Konu: Diogenis_Manolas Taciz + DM + Emote İhlali.  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 31.01.2025 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Diogenis_Manolas @uwater ] N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:[Nina_Zakharovna @Blestfall Saul_Zakharovna @Quante  ] N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[Ekran görüntülerinde mevcut.] N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[DM + TACİZ + /do Emote İhlali.]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[Nina Zakharovna karakteri ile rol yaparken evin arkasından gelip bir anca sözlü tacizde bulunuyor, ardından Saul karakteri, yani Nina'nın erkek kardeşi gelip bu durumu öğrendiginde ona saldırıyor. Ortada bir brawl dönüyor, ardından arkadaş yediremeyip Ada Suomi karakterinin bisikletinin üstünde car surfing yaparak uzi almaya gidiyorlar, yaklaşıp 5 10 dakika sonra gelip sebepsiz yere ateş açıp bizi düşürüyor Diogenis karakteri. Ve ek olarak arkadaşa /do kanalından sordugum soruya karşılık bir cevap alamamaktayım ss'te, bunuda söylemek istedim.] N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[
Spoiler: GösterGizle
] N/A

Ek açıklamalar(varsa):[Bu bir haftada açtığım taciz ihlalinden ikinci şikayet, gerçekten can sıkıcı olmaya başladı gereken ceza verilmeli.] N/A

#1 - 31.01.2025 22:08
@uwater 24 saat içinde savunma yapmalısınız.

#2 - 31.01.2025 22:43
Merhaba, kişilerin grubunda olan Saul isimli şahıslarla birliktelerdi ve bana saldırdılar. Ben de bir süre sonra silahımla orayı bastım, Saul'a ateş açtım o kaçınca arkadaşlarını vurdum. Taciz için kanıtlarımı silmiştim çok uzun zaman geçti üzerinden.

#3 - 31.01.2025 22:46
Merhabalar birşey eklemek istiyorum, "saldırdılar" demişsin, Nina ile brawl'a dahil olmadık. Kanıtlarını gönderir misin? Chat'te zaten emote'den belli oluyor.

#4 - 31.01.2025 22:48
Burada ki brawl'da sana sadece ben saldırdım, Nina'nın herhangi bir saldırı girişimi bulunmadı. Eğer bulunduğunu iddia ediyorsan kanıtları gösterir misin? 

#5 - 31.01.2025 22:59
Burada ki brawl'da sana sadece ben saldırdım, Nina'nın herhangi bir saldırı girişimi bulunmadı. Eğer bulunduğunu iddia ediyorsan kanıtları gösterir misin?
Sen olaya bir kere müdahele ederken emote bile atmadın, seni saldırmış varsaymıyorum. Saul'un saldırı emotesi mevcuttur. Saul'u olay yerine siz çağırdınız, bu sebeple ikinize ateş ettim.

Bu yazdığım dalgınlıkla olmuş, isimleri karıştırmışım.
« Son Düzenleme: 01.02.2025 15:03 uwater »

#6 - 31.01.2025 23:53
Biz çağırmadık, Saul Zakharovna karakterinin İC'de kaldıgı ev orası. Gelmesi normal, peki sen neden o evin etrafındasın?

#7 - 01.02.2025 00:46
Saul, kardeşiniz olduğunu kendi ağzıyla söylüyor. Çağırmasanız da karakterim bu durumu bildiğinden, Saul'a ateş ettikten sonra yaralayamadığında sizlere ateş açıyor. Çünkü ikinizden biri onun kardeşi. Emote ihlalini yapan sizsiniz, OOC sorular /dodan sorulmaz. Anlaşmalar /dodan yapılır. Ek olarak o bölgede ateş ettikten sonra Güvenli Bölge İhlali(?) jaili zaten aldım. Orası bir sahil bölgesi, orada ne arıyordun diye sormanız biraz absürt kaçıyor.

#8 - 01.02.2025 14:42
Dostum bana burada rol yapmayı, emote'lerin nasıl kullanacağını öğretme. Bir ihlal olmasa sana şikayet oluşturmazdım, buradaki ss'te gördüğün gibi "Oyun içinde rol ile alakalı soru sormak içinde kullanılır." Diye belirtilmiş, istediğin yerden araştırıp bakabilirsin.

#9 - 01.02.2025 14:46
Ben öğretmezsem kim öğretecek? :(
Emoteler ile evet, rol hakkında soru sorulur. Fakat bu kadar temel bir şey, isimden bahsediyoruz. İsim öğrenmek için biriyle konuşmama gerek yok. Önceden de o bölgeye gelmiştim, orada konuşurken duymuştum. Birinin ismini bilmek zor olmayacağı için bu şeyi /dodan sorman aşırı absürt ve komik kaçıyor. Rol hakkında sorular sorulur ama bu sorularda karakterlerin durumu hakkında soru sorulur, OOC sorulara yer verilmez.

Attığın SS'in devamında yazan bilgiler bunlar.
« Son Düzenleme: 01.02.2025 14:49 uwater »