Konu: Pablo Gabriel+Adrian Jackson Powergaming  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.01.2025 14:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pablo_Gabriel @flex34  Adrian_Jackson @egwq16

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Sorry Lydia_Foglietta

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2025 İlk ihlal 23:46 araç Adrian Jackson
                                                                 27.01.2025 İkinci ihlal 23:55 Pablo Gabriel

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç kullanırken yüksek yerlerden atlıyor ve kaza rolünede girmeden devam ediyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/wkf7fs https://streamable.com/2wofnq

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin gerekli ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 28.01.2025 14:17 Pontiac »

#1 - 28.01.2025 14:30
Şahısların bu rolde fazlasıyla ihlalleri bulunuyor. Örnek vermek gerekirse, arkadaşı kovalanirken aracı hasar alıyor ve başka bir konumdan nasıl haberleşme sağladılarsa bilmiyorum. Araç kiralama bölgesinin önüne geliyor ve yeni araç kiralayarak kaçan arkadaşını alıyor. Rolde fazlasıyla rol hataları bulunuyor, kanıtlar gerekirse fazlalaştırılabilir. Gerekenin yapılmasini arz ederim.

#2 - 28.01.2025 14:47
Öncelikle kanıt için savunmamı yapıyorum;

Oradan araçla uctuğumda araba düz bir şekilde düştü ve çok sarılmadı. Bu olayın gerçek hayatta gerçekleştiğini düşünürsek her sürücü öyle bir durumda araç hasar almadıysa ve düz düştüyse ufak bir sarsıntıyla yoluna devam edebilir. Araç takla atsa o zaman gerekli RP'yi yapardım.

2. olarak arkadaşın sonradan yazdığı araç kiralama olayı kaçarken aracın içinde rol kuralları çerçevesi içinde kurulmuş bir plan. Arkadaşımı araç kiralama yerinde indirdim ve kaçmaya devam ettim. Daha sonra kaçma halindeyken araç kiralama yerine gittiğimde arkadaşımın kiralanmış araç ile beni beklediğini gördüm. Araçtan indim ve kiralanmış araca bindim. Bunlar role uygun şekilde gerçekleşti. Arkadaşımı araç kiralama yerinde indirdigimi yazmamışsın ki, zaten bunların da ekran kaydı memurlardan birinde vardır. Bu şikayeti açmak için açmışsın, komik.

#3 - 28.01.2025 15:02
Selamlar, 2. kanıt için savunma yapacağım öncelikle 2. kanıttaki 5. saniye bakarsanız ben Cheaht'ın önüne geçip yavaşlatmak istedim ancak aracıma çarptı o yüzden aşağıya uçtuk yani bilerek aşağı atlamadım. Aşağıya düştüğümüzde aracımız hasardan dolayı bozuldu bizde araçtan indik, beni yakaladılar. Arkadaşım ise topallayarak bölgeden uzaklaştı. Artı olarak araç değiştirme fikrini ben planladım. /aw komutu ile ona anlattım ve planı uyguladık. Vice mall araç kiralama bölgesinde araçtan indim ama beni kovalayan olmadı arkadaşımın peşinden gittiler. Ben aracı kiraladım orada bekledim planda geri gelecekti, geldi ve böylece aracımızı değiştirdik.

#4 - 28.01.2025 15:28
Öncelikle kanıt için savunmamı yapıyorum;

Oradan araçla uctuğumda araba düz bir şekilde düştü ve çok sarılmadı. Bu olayın gerçek hayatta gerçekleştiğini düşünürsek her sürücü öyle bir durumda araç hasar almadıysa ve düz düştüyse ufak bir sarsıntıyla yoluna devam edebilir. Araç takla atsa o zaman gerekli RP'yi yapardım.

2. olarak arkadaşın sonradan yazdığı araç kiralama olayı kaçarken aracın içinde rol kuralları çerçevesi içinde kurulmuş bir plan. Arkadaşımı araç kiralama yerinde indirdim ve kaçmaya devam ettim. Daha sonra kaçma halindeyken araç kiralama yerine gittiğimde arkadaşımın kiralanmış araç ile beni beklediğini gördüm. Araçtan indim ve kiralanmış araca bindim. Bunlar role uygun şekilde gerçekleşti. Arkadaşımı araç kiralama yerinde indirdigimi yazmamışsın ki, zaten bunların da ekran kaydı memurlardan birinde vardır. Bu şikayeti açmak için açmışsın, komik.

Öncelikle merhaba, iyi forumları dilerim. Öncelik getirmek isterim, bir oyuncuya neden şikayet açılır? Bunu analiz etmek istiyorum oyun süresini olumsuz etkiliyen bir davranış sonucunda benim size şikayet açmam en doğru karardır. Buna hakkım var kafamda soru işareti kalırsa bile açabilirim. Diğer söylemlerine cevap veriyorum, polis kovalamacasında tepeyi atlayarak kaçmak, gerçek hayatta mümkün olmayan bir hareket ve bu tür davranışlar roleplay kurallarına aykırıdır. Powergaming kapsamlı ihlalinden dolayı size şikayet açıldı. Tarafımca başka bir ileti gelme durumu söz konusu olmayacaktır iyi roller dilerim sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 28.01.2025 15:37 Pontiac »

#5 - 28.01.2025 16:12
2. kanıttan bahsediyorsan eğer savunmamı yaptım.Bilerek yapılan bir şey değildi kaza sonucu düştük ve beni yakaladınız zaten.1. kanıtta da kaçacak başka yerimiz yok ordan geçmek durumunda kaldık aracımızla takla veya başka durumlar yaşamadık ve kaçmaya devam ettik.Mecburen böyle yapmak gerekti kanıtta dikkatli bakarsan eğer arkamızdan başka bir pd aracı daha geliyor.

#6 - 28.01.2025 19:47
Pablo Gabriel karakterine ceza uygulanacak.