Konu: [21.01.2025 - Tony Miller, Tommy Crown] İhlaller zinciri, uygunsuz oyuncular  (Okunma sayısı 58 defa)

#0 - 21.01.2025 21:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Miller @Aristy - Tommy Crown @Eirene1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Larry Scarpa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2025 - 20:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendileri firmamda çalışmak için gelmişlerdi. Sonrasında daha ilk görevlerinde kendi aralarında kavga çıkardıkları için kendilerine ödeme yapmadan işten attım. Ödeme almak için her gün firmamın kapısında sopayla bekliyorlar. Yaptıkları her rol ihlallerle dolu, artık uyarı verilmesini istiyorum. Bu iki karakter bütün rol zevkimi öldürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tiplere söylenecek çok şey var da uyarı yemek istemiyorum.

#1 - 21.01.2025 23:00
Tony Miller @Aristy - Tommy Crown @Eirene1 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 21.01.2025 23:25
Öncelikle herhangi bir troll için girmedik çoğu zaman zenci rolleri yaptık kaliteli bir şekilde o durumda fear rp yapmadım çünkü silah çekti ama 2 kişiydik ve sopalıydık havaya ateş açmadı ateş etmedi eğerki havaya uyarı ateşi açsaydı zaten biz kaçıcaktık 2.olarak bu arkadaş bizi ic olarak dolarındırdı işte çalıstırdı kıyafet değiştirdi bunun parasını vericekti ama vermedi bizde bundan dolayı bu arkadaşın mekanını bastık benim diyeceklerim bu kadar iyi günler, Ayrıca karakterimiz uyuşturucu bağımlısı o sırada krizi gelmişti zaten karakterin.
« Son Düzenleme: 21.01.2025 23:32 Eirene1 »

#3 - 21.01.2025 23:30
Şu ilk yeri zaten tommy'iletir kendi tarafımı söyliyeyim orda bunun arkadaşı beni bayıyıor ardından gidiyor ve bende rol bittiği için alt tab atıyorum köşeye geçip sonra bu geliyor ben alt tabdan çıkınca bunu görünce rp ye devam etmek için fall çekiyorum ardından yumruk darbesiyle bayıldığım için ve karakterim zaten uyuşturucu bağımlısı ve korkusu yok ve hani karakter zaten doğal olarak direnicek yani tek yanlışım şans atmamam olabilir oda niye atmadım bilmiyorum hemen ellerinden kurtulup kaçtım çünkü karakterim ''yumruk darbesiyle bayıldı ve hani bir video bitirdim o sıra rp tamamen bitmişti ki uymaya çalıştım yine dk geçti'' bu yüzdende kaçıyorum orda beni silahla vursaydı direk sürüklenme rp'si yapardım bilincim kapalı olacağı için ama bilincim açık yumruk darbesiyle sarsılmışım hani bilincimmi kapansın bu arkadaşlada husumetimiz bunun işinde çalışırken paramızı vermedi ve şehirdeki en büyük düşmanlarımızdan hani paramızı almaya çalışıyoruz

#4 - 22.01.2025 08:02
Merhaba, şikayet incelendi.

Silah çekmiş birine sopa, yumruk vb. melee silahlarla saldıramazsınız. Yaralıya düştükten sonra da oyun kurallarında belirtilen süre kadar (yumrukla düştüyseniz 30 dakika) yaralı rolü yapmalısınız, öylece birini ittirip koşarak kaçamazsınız. Bu kapsamda Tony_Miller karakteri Powergaming ve Yaralı Kural İhlali, Tommy_Crown karakteri ise Powergaming kapsamında ceza alacak.

K&A