Konu: idlewood gençlerinden Memoli - Jahlil Fuller  (Okunma sayısı 1015 defa)

#20 - 02.02.2025 00:04
Alıntı
akıllı çocuk bir şeyler anlatmış, tarihi zamanı belli değil demiş, arkadaşa şikayet açma sebebim Razy denilen arkadaşın Wheeler birliğinin İdlewood'a açtığı şikayette Memoli kardeşin god bastığı videoyu görmezden gelmesi ve işlem uygulamaması daha önceki iletilerimdede bahsettim god açtığı arkadaşları ban yedi bu arkadaş ban yemedi. Wheeler'ın açtığı şikayeti link olarak bırakıyorum: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=167856.0
Görmezden gelmesi değil, Razy adlı arkadaşa bir şeyler söyleyip duruyorsun şikayeti açtığından beri. Bir sıkıntın var ise ticket yoluyla arkadaşın yaptığı şeyleri dile getirebilirsin. Razy adlı arkadaş ile hiçbir konuşmam bile yok. Arkadaşlarının yeterli bir kanıt koymamalarından dolayı olabilir mi kardeşim? Çocuk çocuk diyorsun, bir karakterin bile bulunmadığı halde irite edici dilin ile şikayet altına yanıt atmaya devam ediyorsun. Arkadaşa işlem uygulanırsa sevinirim. İstediğin dilde sana cevap vermeyeceğim.

Spoiler: GösterGizle

Yine aynı şekilde yetersiz bir kanıt ile gelip burada bir şeyler anlatmaya çalışmışsın, o aradan iki dakika değil, en az beş dakika geçiyor kardeşim benim.

Alıntı
Videoda bir çok oynama var demiş pixelleştirme var falan demiş senin canını nasıl 76'dan 100'e çıkaracak bir edit yapalım akıllı kardeşim benim. Demişsin ki ben oyunu kurallarına göre oynarım falan okuduğumda çok güldüm bir çok defa karakterini hileden banlatıp açtıran adamın böyle demesi beni güldürdü. Her neyse konuya dönüş sağlıyalım, kırpılmış videodan bende ban yedim demişsin ki dört defa hileden ban yemiş birisi evet dostum bir çok defa ban yedim seninde yaptığın hile için seninde ban yemeni istiyorum ki hak yerini bulsun :) video dm videosu tabikide kırpılıp editlenmiş video olacak ne bekliyorsun ki? gözüne soka soka god kullanıyorsun diyorum. Admin arkadaşlar neyin ne olduğunu gayet iyi anlar hiç bir samp playerı canı 76'dan 100'e çıkaracak bir edit yapamaz :D öyle olsaydı eğer herkesi banlattırma gücü olurdu editleyen kişide.

DM videosu yapan arkadaşlardan tam ekran görüntüsü alabilirsin, bunu neden yapmıyorsun da kırpılmış, oynanmış videolar ile gelip burada şikayeti sürdürüyorsun?
Karakterimin banını açtırmadım, bu konuların şikayet ile âlakası bile yok iken sadece karalama kapmanyası yapmak için şikayeti boş boş iletiler ile dolduruyorsun.
Kullandığın hileden işlem uygulanması gayet normal. Hileden yediğin şikayeti buraya da atarsan müteşşekkir olurum, sana uygulanan cezayı bana çarpıtmaya çalışma.

#21 - 02.02.2025 00:47
şu "kampanya" kelimesini söyleme ne diye adına karalama yapacağım zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor, saçma sapan konuşuyorsun savunma bile yapamıyorsun, savunma yapacak bir şeyin yok çünkü idlewood birliğine adına açılan şikayeti buraya atıyorum kimseden video aldığım falan yok daha fazla zaman harcayıp ileti atmayacağım dediğim gibi işte adminlere 2 tane god g1 bastığının katını sundum canını  100 yapacak bir editciyok  mümkün değil yani o olay :) şikayeti kitliyorum yoksa böyle sürekli birbirimize ileti atacağız. @Sylas

#22 - 02.02.2025 20:17

#23 - 03.02.2025 17:36
2 tane 30 level üstü karakteri hileden yasaklanmış zaten, farklı tarihlerde hem de, bu adamın temiz olma ihtimali var mı sizce? Hala bu kadar uzatılması bile saçma. 2 tane karakterden ban yiyip nasıl forum ban yememiş hala onu da düşünmek lazım.
« Son Düzenleme: 03.02.2025 17:37 farketmez »

#24 - 04.02.2025 13:20
Şu multiaccount çarlarınızı getirip şikayet altında ağlatmayın. Şikayetin direkt kapanması gerekiyorken savunmayı bile yaptım. Gelipte burada ağlamanın bir mânası yok. Admin gerekli şekilde sonuçlayacaktır.

#25 - 04.02.2025 13:29
@farketmez ağlama knk :D

#26 - 04.02.2025 13:35
 :D
« Son Düzenleme: 04.02.2025 13:39 Memoli »

#27 - 04.02.2025 14:05
memo kardesimizin skinidir, kendisi imvu üzerinden zenci skin yapmistir
« Son Düzenleme: 04.02.2025 14:08 liltrampas »

#28 - 04.02.2025 14:21
 :D

#29 - 04.02.2025 14:23
komedi dans üçlüsü