Konu: Oyuncu şikayeti Dm hatalı emote meslek içinde saldırma  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2025 21:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_56933 Maskeli_45948 Maskeli_27405

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2025 20.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching, Hatalı emote, Meslek içi saldırma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İllegal mesleği yaparken gişeden geçtikten sonra bir anda önümü kestiler ve ateş etmeye başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Aracımı patlatıp beni düşürüyorlar, sonra beni ezip gidiyorlar

#1 - 27.01.2025 21:31
Selamlar, ilk olarak DM konusuna değineceğim. Ortada rol baltalayacak bir DM yok, Ancelotti Crime Family ile birlikte IC olarak IFM tarafından onaylı savaş halindeyiz. Seni görüyoruz ve gişelerin sonrasına kadar takip ediyoruz, birlik mesleğindesin ama meslek güvenli bölgesinde değilsin. Savaşta olduğumuz için sana sıkmamız bir ihlal bulundurmuyor. Ezme konusuna gelirsek, seni ezmiyoruz. Kendi ekranında öyle görülmüş olabilir, zaten silahla düşürdük. Hatalı emote konusunda, hatalı bir emote değil. Sadece chat'imde kopyalı halde durduğun için iki kez "/me silahını çeker." diyorum, bunda bir sorun yok. Savunma bu kadar, teşekkürler.

#2 - 27.01.2025 21:33
artı olarak bende değineceğim, savaşta olduğumuzdan dolayı dokunulmaz nokta olan meslek başlangıç noktasında değildin, seni vurmamız da gayet doğal. eğer ifm onayını soracak olursan onu ifm yetkili takımı onaylayabilir, düşünce neden şikayet açtın anlamadım ama, iyi günler kardeşim.

#3 - 30.01.2025 02:08
Öncelikle bende savunmamı yapmak istiyorum. Meslekte olmama rağmen savaşta olduğumuz için bana doğal olarak sıkma yetkisini kendinize tanıdınız fakat devletin polisi, VCPD bile meslek yaparken; aranmamam olmasına rağmen sıkmıyor, çevirmeye sokmuyor ve beni durdurmuyor. Burada savunmanıza rağmen bir "DM" bulunuyor. Ve hatalı emoteye gelirsek, attıdığın emoteyi silip yenisi, hatasız bir şekilde atabilirdin fakat sen bunu yapmayı seçmedin. Beni bayılttıktan sonrada açık-açık beni yaralı ve yerde olmama rağmen eziyorsunuz. Bu savunmalara karşı diyeceklerim ve savunacaklarım bu kadardı, teşekkürler iyi günler diliyorum

#4 - 30.01.2025 20:45
Öncelikle bende savunmamı yapmak istiyorum. Meslekte olmama rağmen savaşta olduğumuz için bana doğal olarak sıkma yetkisini kendinize tanıdınız fakat devletin polisi, VCPD bile meslek yaparken; aranmamam olmasına rağmen sıkmıyor, çevirmeye sokmuyor ve beni durdurmuyor. Burada savunmanıza rağmen bir "DM" bulunuyor. Ve hatalı emoteye gelirsek, attıdığın emoteyi silip yenisi, hatasız bir şekilde atabilirdin fakat sen bunu yapmayı seçmedin. Beni bayılttıktan sonrada açık-açık beni yaralı ve yerde olmama rağmen eziyorsunuz. Bu savunmalara karşı diyeceklerim ve savunacaklarım bu kadardı, teşekkürler iyi günler diliyorum
Polis aranman oldu diye sana niye sıksın? Böyle bir mantık yok, ayrıca savaş halindeyiz dostum, dm'i nereden çıkartıyorsun? Emote'yi verdikten sonra silahımı bile çekemeden araban patlıyor ve düşüyorsun, emotem sadece chat'te kalıyor. Sana sıkacak olsam emote'yi tekrar atıp sıkardım, ama ateş etmediğim için tekrar emote atma gereksinimi duymuyorum.

#5 - 02.02.2025 02:10
İFM onaylı bir savaş bulunmamakta iki birlik arasında, ateş eden şahıslar "Deathmatching" ihlalinden cezalandırılacaklar.