Konu: Tony Marchini - Ottavio Marchini GBI [26.01.2025 04:19]  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2025 04:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Marchini - Ottavio Marchini (Forum hesabını bulamadım.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Billy Garth @sakinmafya

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2025 04:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBI

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İGS'de kaza yaptık ve arkadaşa ben küfür ettim oda gelip bize vurmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/npg5j5q

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlara işlem uygulunmasını rica ediyorum

#1 - 26.01.2025 04:25
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.01.2025 04:26
Merhabalar, savunmamızı iletiyorum. Zaten map de görüldüğü üzere kırmızı alanla kaplanmış Idlewood'un onaylı birlik bölgesindesin. Araçtan iniyorsun, direkt olarak hakaret etmeye başlıyorsun. Bize karşı gereksiz agresif rol tavırları sergiliyorsun, sonrasında rollü bir şekilde dayağını yiyorsun. O alan gbı olarak sayılamaz, kırmızı kare ile zaten map üzerinde işaretlenmiş. Savunmamız bu kadardır, iyi forumlar.

#3 - 26.01.2025 04:27
Merhabalar, savunmamızı iletiyorum. Zaten map de görüldüğü üzere kırmızı alanla kaplanmış Idlewood'un onaylı birlik bölgesindesin. Araçtan iniyorsun, direkt olarak hakaret etmeye başlıyorsun. Bize karşı gereksiz agresif rol tavırları sergiliyorsun, sonrasında rollü bir şekilde dayağını yiyorsun. O alan gbı olarak sayılamaz, kırmızı kare ile zaten map üzerinde işaretlenmiş. Savunmamız bu kadardır, iyi forumlar.

Savunmayı onaylıyorum.

#4 - 26.01.2025 04:31
idlewood'un onaylı bölgesinde olabiliriz, ancak sen idlewood'dan bir çete üyesi değilsin. araçtan indikten sonra sadece bir hakaret yüzünden saldırıyorsun. burada agresif rolü biz değil sen sergiliyorsun. kaza kolay birşey değil, insanlar o şok ile ne dediğini bilmeyebilir, ayrıca kazadan sonra hiçbirşey olmamış gidip inip direkt saldırmanda değişik. ayrıca birliğin açılalı 15 gün olmadı, illegal rol yasağının olduğunuda göz önünde bulundurursak sence onaylı bir birliğin iki tane r17'sine sorgusuz sualsiz saldırman normal mi? Oluşum kurallarından gerekli kuralı bulup atacağım.
« Son Düzenleme: 26.01.2025 04:33 sakinmafya »

#5 - 26.01.2025 04:32
idlewood'un onaylı bölgesinde olabiliriz, ancak sen idlewood'dan bir çete üyesi değilsin. araçtan indikten sonra sadece bir hakaret yüzünden saldırıyorsun. burada agresif rolü biz değil sen sergiliyorsun. kaza kolay birşey değil, insanlar o şok ile ne dediğini bilmeyebilir, ayrıca kazadan sonra hiçbirşey olmamış gidip inip direkt saldırmanda değişik.

arkadaşın dediğine katılıyorum.

#6 - 26.01.2025 04:36
Her brawl rolü illegal sayılamaz değil mi? Real hayatında kavga etmişsindir, o halde sen illegal birisin. Böyle saçma bir şey olamaz, orada illegal bir şey sergilemedik. Her insan kavga edebilir, bu doğal bir şey.

#7 - 26.01.2025 04:37
kavga illegal birşey, eğer polis görse hepimizi tutuklardı. sence insanların sokak ortasında birbirini dövmesi yasal mı?

#8 - 26.01.2025 04:39
Her brawl rolü illegal sayılamaz değil mi? Real hayatında kavga etmişsindir, o halde sen illegal birisin. Böyle saçma bir şey olamaz, orada illegal bir şey sergilemedik. Her insan kavga edebilir, bu doğal bir şey.
OOC tarafa bakarsak ufak bir kavga basit yaralamaya giriyor demek ki legal bir şey değil. Darp raporu çıkartsam bunun cezasını bile çekeceksin öyle değil mi? Oraya PD gelseydi eğer bizi alıp götürecekti bunu sende çok iyi biliyorsun bende.
« Son Düzenleme: 26.01.2025 04:43 ttevfikwincher »

#9 - 26.01.2025 18:10
Merhabalar,
Gereksiz yorumlara gerek yoktur, konu üzerine Idlewood GBI'ya girmemektedir.
Başka savunma yapılmayacaktır.
İyi forumlar.