Konu: Bug Abuse  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2025 22:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dennis Aispuros - @rothenstein Keeley Watson - @Batu.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çekiciyle kapalı garajlarındaki aracı çekmeye çalıştılar. Arkadaşları oraya nasıl aniden geldi orasını da çözemedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/gpe6iu

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.01.2025 00:44
Merhaba, kendim adıma savunma yapacağım çünkü Keeley'in bu olayda yaptığı hiçbir şey yok. Sadece yanımda duruyordu o kadar.
Çekici ile gezerken aracın kapıya yakın olduğunu fark ettim, merak edip gatenin arkasından kancayı takabiliyor muyuz diye denedim. Ki beklediğim gibi oldu, kancayı takabildim. Çıkartamayacağımı biliyordum zaten, sonuçta araç kapı arkasındaydı. Normalde amacım sadece kancanın takılıp takılmadığını kontrol etmek, takılıyorsa kancayı geri çıkarıp yoluma devam etmekti. Arkadaşın bıraktığı video kaydında da görebildiğimiz gibi kancanın takılı kaldığını söylüyorum, çıkartamıyorum o an çünkü. /araccek komudunu biliyorum fakat kancayı araçtan çıkarmayı bilmiyorum. Orada iki saat Keeley ile kaldık, kancayı çıkarma komudunu aradım. Bunu yaparken de polis geldi ve aracı dışarı çıkarmaya çalıştığımızı zannetti. Hatta ben komudu bilmediğimden dolayı soru atmıştım, bir yetkili de numpad tuşlarından biriyle çıkarabileceğimi söylemişti. Sunucu soruların logunu tutuyorsa attığım soruyu görebilir.

#2 - 23.01.2025 02:01
Merhaba, kendim adıma savunma yapacağım çünkü Keeley'in bu olayda yaptığı hiçbir şey yok. Sadece yanımda duruyordu o kadar.
Çekici ile gezerken aracın kapıya yakın olduğunu fark ettim, merak edip gatenin arkasından kancayı takabiliyor muyuz diye denedim. Ki beklediğim gibi oldu, kancayı takabildim. Çıkartamayacağımı biliyordum zaten, sonuçta araç kapı arkasındaydı. Normalde amacım sadece kancanın takılıp takılmadığını kontrol etmek, takılıyorsa kancayı geri çıkarıp yoluma devam etmekti. Arkadaşın bıraktığı video kaydında da görebildiğimiz gibi kancanın takılı kaldığını söylüyorum, çıkartamıyorum o an çünkü. /araccek komudunu biliyorum fakat kancayı araçtan çıkarmayı bilmiyorum. Orada iki saat Keeley ile kaldık, kancayı çıkarma komudunu aradım. Bunu yaparken de polis geldi ve aracı dışarı çıkarmaya çalıştığımızı zannetti. Hatta ben komudu bilmediğimden dolayı soru atmıştım, bir yetkili de numpad tuşlarından biriyle çıkarabileceğimi söylemişti. Sunucu soruların logunu tutuyorsa attığım soruyu görebilir.

Kanıt sayılmayacak biliyorum ama ayıptır sorması bunlarda mı test? Eğer testse söyle arada ben de garajların gatesini geçip yapayım.

#3 - 23.01.2025 02:02
Bir de gelen arkadaşın vahiy yoluyla "Polis geldi acilen dostunu kurtarmalısın!" şöyle bir mesaj felan mı aldı? Ben geldiğim gibi arkadaşın oraya denk gelip gidiyor. Ne güzel hikaye.

#4 - 23.01.2025 02:06

Kanıt sayılmayacak biliyorum ama ayıptır sorması bunlarda mı test? Eğer testse söyle arada ben de garajların gatesini geçip yapayım.

Fazla ileti oldu, kusura bakmayın. Ek bilgi olarak da Sydney adlı memur gelince de q atıyorsun. Tabi bunlar kanıt değil, sadece senin savunmanın saçma olduğunu kanıtlamak için buraya gönderiyorum.

#5 - 23.01.2025 10:05
@rothenstein Yaptığı ihlal sebebiyle Bug Abuse'den cezalandırılacak. İyi forumlar.