Konu: İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 312 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2025 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aka grand mafia Maskeli_48423 @Scaney Kim_Jiyoung - Maskeli_25050

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Flav'nesGottesPanzer @slox

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2025 - 22 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BİRLİK LİDERİ KURALLARI
Birlik liderlerine karşı sözlü de dahil olmak üzere hiçbir şekilde aşağılayıcı rol girişimi yapılamaz.

Türkçe terim.

GENEL İLLEGAL KURALLAR
Birliğe yeni dahil olan kişiler bir hafta boyunca hiçbir şekilde çatışmalara katılamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlardan biri  Ruggiero birliğine 1-2 saat önce katılmış olmasına rağmen bize sıkıp birliğinden atıldı. Diğer arkadaşta karakterimi bayılttıktan sonra üzerimde /sit 7 çekiyor, kısaca kışkırtıyor. Kim Jiyoung karakteri "Sen kimsin yarrağım" diyor rolde, fakat ya**ak kelimesi türkçe kökenine sahip bir kelime.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakterime Fear RP'den işlem uygulandı.

« Son Düzenleme: 22.01.2025 01:06 avtomat zant moskitros »

#1 - 22.01.2025 03:10
Kelimeden ötürü ceza görebilirim bu gayet normal bir durum fakat Slox ile özel konuşup birlikten ayrılmak istediğimi kendisine de ilettim zaten kapattı oda birliği ben birini vurup atılmadım.

#2 - 22.01.2025 10:49
Kelimeden ötürü ceza görebilirim bu gayet normal bir durum fakat Slox ile özel konuşup birlikten ayrılmak istediğimi kendisine de ilettim zaten kapattı oda birliği ben birini vurup atılmadım.

Birliğe yeni katılmana rağmen atılmasan kendin çıksan bile yaptığın rol hatalı.
« Son Düzenleme: 22.01.2025 16:35 avtomat zant moskitros »

#3 - 22.01.2025 12:41
Evet, bir süre önce birliğimiz açıktı. Pasiflikten dolayı kapattığımız için sistemselden ben de dahil olmak üzere arkadaşlarda çıktı. Arkadaşlar önceden benim birliğimdeydi, doğrudur.

#4 - 22.01.2025 16:10

Atılmasan bile yaptığın rol hatalı.
Yaptığım tek hata ya**** kelimesini kullanmak olabilir, onu da ilk kez yapıyorum fakat onun dışında bir hatam yok bana sıktınız ve bende bunun karşılığını size verdim.

#5 - 22.01.2025 16:13

Atılmasan bile yaptığın rol hatalı.
Yaptığım tek hata ya**** kelimesini kullanmak olabilir, onu da ilk kez yapıyorum fakat onun dışında bir hatam yok bana sıktınız ve bende bunun karşılığını size verdim.

Yeni girdiğin bir birlikte 1 hafta boyunca kimseye sıkamazsın Scaney bundan bahsediyoruz.

#6 - 22.01.2025 17:03
Yahu ne zaman girdiğimi nerden biliyorsun? Beni mi sürekli takip ediyorsun forumdan? Şikayeti gerçekten buna dayanarak mı açtın sadece gülünç bir durum bu kadar kinlenmene gerek yok gerçekten.

#7 - 24.01.2025 09:09
Kanka @slox la konuştuk, yeni girdiğini biliyoruz.

#8 - 24.01.2025 14:21
Kanka @slox la konuştuk, yeni girdiğini biliyoruz.
Kankan değilim, slox gerekli açıklamayı yukarıda yaptı zaten.

#9 - 24.01.2025 14:54
Scaney'in karakter ile ic rolleşip sana sıktıklarını öğreniyorum, ve öyle sana sıkıyorum. Benlik bir durum bulunmuyor siz çatışırken düşürünce sivile dm atabiliyorsunuz ancak, ama size dm atılamıyor. Allah muamelesi mi görmek istiyorsunuz? İllegal olunca, basit ve net tavırlar sizi gösteriyor. İyi forumlar.