Konu: DM + TROLLİNG  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2025 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_56933 Maskeli_27310

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crystal Mafia Block Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.02.2025 - 00:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + TROLLİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM : Durduk yere rolsüz bir şekilde direk DM atıldı. TROLLİNG: DM atıldıktan hemen sonra direk sunucudan /q atarak izlerini kaybetmeye çalıştılar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sokakta rollerimizi yapmış SS editleyip bitirmişken tam oyuna döndüğüm anda siyah sultan görmemle düşmem bir oldu
Kişilerin yaptığı ihlaller açıkça ortadadır.

#1 - 01.02.2025 00:54
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.02.2025 01:28
Şahitliğii onaylıyorum.

#3 - 01.02.2025 02:33
@LegitimuZ @Relaxsal gün içerisinde savunmalarınızı iletmelisiniz.

#4 - 01.02.2025 13:12
Olay şöyle gerçekleşiyor    Tavon_Blanda ve    Linzell_Blanda NoX savaşı öncesinde cyristal block üyeleri olduğu için biz onların olaya dahil olduğunu düşünüyoruz ve gidip sıkıyoruz olay tamamen rol üzerinde emoteli bir şekilde ilerliyor. Sonradan  farkediyoruz ki    Linzell_Blanda Tavon Blanda savaş olduğu için Crystal Blocktan, Nox ekibine geçtiğini görüyorum. Bu olayı da ic olarak role döküp bir karışıklık olduğunu onların istemeden vurduğumuzu bir masa toplayıp konuşup özür dilemeyi planlıyorduk. Ama kendileri şikayet açmışlar şikayet açılması gereken bir konu değil ic olarak role bağlayacağız zaten.

#5 - 01.02.2025 13:20
https://hizliresim.com/bp6kmcw
https://hizliresim.com/b8oztog
durumu ic değerlendirip savaşa dahil olduklarını düşündüğümüz için sıktık olay tamamen bundan ibaret. kendilerine ic olarak ulaşıp durumu karşılıklı konuşarak çözebileceğimizi düşündük ama dm diyerek şikayet açılmış.

#6 - 01.02.2025 14:15
Olay şöyle gerçekleşiyor    Tavon_Blanda ve    Linzell_Blanda NoX savaşı öncesinde cyristal block üyeleri olduğu için biz onların olaya dahil olduğunu düşünüyoruz ve gidip sıkıyoruz olay tamamen rol üzerinde emoteli bir şekilde ilerliyor. Sonradan  farkediyoruz ki    Linzell_Blanda Tavon Blanda savaş olduğu için Crystal Blocktan, Nox ekibine geçtiğini görüyorum. Bu olayı da ic olarak role döküp bir karışıklık olduğunu onların istemeden vurduğumuzu bir masa toplayıp konuşup özür dilemeyi planlıyorduk. Ama kendileri şikayet açmışlar şikayet açılması gereken bir konu değil ic olarak role bağlayacağız zaten.
Değerli dostum @LegitimuZ savaş için birlik değiştirmedik Cyrstal Mafia Block kurucusu neden çıktığımızı size söyleyebilir savaşla alakası yok tamamen bahane aradığını düşünüyorum dostum

#7 - 01.02.2025 14:37
Biz orda rolümüzü yapıpıp yeni fikirler düşünüyorken, siz yanlış anlaşılma ile bize sıkamazsınız. Bu gerçektede ihtimali olmıyan birşey, yanlış anlaşılma ile hiç kimse birine mermi sıkmaz. Bahaneler sığınmadan düzgünce savunma yapmanız daha mantıklı olabilir.

#8 - 01.02.2025 14:57
Biz orda rolümüzü yapıpıp yeni fikirler düşünüyorken, siz yanlış anlaşılma ile bize sıkamazsınız. Bu gerçektede ihtimali olmıyan birşey, yanlış anlaşılma ile hiç kimse birine mermi sıkmaz. Bahaneler sığınmadan düzgünce savunma yapmanız daha mantıklı olabilir.

öncelikle senin birlik liderinle rolünü yapıp birlikten ayrıldığını gösteren bir rolss göremedim aynı nick ile oraya geçip bize mermi patlattığın için bizde crystal blocktan olduğunu bildiğimiz için oraya gidip sıktık ki bunu dm olarak değil emote vererek yaptık

#9 - 01.02.2025 15:17
Ben başka birliğe geçen biri değilim, sokakta vuruduğunuz kişilerden biriyim. İki sultan toplanıp yanlış anlaşılma ile sokak basılmaz. Ondan bahsediyorum, gelip burda canımız sıkıldı dm atmak istedik desen daha anlaşılır olur.