Konu: Toplu Kural İhlali  (Okunma sayısı 120 defa)

#0 - 30.01.2025 03:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sonny_Fratianno - Efesss, Paulie_Palermo - BabaBellax, Giovanni_Rizzo - egementcc

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Furio_Marchetti @Anthrax

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.01.2025 02.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, force Ck 6.4 kural ihlali, MG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçta oturuyordum. Cocuklar ESP ile buldu ve bir anda geldi. ESP için ayrıyetten hile şikayeti açıcağım. Çocuk bir anda araçtan inip shotgun ile 50 mermi attıktan sonra vurabildi. İşin garip tarafı, daha önce bu çocukların karakterleri ile hiç rolüm yok  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :D :D :D :D :D :D :D :D

#1 - 30.01.2025 03:22
Şahitliğimi onaylıyorum. Bizzat Furio_Marchetti karakterim kural ihlali olduğu bölgede vardı. Hatta bana da sıktılar  :garip:

#2 - 30.01.2025 11:09
@Efesss 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 30.01.2025 17:24
ayıp etmiş aga :minigun:

#4 - 31.01.2025 06:06
Selamlar, iyi günler. Öncelikle bu eleman her seferinde aracıma çarpıp küfur edip, bulvarımıza tükürüp kaçıyor. Ve daha sonrasında bunu vuruyorum, tamamen karşılık verildi. Hiçbir şekilde boş eylem uygulanmadı. Ayriyeten ben bu kişiyi yalnız vuruyorum, yanımdaki kişi herhangi bir eylem uygulamamakta. Kin sebebi ile haraketlerini şaşırmıs herkesi jailletmeye çalışıyor, sadece yanımda birini getirmem herhangi bir ihlali kapsamamakta. Aracımı kullanması için sadece adam getirdim, bu bir ceza sebebi değil. Ayriyeten kişinin attığı kanıtlarda üçüncü parti yazılım(camhunt) kullandığı görülebilir. Kendi yararına olan bir yazılımı kullanmakta.

#5 - 31.01.2025 10:54
Savunmaya göre sıkmanızı gerektirecek bir durum bulunmuyor, bu sebepten dolayı "Deathmatching" ihlalinden cezalandırılacaksınız.

"Vitelli_Ancelotti" karakteri "İzinsiz Cam Hunt Kullanımı" konusunda uyarılacak.
« Son Düzenleme: 31.01.2025 10:57 Gerath »