akıllı çocuk bir şeyler anlatmış, tarihi zamanı belli değil demiş, arkadaşa şikayet açma sebebim Razy denilen arkadaşın Wheeler birliğinin İdlewood'a açtığı şikayette Memoli kardeşin god bastığı videoyu görmezden gelmesi ve işlem uygulamaması daha önceki iletilerimdede bahsettim god açtığı arkadaşları ban yedi bu arkadaş ban yemedi. Wheeler'ın açtığı şikayeti link olarak bırakıyorum: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=167856.0
Videoda bir çok oynama var demiş pixelleştirme var falan demiş senin canını nasıl 76'dan 100'e çıkaracak bir edit yapalım akıllı kardeşim benim. Demişsin ki ben oyunu kurallarına göre oynarım falan okuduğumda çok güldüm bir çok defa karakterini hileden banlatıp açtıran adamın böyle demesi beni güldürdü. Her neyse konuya dönüş sağlıyalım, kırpılmış videodan bende ban yedim demişsin ki dört defa hileden ban yemiş birisi evet dostum bir çok defa ban yedim seninde yaptığın hile için seninde ban yemeni istiyorum ki hak yerini bulsun video dm videosu tabikide kırpılıp editlenmiş video olacak ne bekliyorsun ki? gözüne soka soka god kullanıyorsun diyorum. Admin arkadaşlar neyin ne olduğunu gayet iyi anlar hiç bir samp playerı canı 76'dan 100'e çıkaracak bir edit yapamaz öyle olsaydı eğer herkesi banlattırma gücü olurdu editleyen kişide.