Konu: 26.01.2025 22:34, Toplu ihlal zinciri.  (Okunma sayısı 236 defa)

#0 - 28.01.2025 11:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @WezQ1987 Lamar_Hernandez I & I    Vitelli_Ancelotti @Nobiltà e coraggio I &  I Giovanni_Bonsignore @Shinzaius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nina_Petrov Alvin_Cyrus Daisy_Collin Dustin_Copper Asha_Blake Luka_Beridze Wilmar_Javier Lowen_Marchand    Naomi_Witcher Sergei_Arveladze

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2025 22:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Alıntı
RK (Return Killing)
Bir karakter, Brawl esnasında veya herhangi bir çatışmada sistemsel olarak yaralıya düştüğünde, o çatışma sona erdiği için alana geri dönüp saldırı gerçekleştiremez. Bu, oyunun kurallarına aykırı olup, çatışma sonrası intikam alma (RK) eylemine girer.
Alıntı
YKİ (Yaralı Kural İhlali)
Bir karakter, sistemsel olarak yaralı statüsünde olduğu sürede herhangi bir şekilde müdahalede bulunamaz, saldırı gerçekleştiremez, alana geri dönemez veya olaylara dahil olamaz. Yaralı statüsünde olan bir karakter yalnızca Roleplay çerçevesinde kurtarılmayı beklemeli veya oyun kurallarına uygun şekilde hareket etmelidir.
]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yakın zamanda düzenlediğimiz illegal dövüş etkinliğinde, Furio Bonsignore ve Vitelli_Ancelotti ve Giovanni Bonsignore ve Lamar Hernandez: karakterleri ile yanlarındaki bazı kişiler yüzünden ciddi kural ihlalleri yaşandı. Bu olayları size detaylıca anlatıp, ilgili kişilerin cezalandırılmasını rica ediyoruz.

Etkinlik başlarken, Furio Bonsignore karakteri birliğimizden biriyle ringe çıktı ve "Forst CK oldu" dövüşe başladı. Hemen ardından Vitelli_Ancelotti etkinliği sabote edip bir Brawl başlattı. Buraya kadar, her şey sistemin işleyişine uygun göründüğü için bir problem yoktu. Ama sonrası tam bir kaosa döndü. Burada neden etkinliği sabote ediyor? Birlik üyesi dövüş gecesinde (CK) olduğunu için olaya dahil oluyor, tamam bunu yapabilirsin ama etkinliği sabote edemezsin. Bunun yanı sıra Vitelli_Ancelotti karakteri R20, bir karakter olmasına rağmen ringe çıkıyor ve birliğimizdeki R17 kadın karakterden dayak yiyerek mağlubiyet sağlıyor. Vitelli_Ancelotti, karakteri doğal olarak oyuncular tarafından dışlanıyor ve hakaretlerde bulunuyor bunu yanı sıra Alvin_Cyrus karakteri, merdivenlerde Vitelli_Ancelotti karakterine yaklaşarak. "Bir kadından dayak yiyorsun, dön İtalya'ya." diyerek söylemde bulunmuş Vitelli_Ancelotti karakteri bunu görmezlikten gelmiş (Deatmatching) eylemini gerçekleştirerek Alvin_Cyrus karakterine kasıtlı olarak deatmatch atmıştır bu normal bir şey mi ve sebebi var mı? hayır yok.

Vitelli_Ancelotti ve Giovanni Bonsignore, brawl esnasında sistem yaralıya düşmesine rağmen tekrar alana geri döndü ve RK (Return Killing) yaparak etkinliği sabote etti.
Bahsi geçen kişiler etkinlik sırasında oyuncularımıza ve birliğimizin üyelerine deatmatching eyleminde bulundular. Bu deatmatching yüzünden birçok kişi yaralı statüne düştü ve ciddi mağduriyetler yaşandı.

Yaşanan bu olayların tamamen sistem kurallarına aykırı olduğunu düşünüyoruz. İşte ihlalde bulunanlar ve yaptıkları:

Lamar Hernandez: Deatmatching.
Giovanni Bonsignore: RK & Deatmatching.
Vitelli_Ancelotti: YKİ & RK & Deatmatching.

Tüm bu olaylara ait ekran görüntüleri elimizde mevcut. Lütfen bu kanıtları inceleyerek, gereken işlemleri başlatın.

Etkinliğimize, illegal yasağımız olmasına rağmen müdahale edildi.
Bu tarz sabote edici davranışlar, oyuncularımızın deneyimini kötü etkiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ekran görüntüleri.

Burada Giovanni Bonsignore, karakteri & Vitelli_Ancolleti RK & Deatmatcing eyleminde bulunuyor, saat takvimlerine lütfen dikkatli bir şekilde bakın ve chatlog'u okuyunuz.

Burada saat takviminize iyi bakmanızı istiyorum, 26.01.2025, 22:34'de Karakterler yaralı statünde & bir kaç dakika geçmeden kasıtlı olarak silahını alıp deatmatcing, eyleminde bulunuyor.

« Son Düzenleme: 28.01.2025 16:22 Merh0 »

#1 - 28.01.2025 11:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.01.2025 11:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 28.01.2025 11:29
Şahitliğimi onaylıyorum. Vitelli Ancelotti karakteri RK’ya düştükten sonra yani Daisy karakterinden dayak yedikten sonra üst kata çıkıp büyük bir brawl başlattı. Ardından Alvin Cyrus’u düşürdü, düşürmesi yetmedi silahını çekti ve sıktı.
« Son Düzenleme: 28.01.2025 11:31 Sportts »

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 28.01.2025 12:03
Şahitliğimi onaylıyorum ek olarakta iki birliğin düzenlediği bir etkinliği böyle brawllar ve dm ler ile bozulması hiç hoş değil. Sunucuda böyle şeylere hiçbir zaman yer verilmedi şimdide verilmeyeceğinden şüphemiz yok.

#5 - 28.01.2025 12:40
selam, alanda bulunduğum için şahit sayiliyorum. Akşam eve ulaştigimda videolu şekilde şikayete ekleme yapacağım. iyi günler

#6 - 28.01.2025 13:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 28.01.2025 14:56
şahitliğimi onaylıyorum  :-[  :-[

#8 - 28.01.2025 15:18
Düzenlenmiş ve onlarca kişinin katılmış olduğu bu etkinliği saboteleyenlerin gerekli cezayı almalarını temenni ediyorum.
Şahitliğimi onaylıyorum…

#9 - 28.01.2025 21:07
Bu savunma şahsım ve birliğim adınadır. @Nobiltà e coraggio @WezQ1987

Alıntı
saat gibi şeyler göz önüne alınırsa şahısların önceden ve ilk silah çeken olduğunu görüyorsunuzdur (brawl rolü sırasın da birden silah çekildi ve ilk ateşte ilk silah çekmede onlardan) buradaki olmayan suçlarım YKİ ve DM dm olmama sebebi birliğimin lideri Vitelli_Ancoletti'ye ateş açılmasının sonucun da karakterim onun emrinin altındaki birisi olarak haklı şekil de gelip ateş açtım RK suçumu kabul ediyorum haklı şekil de bu konudan hepimiz cezayı kabul ederiz Lamar siyahi olmasına rağmen birliğimizin bir üyesidir aynı şekil de onun yere düştüğünü görmedim ancak onun bir suçu olduğunu düşünmüyorum ve Vitelli_Ancoletti hiç bir şekil de çatışma rolüne girmedi bunun aksi bir ss varsa bilemeyeceğim bir kanıt yok bu durum da tek ceza alacak olan kişi benim RK suçundan olan suçumu kabul ediyorum.

Ayrıca dakikalara bakarsanız silah çekme emotesi geldikten sonra aynı dakikada ateş açılıyor bunu yapan da tabii ki Wilmar Javier bu durum da dm atan biz mi oluyoruz dostlar?

he knk ondan  :D
https://streamable.com/6lmhl2