Konu: El Corona birliğinden, ÜmitCanKundura a/k/a REND06  (Okunma sayısı 230 defa)

#0 - 31.01.2025 22:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cristobal_Pareja https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=32416 @ÜmitCanKundura
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi bu dediklerimin arkasında bir delil olduğunu unutmayın, atacağım videodaki 57 ve 58 saniye aralığını izleyin. Ranzet Kurogami adlı karakter ile çatışan Rend06 karakter zıpladığı anda aimi karakterin kafasına doğru gidiyor. Bu oyun mekaniklerine tamamen aykırı bir hareket, göreceksiniz. Bir anda kafaya gidiyor, eğer arkadaş akıllılık yapıp videoyu silerse veya gizlemeye alırsa bende yedeği duruyor atarım. Kendileri Abugat ve ona benzer şarkıları DM videolarında kullanıp ve sonrasında bu tür hileleri kullanan insanlar. Bence bu sunucuda barındırılmalı, özellikle rend06 adlı şahıs.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): eğer kullanan şahıs rend06 değilse bile videoyu kimden aldıysa söyleyebilir, onun videosu diye ona şikayet açtım.
« Son Düzenleme: 01.02.2025 03:21 liltrampas »

#1 - 02.02.2025 18:31
arkadasimiz herhalde savunma yapmaya meyilli değil, sonuclansın kac gundur olmus ne bır ıletı ne baska bısey

#2 - 02.02.2025 18:57
kardesimin ellerine saglik kanka sende bir daha boyle sikayetler acma biz piyasada yillardir farklı sunucu ve platformlarda da ''deathmatching'' minigamelerini oynuyoruz, vice'da sira gun rp'ye gelince hile diye bosuna sikayet acma, dikkat ediyorum diger insanlarin sikayetlerine sakiz gibi damliyorsun ayip ediyorsun, senin barindirilmaman gerek dikkat et. Sampda aim dediginiz sey cok kolay kanka git oyna sende vurursun

#3 - 02.02.2025 18:58
ek olarak belirttigin saniyelerde arkadas aimi direk kafaya cekmis bu cok normal bir sey dostum bunu herkes yapabilir ama sen yapamiyorsun galiba  :-\

#4 - 02.02.2025 20:06
kardesim olmuyorsun cek elini omuzumdan, eneslee ve rend06 gibi kisilerin ne olduğunu az cok bılıyoruz dostum. her sunucuda espden görüp q atan insanların tekiler, mete ein emperor size buyuk dert olmustu gruptan cıktıgınız gunlerı unutmayın minigamelerini oyna olm banane bir anda kafaya gitmesi imkansız

#5 - 02.02.2025 20:09
aaaa senin ne oldugun belli oldu dostum mete falan ugrasmayin kanka bizle gecen ne oldu cok iyi biliyorsunuz rol pasi ayagina gelip husursuzluk yaratanlar sizsiniz + ıcden ulasamayınca bos videolarla hileden sikayetlerle gelmeyin ayak takimi insansın kanka git meteyi getir, boşuna açılmış bir şikayet sonuçlanabilir şahısın videosunda hileye kanıt olarak gösterebilecek bir unsur yok
« Son Düzenleme: 02.02.2025 20:13 MutluCanKundura »

#6 - 02.02.2025 20:11
hala kafaya nasıl o kadar hızlı gitti konusuna takılıyorsan dostum bir açıklık getireyim birligimdeki elemanlarin sizin toplam rol saatlerininiz 2 katı kadar ''deathmatching'' + ''Freeroom'' deneyimi var platformda, size anormal gelmesi normaldir
 :garip: :garip: :garip:

#7 - 02.02.2025 20:19
MutluCanKundura adlı forum hesabını bence kaale almamak gerek, izlenimlerime göre. Sizler her zaman bizim gibilere özenmek ve gidip MTA'cılar gibi roleplay yapmaya mahkum kişilersiniz. Rend06 adlı şahıs benim DM'ime mod istedikten sonra o yazıyı silip mod istememiş gibi davranması da bir örnek, şimdi şikayeti kilitlemiyorum. Eğer benim ile hasbihal etmek istersen aşağıya discord adresini bırakabilirsin dostum, boş boğaz yapacaksan kilitleyecem. Birde bu kadar freeroam geçmişinden banane kardeşim, o halde roleplay oynama git freeroam oyna.

#8 - 02.02.2025 20:21
kardesim olmuyorsun cek elini omuzumdan, eneslee ve rend06 gibi kisilerin ne olduğunu az cok bılıyoruz dostum. her sunucuda espden görüp q atan insanların tekiler, mete ein emperor size buyuk dert olmustu gruptan cıktıgınız gunlerı unutmayın minigamelerini oyna olm banane bir anda kafaya gitmesi imkansız
Tamamdır dostum buraya bilmediğin olmadığın yerlerde bulunmuş gibi boş cevaplar atma şikayet konusunda da bu şikayeti Ranzet kendisi açabilir, ayrıca konuştuğun yerler dahil burayla beraber o mete arkadaşında beni çok iyi tanır zamanında ap yaparak bile karşılık veremediği yerlerden bir şeyleri karşıma çıkarmasın canımı sıkmayın şu an başına yıkarım olduğun yeri ayrıca bana ayak takımını yollayacağına çok istiyorsa karşıma çıksın zaten bura dahil hiç bir yerde de çıkamadı, video içerisinde ateş eden kişinin ismi gözükmüyor, eğer sana yapılan bir ihlal olursa bunun şikayetini açabilirsin. bırakta adminler işini yapsın.

#9 - 02.02.2025 20:24
farfromfear kanka ikilesene şuradan ENESLEE diğer adın ile rezil rusva olan sensin. basıma yık ulan benım burayı yık hadi bekliyorum o yaptıgın klişe hispanik rolun ile yık hadı hadı size fazla yazmamayı onerıyorum ve sımdı macı izlemeye gıdıyorum. ben izledikten sonra sıkayetın kılıdı acılacaktır, sizde boyle saf saf ekrana bakıp kudaracaksınız