Konu: Lwancoll McDaniel / GOD  (Okunma sayısı 305 defa)

#0 - 31.01.2025 23:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lwancoll_McDaniel @aka grand mafia
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jake_Carson / Kivon_Lindsey / Lisa_Valois / Tavon_Blanda / Linzell_Blanda / Sevante_Lacroix / Yuina_Ayres / Ada_Suomi / Amelie_Neumann / Mateo_Calero / Jazeel_Duncan / Kath_Hellswitch
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.01.2025, 20:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 31.01.2025, tarihi, saat 20:43 civarında Rodeo bölgesine rol esnasında ofisimize bir baskın düzenleniyor. İçeriye giren kişilere karşılık verdiğimiz halde canları oynamıyor Lwancoll_McDaniel karakteri, ölümsüzlük hilesi açıp silahıyla roldeki herkesi vurup olaydan uzaklaşıyor. Kapıdan giren kişiye attığım hiti ve can değerini görebilirsiniz, olay esnasında sıkan herkeste GOD açık.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Olayın içerisinde dahil olan birden fazla insan var ve bu tarz insanlar yüzünden oyundan zevk alamıyorlar. Gerekeni yapmanızı rica ederek tamamen Vice Yönetimine bırakıyoruz.
« Son Düzenleme: 31.01.2025 23:24 LEGANXE »

#1 - 31.01.2025 23:21
SESE GEÇELİM, APSĞDOPĞASDOPĞAODPĞASOPĞD AŞIRI İRONİKSİNİZ, AŞIRI GÜLÜNÇ. Videolu savunma gelir...  ::) ::) ::)

#2 - 31.01.2025 23:23
SESE GEÇELİM, APSĞDOPĞASDOPĞAODPĞASOPĞD AŞIRI İRONİKSİNİZ, AŞIRI GÜLÜNÇ. Videolu savunma gelir...  ::) ::) ::)

Bu konuda açıklama yapmak zorunda değilim. Savunmanızı yaparsınız arkadaşlar :) "Rol yaptığımız bir ortam olduğu chat'de gayet belli gelip Mix vesaire olayları demeniz sadece güldürür."

#3 - 31.01.2025 23:34

kokaın bugu kanzı  ::) ::)

#4 - 31.01.2025 23:36

#5 - 31.01.2025 23:41
Kanka nasıl bir birliğiniz var, uzun uzun inceledim kültürünüzü anlayamadım bloüüüh zenciler pick me kızlar imvu sims falan neyse beni ilgilendirmiyor.

Ben sen videoda anlamazsın diye de sözlü anlatayım, içeriye girişim zaten bi değişik artık pingini fixliyorsun mod packini mi fixliyorsun? Bilemem, onu geçtim hitlerin dümdüz gidiyor shotgun iyi hoş canım gidiyor. Benim videomda, eskideki yeri çekememiş. Sen düştükten sonra bana gelen uzi mermileri zaten canımı 50'hpye düşürüyor. Senin vurduğun mermiler ile benim canım zaten düşüyor. Ama Maske bugu olduğundan kaynaklı sende canım inmiyor gözüküyor, 100hp can barından sonra canım direk düşüyor gördüğün gibi videoda. Başka bir anlamak istediğin yer varsa gene anlatırım. İyi forumlar.

https://streamable.com/ohbe77
« Son Düzenleme: 31.01.2025 23:45 aka grand mafia »

#6 - 31.01.2025 23:48
.
« Son Düzenleme: 31.01.2025 23:53 CANGO »

#7 - 31.01.2025 23:51
mmmhhh :garip: mmmmmh  :garip: şekerim O:-) benim :D ooooh ::) oh ??? o nazını yeerim  :manifdog :manifdog
video olmasa elemanlar banlatacak la maske bugu neymıs bra böyle ?

#8 - 31.01.2025 23:56
Kanka nasıl bir birliğiniz var, uzun uzun inceledim kültürünüzü anlayamadım bloüüüh zenciler pick me kızlar imvu sims falan neyse beni ilgilendirmiyor.

Ben sen videoda anlamazsın diye de sözlü anlatayım, içeriye girişim zaten bi değişik artık pingini fixliyorsun mod packini mi fixliyorsun? Bilemem, onu geçtim hitlerin dümdüz gidiyor shotgun iyi hoş canım gidiyor. Benim videomda, eskideki yeri çekememiş. Sen düştükten sonra bana gelen uzi mermileri zaten canımı 50'hpye düşürüyor. Senin vurduğun mermiler ile benim canım zaten düşüyor. Ama Maske bugu olduğundan kaynaklı sende canım inmiyor gözüküyor, 100hp can barından sonra canım direk düşüyor gördüğün gibi videoda. Başka bir anlamak istediğin yer varsa gene anlatırım. İyi forumlar.

Benim sıktığım kısım ne hikmetse kesilmiş, sonradan yediğin hasarı gösteriyorsun. :)

#9 - 01.02.2025 00:01

Benim sıktığım kısım ne hikmetse kesilmiş, sonradan yediğin hasarı gösteriyorsun. :)
Gülüm videodan anlayamıyor musun sen ne an ne anı olup olmadığını? Yeri alamamış, o hasarı yemesem 160 hpde god alsam o hud barım öyle uzi mermilerine azalır mı? Canımın içi oyna şu oyunu lütfen, beyin yürütsen az anlayacaksın sen zaten. Öyle bir adama benzemiyorsun