Konu: Richard_Cameron Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 148 defa)

Leo

*
v2 Oyuncusu
#0 - 22.01.2025 17:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Richard Cameron - @Baderman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @YMZ    @ruggieroo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/01/2025 17:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

- Ruhsatlı bir kumarhane içerisinde borçlanmak veya kaybettiği parayı ödemeyi reddetmek

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla kumar oynuyoruz kayıp ediyor parayı vermeden bağlantı kopması yaşıyor ardından oyuna giriyor ve paranın 50.000 dolarını verip sonra diğerini vermemek için araç veriyim başka şeyler veriyim diyor, Ardından üstünde parası olmasına rağmen parayı ver diyorum yok diyor 7 den sonra yok diyor arkadaşım gelince benim kalan 50.000 dolarımın iade edilmesini talep ediyorum. Kişinin ceza almasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 22.01.2025 23:31 Leo »

#1 - 22.01.2025 17:58
Merhabalar arkadaşın attığı sste 300k sı var, oyuna girip oynadığı 50k yı geri atıyorum. saate bakabilirsiniz parası artıyor.

Verdigim para : https://hizliresim.com/5mmla60

Oyuna girdigim saat : https://hizliresim.com/nvrqazw

Arkadaşa parasını veriyorum, zarı oynattım direk internetim gitti kimin ne yaptığını görmedim.
Arkadaşa parasını verdim. İyi günler

Leo

*
v2 Oyuncusu
#2 - 22.01.2025 17:59
Zaten 50.000 dolar aldığımı söylüyorum, 100.000 dolar alacağım var sizden, kalan 50.000 doları arz ediyorum.

#3 - 22.01.2025 20:19
İşletme sahibi olarak ben ve sistemsel sahibi @YMZ bu olaya şahitiz, şahıs bizim kumarhanemizi habersiz olarak açıp insanları dolandırmış ve dolandırmaya çalışmıştır. Kişinin bu şikayetten alacağı cezaya ek izinsiz kumarhane işletme sebebiyle Retarted-RP’den ekstra bir ceza almasını talep ediyorum.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 22.01.2025 20:42
İşletme sahibi olarak ben ve sistemsel sahibi @YMZ bu olaya şahitiz, şahıs bizim kumarhanemizi habersiz olarak açıp insanları dolandırmış ve dolandırmaya çalışmıştır. Kişinin bu şikayetten alacağı cezaya ek izinsiz kumarhane işletme sebebiyle Retarted-RP’den ekstra bir ceza almasını talep ediyorum.

Şahitliğimi onaylıyorum, gerekli cezayı alsın. Kimse eşşek değil emeklerini yedirsin.

#5 - 22.01.2025 21:05
Olayda yoktunuz bile neyin şahitliğini yapıyorsunuz? Siz böyle dediniz diye ek cezamı alacağım, ve arkadaşa parasını attım zaten arkadaş ısrarla olayı uzatıyor.

#6 - 22.01.2025 21:06
İnsanları dolandırmış diyorsun, bak bakayım kaç kişiyi dolandırmışsım. 1 Kişiyi bile dolandırmadım, ilk defa böyle birşey yaşanıyor. Ondada zaten arkadaşa parasını verdim olayı boş ve gereksiz konulara getirmeyin lütfen.

#7 - 22.01.2025 21:12
Ve sergei kumarhanenin sahibi falan değil. Yalan söylüyor burada sahibiyim diyor, incelensin arkadaş ortak bile değil burada sahibiyim diyerek bana üst ceza aldırmaya çalışıyor aklı sıra.

#8 - 22.01.2025 21:13
Sergei denilen arkadaşa hatta dün belediye personeli geldi kumarhaneden zorla dışarıya çıkardı. Kumarhanede kapi kilidi acma yetkisini daha bugün almış, gelmiş burada sahibiyim diyor. Lütfen itibar etmeyin araştırabilirsiniz arkadaşın sahiplip konusunda bir gram bağlantısı yok ortak bile değil.

#9 - 23.01.2025 12:34
@Baderman 24 saat içerisinde 50k iadesi sağlayıp kanıtlarla birlikte beni buradan etiketleyin.