Konu: Brawl Rolünde Silah Çekme / Julian Klinsmann  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2025 17:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Skysurge / Julian Klinsmann

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @AegeaNee @ChipsBoss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14. Agresif Rol Kuralları

Sunucudaki illegal rolün dinamiğini oluşturan agresif rollerin taraflara şans tanıması ve oyun düzenini sağlaması adına belirli kural ve düzenlemeler getirilmiştir. Agresif roller aşağıdaki kategorilerde tanımlanmıştır.

14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Dün akşam Little İtaly tarafında arkadaş ile brawl rolüne girdik ve arkadaş düşeceğini anlayınca mı desem ne desem bilemedim anlam veremediğim bir şekilde ''SİLAHINI ÇEKER'' diye emote atıp sıkmaya başladı. Aşşağıya videoyu bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/wejvxs

Ek açıklamalar(varsa): Adalet Mülkün Temelidir.

#1 - 29.01.2025 17:27
@Skysurge 24 saat içinde savunma yapmalısınız.

#2 - 29.01.2025 18:18
Orada ben'de vardım arkadaşa İki kere /do'dan Camın durumunu sorduk ve hiç bir şekilde emote takip gerçekleştirmedi, Ancelotti'nin tayfa geldikten sonra ona gelen güç ile gelip araçtan inip bize saldırmaya başladı, Peki ya buna ne demeli? Giovanni ve Furio şahitlerim savunmalarımın arkasındayım. Video'yu izlediğiniz'de arkadaşın verdiği yanlış emote'yi göreceksiniz, /me saldırır. Diye bir emote nerede görüldü + Neden Caps ile yazıyor arkadaş? Daha sinirli mi oluyor.
« Son Düzenleme: 29.01.2025 18:24 ttevfikwincher »

#3 - 29.01.2025 18:24
Merhabalar, ilk olarak her hangi bir anlaşmalı brawl rolü yok. İkinci olarak da arkadaşlar olayı çarpıtmışlar, videonun öncesi var. Öncesini de atıyorum. Arkadaşlar bana üç kişi saldırdıkları için bende gerçek hayatta olağan bir şey ki bende silahımı çektim, ateş ettim. Üçüncü olarak Paul_Dragan adlı karakterin  /saldırır diye emote atması bir kural hatası, hatalı emoteden jail yemesini talep ediyorum. Ayrıca James_Palmer adlı arkadaşa ise hile şikayeti açılacak, arkadaş normalden fazla hızlı koşuyor.  :garip:

https://streamable.com/3cxn9t

#4 - 29.01.2025 18:25
Adaletin mülkün temelidir, hiç sorun yok. Kimin ne olduğu belli sen merak etme.

#5 - 29.01.2025 18:38
Şimdi arkadaş 3 kişi saldırıyor falan demiş anlaşmalı brawl yok demiş, dostum brawl rollerinde silah çekilmediğini bilmiyor musun 70 seviyeye kadar gelmişsin? Sana hiç mi demediler kanka bak kural var çekemezsin? :D Ben brawl rolünün başını atayım da adminler daha iyi olayı anlasın. Sana ilk başta 3 kişi saldıran falan yok seni araçtan indirdikten sonra saldırır emotesi verip dövmeye başlıyorum. Arkaya doğru kaçarken chatta ki emotelere bakarsanız eğer yanında ki 2 kişide sana yardım etmek için arkamdan koşuyor.  :garip: Daha sonra onlarla kavga ederken sen gelip yumruk atmaya devam ediyorsun, benim yanımda ki arkadaşlar sana saldırmaya başlayınca emote atıp silah ile vurmaya çalışıyorsun ki attığın video da emoteyi hazır bir şekilde bekletip '' CTRL+V'' atıyorsun?  :) Hileden şikayet açılacak demişsin o kısmı hiç anlamadım, silah ile sıkıyorsun dağa taşa mermi atıyorsun tutturamıyan sensin?  :garip: Aşşağıya brawl başlama anı ve devamını atıyorum.

https://streamable.com/k3hn48

#6 - 29.01.2025 18:41
Orada ben'de vardım arkadaşa İki kere /do'dan Camın durumunu sorduk ve hiç bir şekilde emote takip gerçekleştirmedi, Ancelotti'nin tayfa geldikten sonra ona gelen güç ile gelip araçtan inip bize saldırmaya başladı, Peki ya buna ne demeli? Giovanni ve Furio şahitlerim savunmalarımın arkasındayım. Video'yu izlediğiniz'de arkadaşın verdiği yanlış emote'yi göreceksiniz, /me saldırır. Diye bir emote nerede görüldü + Neden Caps ile yazıyor arkadaş? Daha sinirli mi oluyor.

ViceMall'da saçma sapan roller yapıp troll yaptığınız için olabilir mi ? O sıra rapor atmıştım Razy raporuma bakıyordu, Cam durumunu sorup durmuşsun ne alakaysa? :garip: Ayrıca şikayet ile alakan yok kirletmezsen beni çok mutlu edersin.

#7 - 29.01.2025 18:41
Şimdi arkadaş 3 kişi saldırıyor falan demiş anlaşmalı brawl yok demiş, dostum brawl rollerinde silah çekilmediğini bilmiyor musun 70 seviyeye kadar gelmişsin? Sana hiç mi demediler kanka bak kural var çekemezsin? :D Ben brawl rolünün başını atayım da adminler daha iyi olayı anlasın. Sana ilk başta 3 kişi saldıran falan yok seni araçtan indirdikten sonra saldırır emotesi verip dövmeye başlıyorum. Arkaya doğru kaçarken chatta ki emotelere bakarsanız eğer yanında ki 2 kişide sana yardım etmek için arkamdan koşuyor.  :garip: Daha sonra onlarla kavga ederken sen gelip yumruk atmaya devam ediyorsun, benim yanımda ki arkadaşlar sana saldırmaya başlayınca emote atıp silah ile vurmaya çalışıyorsun ki attığın video da emoteyi hazır bir şekilde bekletip '' CTRL+V'' atıyorsun?  :) Hileden şikayet açılacak demişsin o kısmı hiç anlamadım, silah ile sıkıyorsun dağa taşa mermi atıyorsun tutturamıyan sensin?  :garip: Aşşağıya brawl başlama anı ve devamını atıyorum.

GameSpeed kullandığın an video olarak kanıt halin'de sana şikayet açılacaktır. Her şey video'da belli oluyor. Ortamda'ki herkes farkında söylenecek söz yok. Emote takip yapmayıp Ancelotti ekibi geliyor ve onlar'dan gaza gelerek araçtan indirerek adam dövüyorsun, Upss!  :D Gerçekten komik. Madem 70 seviye adama laf ediyorsun o zaman emote takip gerçekleştir dostum.

#8 - 29.01.2025 18:43

GameSpeed kullandığın an video olarak kanıt halin'de sana şikayet açılacaktır. Her şey video'da belli oluyor. Ortamda'ki herkes farkında söylenecek söz yok. Emote takip yapmayıp Ancelotti ekibi geliyor ve onlar'dan gaza gelerek araçtan indirerek adam dövüyorsun, Upss!  :D Gerçekten komik. Madem 70 seviye adama laf ediyorsun o zaman emote takip gerçekleştir dostum.

Kanka varsa bir ihlal şikayet aç, bu şikayeti kirletme

#9 - 29.01.2025 18:43

ViceMall'da saçma sapan roller yapıp troll yaptığınız için olabilir mi ? O sıra rapor atmıştım Razy raporuma bakıyordu, Cam durumunu sorup durmuşsun ne alakaysa? :garip: Ayrıca şikayet ile alakan yok kirletmezsen beni çok mutlu edersin.

Sana hiç bir şekilde ViceMall'da sorulmadı, Little italy'de sorulduğu tüm video kanıtların'da var dostum. IC sevgilin olacak Lily'den bu videoları izleyip görebilirsin anlaşılmayan bir şey yok sanırım?