Konu: Luka Sevilla + Razy Yetkili Şikayeti [24.01.2025]  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2025 23:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luka Sevilla.

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/01/2025 - 22.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Luka Sevilla [Ortak Nezaket + DM] - Razy İsimli Yetkili [Görevini Yapmamak]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sunucuya zarar vermekten başka bir şey yapmıyor, oyuncuların rolünü baltalıyor. Bugün gene yanıma geldi ve bana "Para ver" gibi bir rol yaptı, haraç kesmeye çalıştı. Ben tabi role uydum, bana saldırdı ve yere düştüm. Beni bayılttı, bir süre sonra rolle o alandan uzaklaştım. Rapor atmama rağmen, yetkili rolü izlemesine rağmen herhangi bir cezalandırma uygulamadı. Kendisine "Eğer cezalandırma uygulamazsanız, size de şikayet açmak zorunda kalacağım." dediğim zaman, "Açabilirsiniz keyifli roller" dedi. Tek yaptığı şey, "Rolü daha fazla devam ettirmeyecek, uyardım." demek oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1) https://hizliresim.com/b6rk9kb 2) https://hizliresim.com/i93whex 3) https://hizliresim.com/dlueiu4 4) https://hizliresim.com/7em9n4l

Ek açıklamalar(varsa): Luka isimli oyuncu sunucu da bulunmayı hak etmiyor, oldukça sicili kabarık ve rolünü geliştirmemeyi sürdürüyor. Acil yasaklanması gerektiğini düşünüyorum, yetkiliye gelecek olursak yetkilinin bu duruma müdahale etmemesi, sadece uyarması hiç etik değil. Yetkilinin görevini yapmamaktan dolayı ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

#1 - 24.01.2025 23:10
Dostum bana zaten uyarı geldi admin tarafından fazla uzatma diye sonra işini yaparak gelmedim işten çıktı sonra devam etti role parasınıda almadım ve fear rolü yapmıyor kişi rolde değildi balık tutuyordu ve işini bıraktıktan sonra devam ettim.

#2 - 24.01.2025 23:18
Dostum bana zaten uyarı geldi admin tarafından fazla uzatma diye sonra işini yaparak gelmedim işten çıktı sonra devam etti role parasınıda almadım ve fear rolü yapmıyor kişi rolde değildi balık tutuyordu ve işini bıraktıktan sonra devam ettim.
Sen bu sunucu da oynuyorsan, Ortak Nezaket kural ihlali ne demek onu bilmelisin. Önce git onu araştır, sonra gel burada savunmanı yap, tabi savunacak bir şeyin varsa. Ben orada meslek yapıyorum, balık tutuyorum sen gelip bana haraç kesmeye çalışıyorsun, saçma sapan roller yapıyorsun. Ortak Nezaket Kural ihlalini geçtim, senin yaptığın bir çok ihlal var orada. Ben daha yukarıya yazmadım çünkü artık yasaklanacağını düşünüyorum. Senin kendini başka Medium sunucular da geliştirmen gerekiyor, bu sunucu da bu şekilde gelişemezsin. Bir çok ceza aldın, akıllanmadın. Rollerine çeki düzen vermiyorsun, yetkiliye gelecek olursam seni orada uyarıp uzaklaştırdıktan sonra rol sonu ceza vermesi gerekir. Sonuç olarak görevi bu, senin yaptığını görmezden gelemez. O yüzden yetkiliye de şikayet açtım.

#3 - 24.01.2025 23:30
Dostum bir keresinde balıkçılık yapmıyordun kenara geçmiştin ve nezaketin ne olduğunu iy biliyorum merak etme kendin geliyorsun fear rolü yapmıyorsun bana dikleniyorsun onları neden ss almadın dostum söylermisin hale devam ediyorsun fear rolü yok üstüme geliyorsun pm tehdit ediyorsun olay büyümesin diye ss almadım hala gelmiş burda nezaketin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorsun sunucuda yasaklanması gereken sensin önceki rolde güvenli bölgede bana diklendin ve yaptığım rolü devam etirmedin yine aynı şekil fear rolü yapmadın kactın gitin orda quit attın yazmaya kalktığım zamanda pmden tehdit edip pmni kapatıyorsun yine ss lerini almadım burda gelmiş boş boş konuşuyorsun sunucuda rol öğren gel dostum burda gelip boş boş forum acma.

#4 - 24.01.2025 23:46
Dostum bir keresinde balıkçılık yapmıyordun kenara geçmiştin ve nezaketin ne olduğunu iy biliyorum merak etme kendin geliyorsun fear rolü yapmıyorsun bana dikleniyorsun onları neden ss almadın dostum söylermisin hale devam ediyorsun fear rolü yok üstüme geliyorsun pm tehdit ediyorsun olay büyümesin diye ss almadım hala gelmiş burda nezaketin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorsun sunucuda yasaklanması gereken sensin önceki rolde güvenli bölgede bana diklendin ve yaptığım rolü devam etirmedin yine aynı şekil fear rolü yapmadın kactın gitin orda quit attın yazmaya kalktığım zamanda pmden tehdit edip pmni kapatıyorsun yine ss lerini almadım burda gelmiş boş boş konuşuyorsun sunucuda rol öğren gel dostum burda gelip boş boş forum acma.
Hiç bir şekilde karşılık vermeyeceğim, ben gerekli şikayeti gerekli yerlere ilettim. Forum konumu da açtım, seninle münakaşaya girmeyeceğim. Tek söyleyeceğim bir şey, bundan sonra da yanıt vermeyeceğim. Ben asla senin dediğin gibi PM üzerinden bir şey yazmadım, kanıtlarda da bu görünüyor zaten. Demişsin ki oraları SS almamışsın, dostum emin ol her şeyin logu tutuluyor. İftira atmayı kesersen harika olur, dediğim gibi daha fazla yanıt vermeyeceğim. Sana tek diyeceğim bir şey var, başka sunucu da rol hayatında başarılar.

#5 - 25.01.2025 00:01
Noldu dostum gerçekleri söyliyince hemen konuyu kapatmak istiyorsun ve yalan söylediğimi söylüyorsun tutuşursun öyle bende seni gerekli yerlere şikayet edicem diğer ssleri neden almadın dostum peki işte bu kadar kudurduğun belli tamam mı devam et böyle ben şimdi seni bir daha yetkiliye şikayet ediyorum sunucudan yasaklansın diye çünkü huzurunu bozuyorsun serverin bilgi bildiğin yok bir şey böyle tutuşursun dostum.

#6 - 25.01.2025 01:48
Merhaba.

Kişi zaten trolling sebebiyle cezalandırıldı. Yetkili şikayeti için de https://www.vice-rp.com/forum/destek buradan ticket göndermelisiniz, buradan açılmıyor.