Konu: sıkaney - multiaccount  (Okunma sayısı 227 defa)

#0 - 26.01.2025 04:31
Multi olmadığını kanıtladı, geri çektim.
« Son Düzenleme: 26.01.2025 07:22 Chibz »

#1 - 26.01.2025 04:49
öncelikle bu hesabı scaney hesabına ticket açmak için açmama izin verildi ve bende rollerimi bu hesaptan yaptım kendi banım açıldıgından beridir bu hesaba giriş yapmıyorum zaten multi yapacak olsam ismine scaney eklemezdim değil mi? bence bunu idrak edebilmek için kapasiten vardır diye düşünüyorum

#2 - 26.01.2025 04:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kim_Jiyoung @Scaney  ve @ScaneyV2
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Multiaccount

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa silent şikayeti açarken fark ettim ki multiaccount hesabı varmış ve aktif 15 level karakteri var, ip kontrolleri yapılsın ve yasaklansın aktif olarakta oynuyormuş en son 1 ay önce girmiş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanma sicili baya kabarık bir arkadaş sürekli hileden yasaklanarak unban dönemlerinde açtırıyor, ve yine yaptığı hile kullanmak ve multiaccount hesabı kullanmak oluyor. Sunucudan forum ban olarak yasaklanmalı.
ve ekstra olarak benim sicilime laf edeceğine oynadığın birlikteki arkadaşını da sicil konusunda biraz uyar

#3 - 26.01.2025 04:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kim_Jiyoung @Scaney  ve @ScaneyV2
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Multiaccount

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa silent şikayeti açarken fark ettim ki multiaccount hesabı varmış ve aktif 15 level karakteri var, ip kontrolleri yapılsın ve yasaklansın aktif olarakta oynuyormuş en son 1 ay önce girmiş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanma sicili baya kabarık bir arkadaş sürekli hileden yasaklanarak unban dönemlerinde açtırıyor, ve yine yaptığı hile kullanmak ve multiaccount hesabı kullanmak oluyor. Sunucudan forum ban olarak yasaklanmalı.
ve ekstra olarak benim sicilime laf edeceğine oynadığın birlikteki arkadaşını da sicil konusunda biraz uyar
Bu kadar içerlenmene gerek yok, dialog senle benim aramda, başkasının sicilinden banane komik birisin ::)
ben içerlenip ayrı 2 tane şikayet açmadım yada kimsenin diğer hesaplarını kovalamadım komik cocuk x_D

#4 - 26.01.2025 06:26
oglum sen mal mısın adam multi yapacak olsa scaneyv2 mi yapar, hiç mi beynin çalışmıyor otistik zenci :D

#5 - 27.01.2025 00:09
Arşiv.