Konu: Car Surfing, Powergame - Brandon Foster, Maskeli_34356, Maskeli_56168  (Okunma sayısı 391 defa)

#0 - 24.01.2025 01:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brandon Foster @DickeyDrip  Maskeli_34356  Maskeli_56168

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Surfing, Powergame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaralı konumuna düştükten sonra arkadaş gelip Car Surfing ile beni kaçırıyor, daha sonrasında Dillimore tarafına sürüyor yaralı sürem bittiği an sanki oradan almış gibi direk araca bindirip rehin alıyor, Deagle üstümde olduğu için gelip polislerin orada çatışmaya giriyorlar ve benim bir milyon dolara almış olduğum deagle onlar yüzünden gitmesin diye q atıyorum, o sırada BYaho beni jaile atıp silahımı siliyor. Bu Car Surfing olayı yaşanırken rapor attım fakat geç bakıldığı için bir sonuç alamadık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 25.01.2025 04:52 fowy el patron »

#1 - 24.01.2025 07:55
@DickeyDrip @Forzabey @BetteR Gün içerisinde savunmalarınızı iletmelisiniz.

#2 - 24.01.2025 17:32
Akşama doğru tarafımca savunma yapılacaktır.

#3 - 24.01.2025 19:30
Car Surfing yaptığına dair bir kanıtın var ise bunu atmanı isteyeceğim, onun dışında silahın gitmesi hakkında konuşmuşsun. İki türlü de silahının gideceğini sen de biliyorsun. Biz hood dışına çıkar iken zaten polisler gelmişti. Sadece kurtulmanın bir yolunu bulmaya çalışıyorsun. İyi forumlar. /q atmanı gerektirecek bir şey de yoktu.

#4 - 24.01.2025 20:31
Şimdi arkadaşım hâla benden neyin SS'ini istiyorsun anlamış değilim, aşağıda ki ss'te zaten beni aracın üstünde kaçırıdğınız açık açık gözüküyor. Yaralı konumunda olduğum için mouseu etrafa çevirip herhangi bir ss alamıyorum. Yine de Car surf yapmamış olsaydınız eğer orada ekran görüntüsünde benim karakterim yaralı animasyonunda gözükürdü. İkinci olarak James karakteride aynı yerde düştü onda da deagle vardı fakat kaçmayı başardı bende aynı şekilde orada aynı konumda olsaydım eğer bende kaçardım. Sizin yapmış olduğunuz bir ihlal yüzünden ben silah kaybediyorum ve sen hala bunu yaptığını inkar ediyorsun.

Farklı bir sunucuda ekran görüntüsünde aynı düştüğüm yere gidiyorum ve ikisi arasında ki minimapi adminler kotnrol ederse açık bir şekilde Car Surf yaparak kaçırdıkları gözüküyor.

#5 - 24.01.2025 20:36
Arkadaşın herhangi bir kanıtı yok. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 24.01.2025 20:39 BetteR »

#6 - 24.01.2025 21:15
Herhangi bir kanıtı yok derken? Attığım SS'den daha büyük bir kanıt varmı ahbap? @Lichfield sonuçlanabilir dedi şikayet yiyen arkadaşlar.

#7 - 24.01.2025 21:53
Tamamen anlamak istediğim olay şudur örnek olarak attığım ss ile farklı bir yaralının ssi vereceğim.

Car Surf yapmamış olsalardı eğer üstteki ss gibi karakterim yaralı animi ile yine gözükürdü, sonuçlanabilir ekstra bir yanıt gelmeyecek.

#8 - 24.01.2025 22:20
Kesik olan ssler kanıt niteliği taşımamaktadır. Gerekli savunmaları yaptık, sonuçlanabilir, ileti kirliliği yapmayalım.

#9 - 24.01.2025 22:26
Kesik olarak attığım iletiler birer kanıt değil örnektir dostum cümleleri dikkatli okuyup ona göre yorum yaparsan sevinirim, teşekkürler.