Konu: nonrp-ortak nezaket  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2025 22:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joshua_Wicz   @creditcard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non rp + Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afkdyım oyuna döndüğümde arkadaşın komik olduğunu düşünerek başımda ic chatten ''falqon mta'' yazdığını gördüm. Sanırım birlik arkadaşlarım bunları vurunca biraz sinirlenmiş/kinlenmişler 2 komiklik yapacan diye boşu boşuna jail yiyecen, yazık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/l4j8sh7

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsın, oyunun ic chatini discord chati sanıpta rahat rahat ooc ifadeler kullanmasın.

#1 - 24.01.2025 22:30
Bir sıkıntı yok, cezamı alabilirim.

#2 - 24.01.2025 22:33
Ceza alacağını bile bile, bunları göze alarak ve farkında olarak kasıtlı şekilde ihlal yapması ve çıkıpta ''cezamı alabilirim'' demesi bu olayı ve alacağı cezayı pek önemsemediğini gösteriyor. Arttırımlı bir ceza talep ediyorum.

Sonuçlanabilir.

#3 - 24.01.2025 23:24
Ceza alacağını bile bile, bunları göze alarak ve farkında olarak kasıtlı şekilde ihlal yapması ve çıkıpta ''cezamı alabilirim'' demesi bu olayı ve alacağı cezayı pek önemsemediğini gösteriyor. Arttırımlı bir ceza talep ediyorum.

Sonuçlanabilir.
Adamların utanmadan god açıyor bir farkınız yok, alabilirim cezamı.

#4 - 25.01.2025 11:33

Sonuçlanabilir.
Adamların utanmadan god açıyor bir farkınız yok, alabilirim cezamı.

''Adamların'' ne kanka? Kurtlar vadisine bir süre ara ver. İhlal yapana/hile açana git şikayet aç. Birisi hile açtı diye konudan bağımsız olan birisini ic chatten ooc toxicleyemezsin.

#5 - 25.01.2025 11:36
Şahıs cezalandırılacak.