Konu: Özel modelimi kullanıyor Florencia_Powell  (Okunma sayısı 438 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2025 00:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Florencia_Powell @nearth
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nina_Zakharovan
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29:01:2025 00:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26.10.2019 tarihi, saat 11.20 civarında eklettiğim, SS'te gözüken modelimi @Heavenly  isimli karakterde gördüm. Skini ben, onaylı ViceSquad skincilerinden @Nyarko ya yaptırdım. Kendisiyle iletişime geçtim ve çalıntı olduğunu söyledi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bana ait olan Headi kullanıyor kendisiyle ooc olarak iletişime geçtim ve Kral12 adı bir model yapımcısı tarafından yapıldığını söyledi fakat sadece TXDleri değiştirmiş, sadece yüzün ve saçın Txdleri değişmiş ten reni dahi aynı bakıldığı zaman

#1 - 29.01.2025 16:30
Sadece belli kısımda ufak benzerlik var gibi kaşın gözün alakası yok diye görüyorum ben kısaca skinler aynı değil sadece benziyor herhalde. Arkadaşa yaptırırken discorddan görseller atarak yaptırdım ai'den çevirerek eğer yetkili aynı olduğunu düşünüyorsa değiştireyim ben sadece aynı olmadığını hatta zar zor benzediğini düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

#2 - 29.01.2025 16:41
selam, pek alakam olmamasına rağmen kısa bir açıklama geçeyim;
günümüz zamanında o kadar fazla dff artık çıkmıyor, onaylı yapımcılar da bazıları dffe ekleme ya da çıkartma yapıp kullanıyor.  Skin yapımında genel aynı dff retexture atılıp düzenlenir, her gün yeni dff çıkmıyor dostum, bunu unutmayalım. Devamına gelecek olursak skin face'in aynı bile değil saç ve face'in farklı bu da bir sorun yaratmayacağını düşünüyorum 2004 çıkım bir oyunda böylesine bir şikayet garipseniyir tabi. Diyecekelrim bu kadar, iyi forumlar

#3 - 29.01.2025 20:18
günümüz zamanında o kadar fazla dff artık çıkmıyor, onaylı yapımcılar da bazıları dffe ekleme ya da çıkartma yapıp kullanıyor.  Skin yapımında genel aynı dff retexture atılıp düzenlenir, her gün yeni dff çıkmıyor dostum, bunu unutmayalım. Devamına gelecek olursak skin face'in aynı bile değil saç ve face'in farklı bu da bir sorun yaratmayacağını düşünüyorum 2004 çıkım bir oyunda böylesine bir şikayet garipseniyir tabi. Diyecekelrim bu kadar, iyi forumlar

Teşekkürler fakat modelin DFF kısmının Kıral12 adı model yapımcısına ait olmadığını söylemek isterim, eğer ki ona ait olsaydı burada konuşmak istemezdim daha fazla bir şey eklemeyeceğim teşekkürler.

#4 - 29.01.2025 21:00

Teşekkürler fakat modelin DFF kısmının Kıral12 adı model yapımcısına ait olmadığını söylemek isterim, eğer ki ona ait olsaydı burada konuşmak istemezdim daha fazla bir şey eklemeyeceğim teşekkürler.

DFF zaten kral12'ye yada sana yada bir başkasına ait demiyorum, demek istediğim şey şu; DFF zaten her zaman çıkmıyor, aynı DFF kullanılması normal. Face değişik, yüz değişik, body değişik "Özel modelimi kullanıyor Florencia_Powell" başlığı saçma

#5 - 29.01.2025 21:05
Şikayetle alakam yok, ama bir kaç şey eklemek isterim. Baktığınız zaman şu zaman, sıfırdan kafa çekilip yapılmıyor. Genellikle saçlar imvu-sims, tarafından çekiliyor. Saçlar aynı olunca zaten mugshot olarak alınan headler birbirine aşırı benziyor. Aynı olsa belki diyecektim ama, headle farklı yani.

#6 - 30.01.2025 16:08
Son bir kez daha açıklama yapmak istiyorum, benim DFF'in aynısı kullanılıyor yani bire bir aynısı. üzerinden dff konusunda değişiklikler olsa neyse sadece TXD değişmiş.

Lütfen daha ekleme yapmayın.

#7 - 30.01.2025 16:50
Aynı görünüme sahip değiller ve skin muhabbetinde aynı görünüp görünmemesi dikkate alınıyor sanırsam. Neyse sonuçlansın bakalım bende bilmiyorum.

#8 - 30.01.2025 19:42
Selam, vk'da gezerken senin olduğunu iddia ettiğin kafanın aynısına denk geldim. Seninki de sadece textureleri değiştirilmiş halde.

VK skinleri sunucuda serbest, rel oldukları için. Alt kısıma da kanıtını bırakıyorum.

Ayrıca şu an skinlerini onaylı yapımcı olmayan Tyriss'e yaptırıyorsun, bu da senin haklarını elinden alıyor.

Son olarak, yanlış hatırlamıyorsam skinlerini onaylı olmayan yapımcılara yaptırıp bir de üstüne şikayet açarsan modellerin siliniyor diye biliyorum. Yanlışsa yetkililer düzeltebilir.

#9 - 30.01.2025 19:59
Son bir kez daha açıklama yapmak istiyorum, benim DFF'in aynısı kullanılıyor yani bire bir aynısı. üzerinden dff konusunda değişiklikler olsa neyse sadece TXD değişmiş.

Lütfen daha ekleme yapmayın.

kardeşim sana anlatamıyoruz galiba, 5 kişi oturup sana anlatmaya çalıştık, ama malum anlamak mı istemiyorsun, yoksa bilmeden mi anlamıyorsun bilemedim.
Kullandığın Head DFF'i rel zaten VK'da rellenmiş head, senin face'in de saç TXD'nde çok değişkenlik göstermemiş, birinci olarak Tyriss onaylı değil sadece saç texture'una ton/doygunluk atmış, bu kadar yani skinini falan kullanmıyor adam, zaten rel olan head DFF'i kullanılmış, TXD benzemiyor zaten bu kadar da anlamadıysan sana paintte çizerek de gösteririm :garip: