creditcard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Sepultura34 @emirhanvettel @Trouth

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bruno Berger karakteri sivil olmasına rağmen silahla illegal rol yaparak illegal kural ihlali gerçekleştiriyor. Joshua Wicz yaklaşık bir saat önce düşmesine rağmen silahlı rollere devam ederek Revenge Killing ihlali gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Joshua ve Bruno karakterlerinin sıktığı an: https://streamable.com/w0gtch
Joshua karakterinin yaralandığı an: https://streamable.com/5fhfeb
Ek açıklamalar(varsa): İki hesapta zaten birlik yöneticilerinin 10 level Multiaccount'ları kontrol sağlanabilir iyi forumlar dilerim.

Legal birlikteyken dm’e katıldın doostum şimdi mi aklına geldi illegal yasağı? İnkar etme basın etiketin bile duruyor O:-)

#6 - 01.02.2025 21:48
Morris Mark ile, pmden konuştuğumun kanıtı var istenirse atınılabilir. Pedrotti oluşumu ila, Nox oluşumu ile savaştayız. Bundan önce sana sıkmadan önce birliğe girmiştim forumsal geç olarak düşebiliyor. Loglara bakınılabilir. Başka bir şikayetin varsa, dile getirebilirsin arkadaşım. :D
Hood onaylı bir birliğin hoodunu tek başına basmanda yasak maalesef kuralları yeniden gözden geçirebilirsin.
Oyun içi yaptığın her şey anında foruma yansıyor yönetimi kandırmaya teşebbüs ediyorsun.

Legal birlikteyken dm’e katıldın doostum şimdi mi aklına geldi illegal yasağı? İnkar etme basın etiketin bile duruyor O:-)
Tatiana Voloshyna karakterimde Lotus Company adına ara sıra rollerimi sürdürüyorum ve Lotus Media, Lotus Company'nin bir parçası. ana karakterimde Nox Imperium birliğinde rol yapıyorum. Platformda egosu ve bir şeyleri kanıtlama gereği duymayan tek kişiyim sizinle veya hiç kimse ile bir sorunum yok rolümü yapıp çıkıyorum. Gereksiz kavgalarda ve dramalarda beni hiç bir zaman göremezsin. Yalnızca sunucu politikalarını ihlal eden durumlarda oyuncu şikayetlerinden şikayet oluşturuyorum. toxic tavırlarını kendine saklayabilirsin.
« Son Düzenleme: 01.02.2025 21:50 kyegun »

#7 - 01.02.2025 22:30
Hood onaylı bir birliğin hoodunu tek başına basmanda yasak maalesef kuralları yeniden gözden geçirebilirsin.
Oyun içi yaptığın her şey anında foruma yansıyor yönetimi kandırmaya teşebbüs ediyorsun.

Tatiana Voloshyna karakterimde Lotus Company adına ara sıra rollerimi sürdürüyorum ve Lotus Media, Lotus Company'nin bir parçası. ana karakterimde Nox Imperium birliğinde rol yapıyorum. Platformda egosu ve bir şeyleri kanıtlama gereği duymayan tek kişiyim sizinle veya hiç kimse ile bir sorunum yok rolümü yapıp çıkıyorum. Gereksiz kavgalarda ve dramalarda beni hiç bir zaman göremezsin. Yalnızca sunucu politikalarını ihlal eden durumlarda oyuncu şikayetlerinden şikayet oluşturuyorum. toxic tavırlarını kendine saklayabilirsin.
Orası LCW'nin hood kapsamına girdiğini bilmiyordum, ayrıca orada ben Morris Mark ile konuştuğumda aramızdaki sorunu çözmüştük. Tekrardan şikayet açılması garip oldu.

#8 - 01.02.2025 22:32
Evet, videon da seni vurduğum yer LCW değil, sende lcw üyesi olmadığına göre sıkıntı bulunmuyor. İyi forumlar

#9 - 01.02.2025 22:46
INFCW ile ilgili kısım şikayete sonradan eklediğim kanıtları kapsıyor ana konuda bahsi geçen ihlaller hala geçerli. INFCW Hoodunda INFCW birlik üyelerine ateş açmanız Fear-RP kapsamına giriyor.

Açılan şikayetten sonra OOC kanallar vasıtasıyla Nox Imperium birlik yöneticilerine ulaşılarak şikayetlerin geri çekilmesi kapsamında uzlaşmaya varmaya çalışılıyor. 13 level iki karakterin hem Shotgun hem Uzi gibi kısa oynama süresinde elde edilemeyecek kadar pahalı mal varlıklarına sahip olması mümkün değil. MA şüphesi ortaya çıktıktan sonra uzlaşmaya ve savaşı bitirmeye çalıştıklarından dolayı kişilerin MA olduğunu düşünüyorum. GY+ şikayete bakabilir. Karakterlerin mal giriş/çıkışları incelenebilir ve MA tespiti halinde kişilerin ana hesapları yasaklanabilir.