Konu: Yerdeyken karakter aşşağılama, Türkçe terim, DM, FRP, Kışkırtma  (Okunma sayısı 324 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2025 21:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ellie Vallejo, Thayne Wicz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Furio Marchetti

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2025 20.16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yerdeyken karakter aşşağılama, Türkçe terim, DM, FRP, Kışkırtma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler rolsüz bir şekilde önceki karakterimle yaptıkları rolden vasıtayla NC attığım karaktere saldırarak rol hatasında bulunmuşlardır. Thayne Wicz "Orospu Çocuğu" diyerek türkçe terim kullanmış, Ellie Vallejo ile birlikte rolsüz şekilde taradıkları adamı yerdeyken kışkırtmışlardır. Ellie Vallejo yeni NC attığım karaktere RK atıp "abini öldürdüm orospu evladı seni" diyerek önceki karakterimi refere etti fakat rolde abim veya herhangi bir bağlantım olduğunu bilmiyordu. Yeni oluşturduğum karakterin Ellie ile hiç bir rolü bulunmamaktadır. Kişi önceki karakterimin rolünden dolayı revenge rolüne girmeye kalkışmıştır. Orospu evladı diyerek o da türkçe terim kullanmıştır.

NOT: SS'imin dosyası çok büyük olduğundan dolayı kırparak dosyaya ekledim. İlgili kanıtları discord üzerinden ulaştırabilirim.

#1 - 27.01.2025 21:25
öncelikle selam, kanıt olmadığı sürece bir şeye savunma yapmam kardeşim, adam akıllı bir şikayet aç ki kanıt atayim sana  :garip:

#2 - 28.01.2025 10:55
Arkadaş foruma daha yeni alışıyor, kanıtlar aşağıda verilmiştir. Tek bir fotoğrafta tüm hatalar görülmektedir. ;)
https://hizliresim.com/pwvpte5

#3 - 28.01.2025 12:32
savunma geldiğine göre süreç başladi o halde, akşama 24 saat dolmadan savunmami yapacağım

#4 - 28.01.2025 13:26
Savunma bekleniyor.

#5 - 28.01.2025 20:43
selam öncelikle, karakterini Giovanni karakterinin yanında gördüğümüzden dolayı otomatik olarak bize hedef olarak sayıldın, artı olarak 2 gün önce gece CK olan karakterinin ardından yeni açtığın karakter ile pek bir alakam yok, daha önce NC attın, o gece attığına dair de kanıtı aşşağı bırakıyorum;
https://hizliresim.com/kvme2x7
bu brawlın sonrası Giovanni karakteri tüfek ile içeri girip ateş ediyor, yanında Lamar_Hernandez ile beni bir de birkaç kişiyi düşürüyorlar onun da videosunu aşşağı bıraktım;
https://streamable.com/6lmhl2
bundan öte olarak savaşta olduğumuzdan dolayı silahlı şekilde geziyorduk seni görünce peşinize takıldık yakalayıp düşürdük, gayet normal yani ortada RK falan da yok, bir kere düşürdük sizi biz. Düşürdükten sonra, yeni gördüğüm karakterini CK olan karakterim ile dalga geçiyorum, ha senin söylediğin "önceki karakterimi refere etti fakat rolde abim veya herhangi bir bağlantım olduğunu bilmiyordu." cümlesine de şöyle açıklık getireyim; zaten bilmiyordum, random söyledim bunu, IC artı olarak da OOC olarak da IC'de abin olduğunu bilmiyordum, senden şikayeti okuduğumda öğrendim  O:-) seni vurduğumuz videoyu da aşşağı bıraktım;
https://streamable.com/p7lamp
daha önce CK olan karakterin için birliğin bizim etkinliğimizi baltaladı, bunun devamını IC olarak devam ettirebiliriz. CK hakkını da hem sen onayladın, hem de @Red Army Prime CK onayını verdi, bunu kendisi de onaylayabilir. Bu tüm yaşanan savaşı da İFM yetkili kadrosu onayladı, ondan önce de siz daha önceden açılmış bir oluşum olarak yeni açılan bir oluşuma örnek olmanız gerekmiyor mu? İl-Legal yasağımız varken sizin gelip sıkmanız asıl yanlıştı, olayı zaten IC olarak çözüldü, devam da ediliyor zaten hiç bir şekilde OOC bir durum da yok T-T kısmına gelecek olursak;
"Evladı" kelimesi arap asıllı (onay gerektiren rol biçimi) bunun hakkında kusrum affola, ama ama Thayne karakterinin herhangi bir T-T olayı olmadı, "Orospu çocuğu" türkçe bir kelime değil, amerikada da kullanılıyor, boşu boşuna açılmış. Karakterinin de Ancelotti tarafından olmasını nereden öğrendik peki? daha önce attığım SS'de sende oradasın, Ancelotti tarafındasın hatta, rolün devamını almadım elim Alt-F10'da gezmiyorum malesef. Benim ve @Relaxsal tarafından bu kadar, iyi akşamlar

#6 - 28.01.2025 20:52
Arkadaş foruma daha yeni alışıyor, kanıtlar aşağıda verilmiştir. Tek bir fotoğrafta tüm hatalar görülmektedir. ;)
https://hizliresim.com/pwvpte5

ssde 1 hata var kardeşim, tüm hatalar ne alaka çözemedim  :garip:

#7 - 28.01.2025 21:17
selam öncelikle, karakterini Giovanni karakterinin yanında gördüğümüzden dolayı otomatik olarak bize hedef olarak sayıldın, artı olarak 2 gün önce gece CK olan karakterinin ardından yeni açtığın karakter ile pek bir alakam yok, daha önce NC attın, o gece attığına dair de kanıtı aşşağı bırakıyorum;
https://hizliresim.com/kvme2x7
bu brawlın sonrası Giovanni karakteri tüfek ile içeri girip ateş ediyor, yanında Lamar_Hernandez ile beni bir de birkaç kişiyi düşürüyorlar onun da videosunu aşşağı bıraktım;
https://streamable.com/6lmhl2
bundan öte olarak savaşta olduğumuzdan dolayı silahlı şekilde geziyorduk seni görünce peşinize takıldık yakalayıp düşürdük, gayet normal yani ortada RK falan da yok, bir kere düşürdük sizi biz. Düşürdükten sonra, yeni gördüğüm karakterini CK olan karakterim ile dalga geçiyorum, ha senin söylediğin "önceki karakterimi refere etti fakat rolde abim veya herhangi bir bağlantım olduğunu bilmiyordu." cümlesine de şöyle açıklık getireyim; zaten bilmiyordum, random söyledim bunu, IC artı olarak da OOC olarak da IC'de abin olduğunu bilmiyordum, senden şikayeti okuduğumda öğrendim  O:-) seni vurduğumuz videoyu da aşşağı bıraktım;
https://streamable.com/p7lamp
daha önce CK olan karakterin için birliğin bizim etkinliğimizi baltaladı, bunun devamını IC olarak devam ettirebiliriz. CK hakkını da hem sen onayladın, hem de @Red Army Prime CK onayını verdi, bunu kendisi de onaylayabilir. Bu tüm yaşanan savaşı da İFM yetkili kadrosu onayladı, ondan önce de siz daha önceden açılmış bir oluşum olarak yeni açılan bir oluşuma örnek olmanız gerekmiyor mu? İl-Legal yasağımız varken sizin gelip sıkmanız asıl yanlıştı, olayı zaten IC olarak çözüldü, devam da ediliyor zaten hiç bir şekilde OOC bir durum da yok T-T kısmına gelecek olursak;
"Evladı" kelimesi arap asıllı (onay gerektiren rol biçimi) bunun hakkında kusrum affola, ama ama Thayne karakterinin herhangi bir T-T olayı olmadı, "Orospu çocuğu" türkçe bir kelime değil, amerikada da kullanılıyor, boşu boşuna açılmış. Karakterinin de Ancelotti tarafından olmasını nereden öğrendik peki? daha önce attığım SS'de sende oradasın, Ancelotti tarafındasın hatta, rolün devamını almadım elim Alt-F10'da gezmiyorum malesef. Benim ve @Relaxsal tarafından bu kadar, iyi akşamlar

", yeni gördüğüm karakterini CK olan karakterim ile dalga geçiyorum, ha senin söylediğin "önceki karakterimi refere etti fakat rolde abim veya herhangi bir bağlantım olduğunu bilmiyordu." cümlesine de şöyle açıklık getireyim; zaten bilmiyordum, random söyledim bunu, IC artı olarak da OOC olarak da IC'de abin olduğunu bilmiyordum, senden şikayeti okuduğumda öğrendim" - Gerçekten önceki karakterimi öldürdüğünü bana söyleyip meta yapmadığını mı söylüyorsun şimdi? Eğer gerçekten rastgele olduğuna inanıyorsan sıkıntı var demektir.

"daha önce CK olan karakterin için birliğin bizim etkinliğimizi baltaladı" Hayır bu yanlış, birliğimin AR20'si benim dövüşte ölümümden sonra onurum için o da o dövüş etkinliğinde dövüştü. Kaybedince Alvin adında biri ona saygısızlıkta bulundu ve rastgele bir şekilde yerde yumrukladı. O mekanda brawl rolü çıkmasının benim karakterimle ilgisi bulunmamakta.

"Karakterinin de Ancelotti tarafından olmasını nereden öğrendik peki? daha önce attığım SS'de sende oradasın, Ancelotti tarafındasın hatta, rolün devamını almadım elim Alt-F10'da gezmiyorum malesef." Bu doğru. Ancelotti ekibinde olduğumu anlamanız rolsel olarak mantıklıymış, hak verdim. Fakat dediğim gibi önceki karakterimi refere etmen gerçekten çok saçmaydı.

#8 - 28.01.2025 22:37
birader, anlaşılmazlığı önce bozalım, şunu unutma;
IC ya da OOC şekilde Furio Marchetti karakterini CK edilen karakterinin ağabeyi olduğunu bilmiyordum, ciddi anlamda bilmiyordum ha' sen olduğunu düşünüyorsan evet aynı forum adı, aynı kişi olduğunu biliyordum. Yaptığın Ölen ağabeyin ardına gelen kardeş rolünü cidden bilmiyordum yani senden öğrenmiş oldum.

senin R20 karakterin ring'de @LaLa 'nın kadın karakterine düşüyor, ardına ise ring'de dalga geçiliyor, il-legal bir kavgada yaşanılabilecek bir şey, dediğim gibi IC çözüm alabilecek alanlardan biri bu, burada da karşılıklı bir sorun yok. Tek değinmek istediğim nokta yeni açtığın Furio karakterin buradaydı, orada Ancelotti oluşumu tarafında olduğunu gördüm, oradan bilerek yola çıktık.

gelecek olursak; "Fakat dediğim gibi önceki karakterimi refere etmen gerçekten çok saçmaydı." onda da şu; karakterim latin kökenli, kendi kültüründe öldürdüğü kişide skor tablosu tutuyor, No cap bir karakter için ölüm skoru gayet üstün tutulacak bir skor türü, bu sebep ile buna değinip duruyor, her gün CK atmıyor mantıken, değil mi?
benim açımdan bu kadar

#9 - 28.01.2025 22:42
birader, anlaşılmazlığı önce bozalım, şunu unutma;
IC ya da OOC şekilde Furio Marchetti karakterini CK edilen karakterinin ağabeyi olduğunu bilmiyordum, ciddi anlamda bilmiyordum ha' sen olduğunu düşünüyorsan evet aynı forum adı, aynı kişi olduğunu biliyordum. Yaptığın Ölen ağabeyin ardına gelen kardeş rolünü cidden bilmiyordum yani senden öğrenmiş oldum.

senin R20 karakterin ring'de @LaLa 'nın kadın karakterine düşüyor, ardına ise ring'de dalga geçiliyor, il-legal bir kavgada yaşanılabilecek bir şey, dediğim gibi IC çözüm alabilecek alanlardan biri bu, burada da karşılıklı bir sorun yok. Tek değinmek istediğim nokta yeni açtığın Furio karakterin buradaydı, orada Ancelotti oluşumu tarafında olduğunu gördüm, oradan bilerek yola çıktık.

gelecek olursak; "Fakat dediğim gibi önceki karakterimi refere etmen gerçekten çok saçmaydı." onda da şu; karakterim latin kökenli, kendi kültüründe öldürdüğü kişide skor tablosu tutuyor, No cap bir karakter için ölüm skoru gayet üstün tutulacak bir skor türü, bu sebep ile buna değinip duruyor, her gün CK atmıyor mantıken, değil mi?
benim açımdan bu kadar

il-legal bir kavgada kural yok diye bir şey yoktur. İl-legal birliklerin de kendi düzenleri ve kuralları vardır. Bir birliğin AR20'sini isterse ayağı kayıp düşsün aşağılayıp yerde yumruklarsan, elbette o birlik brawl rolüne girecek. Mekan ne olursa olsun. İl-legal birliklerin kendi içinde düzeni olmasa polisler kaotik ve düzensiz işlenen suçlar sayesinde iki güne bütün il-legal birlikleri içeriye tıkıp şehiri arındırırdı değil mi?
« Son Düzenleme: 28.01.2025 22:44 Anthrax »