Morris Mark ile, pmden konuştuğumun kanıtı var istenirse atınılabilir. Pedrotti oluşumu ila, Nox oluşumu ile savaştayız. Bundan önce sana sıkmadan önce birliğe girmiştim forumsal geç olarak düşebiliyor. Loglara bakınılabilir. Başka bir şikayetin varsa, dile getirebilirsin arkadaşım. 
Hood onaylı bir birliğin hoodunu tek başına basmanda yasak maalesef kuralları yeniden gözden geçirebilirsin.
Oyun içi yaptığın her şey anında foruma yansıyor yönetimi kandırmaya teşebbüs ediyorsun.
Legal birlikteyken dm’e katıldın doostum şimdi mi aklına geldi illegal yasağı? İnkar etme basın etiketin bile duruyor 
Tatiana Voloshyna karakterimde Lotus Company adına ara sıra rollerimi sürdürüyorum ve Lotus Media, Lotus Company'nin bir parçası. ana karakterimde Nox Imperium birliğinde rol yapıyorum. Platformda egosu ve bir şeyleri kanıtlama gereği duymayan tek kişiyim sizinle veya hiç kimse ile bir sorunum yok rolümü yapıp çıkıyorum. Gereksiz kavgalarda ve dramalarda beni hiç bir zaman göremezsin. Yalnızca sunucu politikalarını ihlal eden durumlarda oyuncu şikayetlerinden şikayet oluşturuyorum. toxic tavırlarını kendine saklayabilirsin.