Konu: [01.02.2025] @Rawzedna - Rolden Kaçmak  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2025 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Rawzedna

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nox/Pedrotti/Ancelotti Birlik Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda belli

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi çatışma esnasında q atıyor cezalandırılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/qhc1bk

Ek açıklamalar(varsa): şarkı için kb.

#1 - 01.02.2025 18:44
Savunma gelecek.

#2 - 01.02.2025 19:01
QUİT attıktan sonra oyuna geri girmeye çalıştım, girdim hatta. Fakat yerim dolduğu için video kayıt almamış sste almamışım, oyunda girdiğimde başımda C.L.A.W üyeleri vardı zaten çatışıyorlardı. Tamamen yetkili inisiyatifine bırakıyorum. İyi forumlar, sonuçlanabilir.

#3 - 01.02.2025 19:02
QUİT attıktan sonra oyuna geri girmeye çalıştım, girdim hatta. Fakat yerim dolduğu için video kayıt almamış sste almamışım, oyunda girdiğimde başımda C.L.A.W üyeleri vardı zaten çatışıyorlardı. Tamamen yetkili inisiyatifine bırakıyorum. İyi forumlar, sonuçlanabilir.
Oyuna daha sonradan giriş yaptığının kanıtları varsa şikayetin altına iletebilirsin yoksa sonuçlanabilir iyi forumlar.  :sampanya:

#4 - 01.02.2025 19:05
Oyuna daha sonradan giriş yaptığının kanıtları varsa şikayetin altına iletebilirsin yoksa sonuçlanabilir iyi forumlar.  :sampanya:

Dediğim gibi, kayıt almamış yer dolduğu için ama başımda olanlar gördü. Kayıt aldığım içinde SS alma gereği duymadım, fakat kayıtta gözükmüyor. İnisiyatifinize bırakıyorum, sonuçlanabilir.  :sampanya:

#5 - 01.02.2025 19:12
Merhaba,

Oyuna geri girmiş olabilirsiniz fakat bunu bize somut bir kanıtla sunmanız gerekiyordu, savunma yetersiz görüldü. Karakter cezalandırılacak.